- Konu Sahibi sevgi-liebe
Günaydın Sevgi,kendine iyi bakGünaydın, çocukları okula gönderdim. Bugün çok yorgun uyandım ve dizim ağrıyor.Gidip 1-2 saat daha uyuyayım, iki gündür çok yoruldum.Sonra görüşmek üzere.......![]()
Günaydın GurbetcicegiGunaydin sevgi abla, gunaydin dallida suan burda hava halen karanlik. bilirsiniz almanyada saatler turkiyeden bir saat geride. ustune birde yagmur ve bulanik hava eklenince insanin gozu yataga kayiyor. ama malesef yatamam. birazdan kahvaltimi yapip doktora gidecegim. kadin doktorunda randevum var. 2ay onceki kontrolde kist var demisti. simdide bakacak byumusmu yada kaybolmusmu diye. insallah kendiliginden patlamistir. oglene ancak evde olurum. cocuklar gelmeden yemegimi yaparim. evi biraz toparlarimderken ogleden sonra ancak girebilirim. yalniz kitap hakkindaki paylasimlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Yaa bakiyorum cevap yazdigim sayfada en altta gulumsemeler acik yaziyo ama bu smillelerin listesi yok. sizde mesajin altindami cikiyoda ordan seciyorsunuz.
Evet,ordan seçiyoruz,mesajın altındalar.Benim teknoloji ile pek aram yok,belki Sevgi yardımcı olur:13: