dün bende biraz dikkat etmeye basladim cok sükür. hatta kizimda baladi, aslinda kizim zayif ama hafif bir göbegi var onu gözünde cok büyütüyo. neyse yapsin biraz bakalim, genclik iste

. bende ramazan sonrasi bayramdi, tatlilar, börekler derken son bir haftadirda havanin son güzel günlerini degerlendirmek adina yptigimiz piknikler bana artilar olaarak geri Döndü. geri Döndü diyorum , tartilmadim ama bariz bir sekilde belli Kilo aldigim, aynalar yalan söylemez

iki gündür hava bulanik ve yagisli, pikniklerde bittigine göre dün dedim basla gurbet tam Zamani, insallah basladim. tartilmadim cünkü regli durumundayim, bitsin öyle tartilacagim, hem o arada belki bir iki kiloda giderse tartilinca gözlerim yuvalarindan cikmaz

serapcim hala cok yogun az önce sayfasina baktim, dönmüs ama misafir trafigi yogunmus bu aralar, bekliyoruz serapcim. dallidada tasinma ve yerlesme derdinde, Allah kolaylik versin insallah.

Sevgi ablacigim sanirim sende baslamistin diyete nsil gidiyor bakalim ben hemen dünkü menümü yazayim.
Sabah : iki dilim tam bugday ekmegi, 1 haslanmis yumurta, bir dilim peynir, 3-4 dilim domates ve salatalik, bir bardak portakal suyu, 6 zeytin
ara : bir fincan Yesil cay
öglen : bir Tabak yogurt corbasi, bir Tabak patlican kurusu yemegi, 1 dilim ekmek
ara : nektarin
aksam : bir Tabak semizotu yemegi , yogurt
Arkadaslar, cümle iclerinde bazi harfler kendiliginden büyük harf olarak yaziliyor, sasirmayin bu ne alaka diye

bende sorun yok galiba cocuklar ayarlariyla oynadilar. bende hic anlamamki düzelteyim, idare edin artik. imla kurallarindan dolayi cevreme verdigim rahatsizliktan dolayi özür dilerim.

simdilik hoscakalin, görüsürüz.