- Konu Sahibi sevgi-liebe
- #1.381
Birtanesin teşekkürler.....Tamam canım. Açayım o zaman
Canım ben galiba seni gördüm, isminle başvurduysan ismin F ile başlıyorsa ben seni o listede gördüm.sevgi ablacigim tebrik ederim bu kez insallah olacak evet dallidayi bende özledim. bugünkü menünü yazarmisin
Canım herkese uygun bir diyet sayfasından yararlanabilirsin.Lsteyi günde bir defa yayınlamak istiyorum,zaten çok seçenekli VE EVDEKİLERLE UYGULANABİLİR.bende bir anormallk odu galiba 3 sefer yazdim siteye ama hala yazimi göremedim bende biraktim acaba önce üyemi olmak gerekiyordu bilemiyorum. neyse diyet listesini vermistir hanimefendi. galiba herkese ayni diyeti uygulattiriyordur, 1000 kisiye ayri ayri yapamaz. bende sizinkine bakarak uygulamaya calisirim artik. eger listeni yazrsan sevgi ablacigim
Gurbetçim merhaba. Üye olmak gerekmiyor, direkt görebilmen lazım.
Kızlar, diyet yöntemleri başlığı altında Mevsimlerden Roma' nın diyet grubu konusunu açtım. İlk 12 günlük listeyi ve Mehtap Hanım' ın ön yazısını ekledim. Eklemek istedikleriniz ya da kurala bağlamak istediğiniz durumlar varsa konuya başlangıç aşamasında yazarsanız sevinirim. Sizler için de yeterli / uygunsa paylaşımlarımıza başlayabiliriz.
hARİKASIN SEN BÖYLECE DAHA MOTİVE OLURUZ,,,,,,BİNLERCE TEŞEKKÜRLER........