- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Bu yoruma katılıyorum siz problem yapıyor olabilirsiniz iyi düşünün bunu. Neden sadece karşı taraf aşağılık kompleksine girecek gibi düşünüyoruz ki, bu ülkede kadınların bir numaralı övünme konusu eşlerinin isi değil mi?Ben muhendisim, esim de ayni sektorde. Evlendigimizde ben onun 3 kati falan maas aliyordum ama, o alayli cunku. Simdi o benden fazla kazaniyor, benim issiz kaldigim donem de oldu, onun issiz kaldigi donem de, hic birinde kimse kimseyi ezmeye calismadi, maas alan da bu benim param demedi.
Bir muhendis arkadasimin esi kasa gorevlisi olarak calisiyor.
Bir baska muhendis arkadasimin esi ev hanimi,
Yanisi yapan yapiyor da, ileride problem olur mu diyen kisi icin bence bugun de problemdir de kendine karsi durust olmuyordur. Bence siz de bu sekilde devam etmek istemiyorsunuz. Kendinize karsi durust olun, en onemlisi o. Insan parayi sevebilir, zengin bir es isteyebilir, buna bir sey diyemem.
Bana kalsa spor hocalığını zevkle anlatırdım düzenli spor yapabilen insan disiplinli insandır, çok hayranım böyle insanlara.
Ben eşimle tanistigimda lisans mezunuydum, öğretmenim. Eşim özel sektörde çalışıyor iki yıllık mezundu. Söz,nişan evresinde 4 yıllığa tamamladı. Ve ben bu sene yüksek lisans yapmak istedim, en büyük destekçim eşim oldu. Benimle tüm heyecanlarımı paylaşır, ders çalışacağım diye yemek yapamamam sorun olmaz,kırar yumurtasını yer. Ondan daha yüksek maaşım da ama hic kompleks yaptığına şahit olmadim çünkü bende ona öyle bakmıyorum.
Ilk sözlenince öğretmen çevrem tarafından duyduklarıma üzülmüştüm biraz ama sonra geçti :) tanımazken ben acaba diyordum çok ilklerde yeni tanistigimizda. 3 seneye emin olmanız gerekiyordu sanki artik sanki.
Bizim evimiz de arabamız da yok. Tirnaklarimizla kazıyarak elde edeceğiz her şeyi ama en önemlisi huzurum yerinde:)
Son düzenleme: