sevgi kuzum ama birgün dolapta beklet kremalı kek karışımını sonra truf topları yap tamammı canım  yapacaksan bu şekilde uygula
evet var canım benim tariften çok memnun kalmıştım ben

İnşallah canım senin de Allah yardımcın olsun, inşallah harika, sorunsuz bir şekilde geçer. Güzel duana amiiin diyorum. Giderek daha çok heyecanlanıyorum galiba
Giz senin blogun mu var, hemmen bakıyorum. Truf yapcam ben de inşallah güzel olur.
evet var canım benim tariften çok memnun kalmıştım ben

uzun zamandır yoktum merak etmemişsiniz heralde bu kız öldü mü kaldı mı diye
 uzun zamandır yoktum merak etmemişsiniz heralde bu kız öldü mü kaldı mı diye  Ama size güzel haberlerim var bu olmadığım süre zarfında hem isteme hem nişan olaylarım gerçekleşti sizlere bir sözüm vardı onu yerine getirme zamanı şimdi :)  bohçalarımı paylaşıyorum sizlerle
 Ama size güzel haberlerim var bu olmadığım süre zarfında hem isteme hem nişan olaylarım gerçekleşti sizlere bir sözüm vardı onu yerine getirme zamanı şimdi :)  bohçalarımı paylaşıyorum sizlerle  sonra ilk sayfamı Özlemcim gibi bende son sayfalara eklicem şimdiden kusuruma bakmayın
 sonra ilk sayfamı Özlemcim gibi bende son sayfalara eklicem şimdiden kusuruma bakmayın   

resimler biraz büyük ama idare edin artık :)
 resimler biraz büyük ama idare edin artık :)