Lachesis adres sahalarında esas seni göremiossss
aa doğru tez sıkıntıını bilirim ben 2 senelik bitirmiştim tez e yaptım sıkıntıyla :)))))))))))
işin komiği ne biliyor musun? Ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum ama kredi tamamlamak için tez zorunluluğu koymuşlar:)
tezli ve tezsiz arasında bence hiç bi fark yok,tezsiz için yapılan çalışmanın da tezden hiç bi farkı olmuyor,tek farkı tezsiz de doktora yapmak isteyenlere karşı problem çıkıyor,kısacası doktora düşünenler için tezsiz yüksek lisans çok anlamlı olmuyor. Bu arada estetik bölümününde yer alanların eğitim seviyesi baya bi yüksek.. opuyorumnanaktan
tezli ve tezsiz arasında bence hiç bi fark yok,tezsiz için yapılan çalışmanın da tezden hiç bi farkı olmuyor,tek farkı tezsiz de doktora yapmak isteyenlere karşı problem çıkıyor,kısacası doktora düşünenler için tezsiz yüksek lisans çok anlamlı olmuyor. Bu arada estetik bölümününde yer alanların eğitim seviyesi baya bi yüksek.. opuyorumnanaktan
offfffffffffffffff çok kötü ben ağlamıştım ama çare yok yazıyodumda :))))))))))))
slm kıslar ayy oske ile fstkm ban yemiş(
Farklı üniversitede yapmak istersen evet, tezsize sıcak bakmıyorlar ama benim hocalarım çağırdı mesela beni doktora için, gerçi ben daha karar veremedim, çünkü baya baymış durumdayım, sen de mi tezsiz yapmıştın canım? Bu bizdeki tez konusu da hangi hocaya düştüğünle alakalı ben biraz sert kayaya çarptım
üfff çok bunaldım ben de, ağlayabilirim her an mafoldumben
etiketlerr yakıo nem bu senin işin :))))))))))))
ehuhuhuhuhuh bende çizgili pijamalarımla gitcem gaffure kaydirigubbakcemile3 4 saat sürer dedi bide jinokologumda gelcek spiralim ipi kaçmıştı ben anadan doğma gidicem yine herhal bide yeşil önlüğü nedeb giydiriyolar anlamam arka açık zati bi işe yaradığı yoq insan içini pammıktan yaparda oralarda donmaz insan :lepi:
selam kızlar çok gremedim bu aralar ev işi falan ee bide yarın toktor amcaya teslim olcammm hayırlısıyla bakalım...kızlar hastaneye ne götürdünüz en çok ne lazım oldu bakam anlatıverin gari.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?