• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Tamam canım. Açayım o zaman
Birtanesin teşekkürler.....
sevgi ablacigim tebrik ederim bu kez insallah olacak evet dallidayi bende özledim. bugünkü menünü yazarmisin
Canım ben galiba seni gördüm, isminle başvurduysan ismin F ile başlıyorsa ben seni o listede gördüm.
bende bir anormallk odu galiba 3 sefer yazdim siteye ama hala yazimi göremedim bende biraktim acaba önce üyemi olmak gerekiyordu bilemiyorum. neyse diyet listesini vermistir hanimefendi. galiba herkese ayni diyeti uygulattiriyordur, 1000 kisiye ayri ayri yapamaz. bende sizinkine bakarak uygulamaya calisirim artik. eger listeni yazrsan sevgi ablacigim
Canım herkese uygun bir diyet sayfasından yararlanabilirsin.Lsteyi günde bir defa yayınlamak istiyorum,zaten çok seçenekli VE EVDEKİLERLE UYGULANABİLİR.
Gurbetçim merhaba. Üye olmak gerekmiyor, direkt görebilmen lazım.

Kızlar, diyet yöntemleri başlığı altında Mevsimlerden Roma' nın diyet grubu konusunu açtım. İlk 12 günlük listeyi ve Mehtap Hanım' ın ön yazısını ekledim. Eklemek istedikleriniz ya da kurala bağlamak istediğiniz durumlar varsa konuya başlangıç aşamasında yazarsanız sevinirim. Sizler için de yeterli / uygunsa paylaşımlarımıza başlayabiliriz.

hARİKASIN SEN BÖYLECE DAHA MOTİVE OLURUZ,,,,,,BİNLERCE TEŞEKKÜRLER........:16::16::16::16::16:

Birtanesin teşekkürler.....

Canım ben galiba seni gördüm, isminle başvurduysan ismin F ile başlıyorsa ben seni o listede gördüm.

Canım herkese uygun bir diyet sayfasından yararlanabilirsin.Lsteyi günde bir defa yayınlamak istiyorum,zaten çok seçenekli VE EVDEKİLERLE UYGULANABİLİR.

hARİKASIN SEN BÖYLECE DAHA MOTİVE OLURUZ,,,,,,BİNLERCE TEŞEKKÜRLER........:16::16::16::16::16:

Rica ederim canım. Senin fikrindi. Ben sadece uyguladım :34: Fikir annesi olarak ilk paylaşımı yapmanı bekliyorum :34:

Menüm:
kalkınca:
1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
5-6 yaprak marul
2 bardak şekersiz çay(limonlu)
ara:
1 kase yoğurt
öğle:
1 kase sebze çorbası
8 kaşık etli yeşil fasulye
1 dilim ekmek
ara:
meyve salatası
2 bisküvi
akşam
hamsi buğulama
yeşil salata

Yatarken acıkırsam bir bardak süt içeceğim :3:

Dünü sıfır kaçamakla bitirdim çok şükür,darısı bu güne.Gurbet Allah kabul etsin,orucun bitince bizimle devam edersin ya da diyeti oruca göre ayarlarsın.Daha sık gireceğini söylemiştin,girmiyorsun.
Dalida ne zaman katılacaksın aramıza ,seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16:

Kızlar bana bilgilerinizi verir misiniz? Aşağı yukarı biliyorum ama, net rakamlar daha iyi olur. Yaş, boy, kilo, hedef bildirirseniz biz de kendimizi gruba yeni gelen arkadaşlara tanıtmış oluruz.

menüm:
kalkınca:1 bardak ilik su.
sabah:
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
roka, maydonoz domates köz biber
ara:
1 armut
1 kase yoğurt
öğle:
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillikli balıklı sandeviç
ara:1 dilim kek
3 ceviz
akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt yiyeceğim.
acıkırsam yatmadan 1 bardak süt içeceğim, :16::16::16:

Bugün biraz rahatsızım ,evdekilere çaktırmıyorum ama kalbimde devamlı bir kuş sanki ötüyor, çok hafif bir sızı var. Şu günlerde bir de konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum, katıldığım meclislerde herkesiin dikkatini çekiyor.Özel hayatımda şu anda görünen bir şey yok .neden bilmiyorum kalabalıklarda konuşmak istemiyorum.Oysa daha önceleri bulunduğum toplumlarda en çok ben konuşurdum ve sohbetim çok sevilirdi..Yeni kalktım ve kahvaltımı ara ögün saatinde şimdi yapacağım.Kızlar nerelerdesiniz?:16::16::16::16:

Bugün biraz rahatsızım ,evdekilere çaktırmıyorum ama kalbimde devamlı bir kuş sanki ötüyor, çok hafif bir sızı var. Şu günlerde bir de konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum, katıldığım meclislerde herkesiin dikkatini çekiyor.Özel hayatımda şu anda görünen bir şey yok .neden bilmiyorum kalabalıklarda konuşmak istemiyorum.Oysa daha önceleri bulunduğum toplumlarda en çok ben konuşurdum ve sohbetim çok sevilirdi..Yeni kalktım ve kahvaltımı ara ögün saatinde şimdi yapacağım.Kızlar nerelerdesiniz?:16::16::16::16:

Günaydın Sevgicim. Geçmiş olsun. Bir doktora mı gitsen acaba?? Yakınınızda aile hekiminiz vardır herhalde... Kahvaltıdan sonra git istersen. Bu sızı ve çaktırmama işleri olmaz, aileyle her şey paylaşılmalı canım :16:
Diğer tarif ettiklerin bana depresyonu çağrıştırıyor. Kış mevsiminden kaynaklı muhtemelen. Ben de tatsızım bu bakımdan. Biraz güneş iyi gelebilir. Hava durumuna baktım, Ankara bugün güneşli görünüyor. Yarın yoğun kar gelecekmiş. Bugün dışarı çıkıp biraz güneş almaya ne dersin?? Hatta biraz sonra ben de aynısını yapacağım:)

Bu sabah ben de geç uyandım. Ara öğün yapmadım. Öğle yemeği ile devam edeceğim. ..

Günaydın Sevgicim. Geçmiş olsun. Bir doktora mı gitsen acaba?? Yakınınızda aile hekiminiz vardır herhalde... Kahvaltıdan sonra git istersen. Bu sızı ve çaktırmama işleri olmaz, aileyle her şey paylaşılmalı canım :16:
Diğer tarif ettiklerin bana depresyonu çağrıştırıyor. Kış mevsiminden kaynaklı muhtemelen. Ben de tatsızım bu bakımdan. Biraz güneş iyi gelebilir. Hava durumuna baktım, Ankara bugün güneşli görünüyor. Yarın yoğun kar gelecekmiş. Bugün dışarı çıkıp biraz güneş almaya ne dersin?? Hatta biraz sonra ben de aynısını yapacağım:)

Bu sabah ben de geç uyandım. Ara öğün yapmadım. Öğle yemeği ile devam edeceğim. ..

İlgi ve önerilerin için teşekkür ederim, bakayım keyfim yerinde olursa çıkarım, bende 1, ara öğünü iptal ediyorum.Haftaya genel kontrole gitmeyi planlıyorum,o zamana kadar sabredeceğim. Karbonatlı su benim denge mi bozdu.:16::16:
Gurbet neden girmiyorsun?
Dalida 10 gün demiştin ,daha yerleşemedinmi;hadi bekliyoruzzzzzzzzzzzzz........................
:16::16::16::16::16::16:

İlgi ve önerilerin için teşekkür ederim, bakayım keyfim yerinde olursa çıkarım, bende 1, ara öğünü iptal ediyorum.Haftaya genel kontrole gitmeyi planlıyorum,o zamana kadar sabredeceğim. Karbonatlı su benim denge mi bozdu.:16::16:
Gurbet neden girmiyorsun?
Dalida 10 gün demiştin ,daha yerleşemedinmi;hadi bekliyoruzzzzzzzzzzzzz........................
:16::16::16::16::16::16:

İhmal etme ama, şikayetin artarsa beklemeye gerek yok. Doğru doktora şekerim :34:

ben zannettimki artik diger topikten devam edilecek burayda yazdiginizi görmemistim tesadüfen dallid dönmüsmü diye bakayim derken simdi gördüm. ben dedigim gibi bu hafta oruc tutuyorum o yüzden size katilamadim ama masallah size süper gidiyorsunuz menüleriniz cok iyi. bu diyet listesi gercekten süper hem saglikli hemde yapilabilir . ayrica bol alternatifli olmasi bizim icin cok iyi. haftaya bende geliyorum arkanizdan. bence daha fazla kafamizi karistirmadan bu yolda ilerleyelim. simdiye kadar sürekli arayis icinde olduk her duydugumuzu uygulamaya kalktik kafamiz karisti. simdi bu yolda kesin kararli ve istikrarli adimlarla yürüyelim. aslind ben kendi adima bu siteden ayrilmyi bile düsündüm. mesela bir diyet listesi kafama yatiyordu ertesi gün baska birisi adeta mucizeymis gibi baska bir diyetten bahsediyo. her yeni gün yeni bir konu aciliyo hepside birer uzmanmis gibi kesin kilo verdiriyor felan filan derken sabit bir karar veremiyorum her gecen gün fikir degistiriyorum. oturdum düsündüm önceden biraz kilo alinca hemen kendi kendime bilgilerimle hemen diyet uygulayip basarilida oluyordum. simdi buraya kayit olali kendime inanamiyorum. aslinda ben bu kadar iradesiz birisi degilim akrep burcuyum kafaya koydugumu yaparim. galiba bu site bana yan etki yapti diye düsünmeye baslamistimki mevsimlerden roma nin diyet listesini serap arkadasim hazirladi sagolsun listeyi görünce dedim tam bu benlik diye. insallah haftaya baska yazilara sayfalara bakmadan kafami karistirmadan mevsimlerden roma grubunda yerimi alacagim. canlarim sakin beni yanlis anlamayin sizlerle bir alakasi yok ben kendi kendime kafami karistirdim insallah anlatmak istedigimi anladiniz. sizleri cok seviyorum dallida senide cok özledim. masum melek nerelerdesin bakalim özlettin kendini. hepinizi öpüyorum ve coooookkk seviyorum istesemde sizden kopamam ama sakin beni yanlis anlamayin olurmu....

Hoş geldin Sevgi abla:16::16: $4f1ed921.webp

Son düzenleme:
sevgi hanım, sen de beni motive ettim. Ben de bugünden itibaren güzel ramazan sofralarında kendimi tutmaya ve akşamları 45 dk yürümeye başlayacağım inşallah. Hepimize başarılar..........

Merhaba Sevgi abla,hangi diyetle yoluna devam edeceksin?ben iki gündür kaçamaklar dayım,toparlamaya çalışıyorum....uyku düzenim bozulunca maalesef iştahım çok açılıyor.Sen nasılsın?Sevgiler:16::16:

Teşekkür ederim,canım İNŞALLAH......:16::16::16::16::16:

Hadi canım bekliyoruz, iftar sahur şeklinde bildirim yapıyoruz. Bildirim yapmasak da 2 satır yazıp, hal hatır soruyoruz. Zaten biliyorsun :34:

Nasıl gidiyor ramazan Sevgicim? Senin gizli şeker sorunun vardı, açlıkla birlikte hipoglisemiye sebep olmuyordur inaşaallah.

Hoş bulduk tatlım....:16::16::16:.
sevgi hanım, sen de beni motive ettim. Ben de bugünden itibaren güzel ramazan sofralarında kendimi tutmaya ve akşamları 45 dk yürümeye başlayacağım inşallah. Hepimize başarılar..........
Ne güzel belki sizde beni motive edersiniz ne dersiniz?:16::16::16::16:
Merhaba Sevgi abla,hangi diyetle yoluna devam edeceksin?ben iki gündür kaçamaklar dayım,toparlamaya çalışıyorum....uyku düzenim bozulunca maalesef iştahım çok açılıyor.Sen nasılsın?Sevgiler:16::16:
Daha karar veremedim bilemiyorum,sizler ne tavsiye edersiniz,az çok huyumu suyumu öğrendiniz....Sen azimlisindir toparlanırsın İNŞALLAH:16::16::16:
Hadi canım bekliyoruz, iftar sahur şeklinde bildirim yapıyoruz. Bildirim yapmasak da 2 satır yazıp, hal hatır soruyoruz. Zaten biliyorsun :34:

Nasıl gidiyor ramazan Sevgicim? Senin gizli şeker sorunun vardı, açlıkla birlikte hipoglisemiye sebep olmuyordur inaşaallah.
Ramazan iyi gidiyor,şükür.Manevi ikliminden yararlanmaya ve dolu dolu geçirmeye çalışıyorum.Yok canım çok şükür açlık çekmiyorum,susuzlukla başım dertte.:16::16::16::16:

Back
X