Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lachesis adres sahalarında esas seni göremiossss

Canım ya valla şuan bile tez yazıyorum, yarın teslim edicem bir sorun çıkmazsa inşallah baya bir rahat olucam ondan sonra, eşim geldi onla bile ilgilenemiyorum şikayet edip duruyor:)

aa doğru tez sıkıntıını bilirim ben 2 senelik bitirmiştim tez e yaptım sıkıntıyla :)))))))))))

aa doğru tez sıkıntıını bilirim ben 2 senelik bitirmiştim tez e yaptım sıkıntıyla :)))))))))))

işin komiği ne biliyor musun? Ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum ama kredi tamamlamak için tez zorunluluğu koymuşlar:)

offfffffffffffffff çok kötü ben ağlamıştım ama çare yok yazıyodumda :))))))))))))

işin komiği ne biliyor musun? Ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum ama kredi tamamlamak için tez zorunluluğu koymuşlar:)

tezli ve tezsiz arasında bence hiç bi fark yok,tezsiz için yapılan çalışmanın da tezden hiç bi farkı olmuyor,tek farkı tezsiz de doktora yapmak isteyenlere karşı problem çıkıyor,kısacası doktora düşünenler için tezsiz yüksek lisans çok anlamlı olmuyor. Bu arada estetik bölümününde yer alanların eğitim seviyesi baya bi yüksek.. opuyorumnanaktan

Buna sevindimmmm ozaman :))))))))))

Farklı üniversitede yapmak istersen evet, tezsize sıcak bakmıyorlar ama benim hocalarım çağırdı mesela beni doktora için, gerçi ben daha karar veremedim, çünkü baya baymış durumdayım, sen de mi tezsiz yapmıştın canım? Bu bizdeki tez konusu da hangi hocaya düştüğünle alakalı ben biraz sert kayaya çarptım

offfffffffffffffff çok kötü ben ağlamıştım ama çare yok yazıyodumda :))))))))))))

üfff çok bunaldım ben de, ağlayabilirim her an mafoldumben

tez ağlamadan bitmiyo vallahi...ben tezli yaptım canım, şu an doktoradayım eğer tezden sonra ara vermeden doktoraya devam edersen iyi olur yoksa,bir daha ara verdiğinde soğursun ve başlaması güç olur inan.. eğer varsa doktora fikrin hiç ara vermeden devam et bana kalırsa..

selam kızlar çok gremedim bu aralar ev işi falan ee bide yarın toktor amcaya teslim olcammm hayırlısıyla bakalım...kızlar hastaneye ne götürdünüz en çok ne lazım oldu bakam anlatıverin gari.....

Olabildiğince rahat giyin kafandan sokup çıkaracaın bişi giyme zaten atelli yada alçılı olcan değmesn ben gömlekle gitmiştim sırf kafamdan sokup çıkarmiim diye :))) onun haricinde çok ta bişeye gerek yok ben kalmamıştım hastanede eve gelmiştim sen kalıcakmısın ona göre pijama götür kalıcaksan ben aralıkta ameliyat oldum souktuu çoraplarımla girmiştim ameliyata eheueheuehu :)))))))))))) bide bez terlik ayyy harikaydı tipim sorma ayın rüküşü hastanelerde :))))

ehuhuhuhuhuh bende çizgili pijamalarımla gitcem gaffure kaydirigubbakcemile3 4 saat sürer dedi bide jinokologumda gelcek spiralim ipi kaçmıştı ben anadan doğma gidicem yine herhal bide yeşil önlüğü nedeb giydiriyolar anlamam arka açık zati bi işe yaradığı yoq insan içini pammıktan yaparda oralarda donmaz insan :lepi:

Ay eskiden açıktıda ben ameliyatta yeşil elbisryi giydiğimde çok şükür demiştim arkada kapalıydı :))))))

bakalım ne olcak ben en çok narkozdan çıkınca ne dicem onu merak ediyom kardeşime dicem çek beni kayıt ekşın kaydirigubbakcemile3

ben yapıcam sanırım potansiyel var bende....ayyuka çıkıcam euhuhuhuhuhuuh aklinialirimsmile

hihoyyyt
selam kızlar çok gremedim bu aralar ev işi falan ee bide yarın toktor amcaya teslim olcammm hayırlısıyla bakalım...kızlar hastaneye ne götürdünüz en çok ne lazım oldu bakam anlatıverin gari.....

cnmm ben pijama giyince kendimi tam anlaömıyla hassa hissettigimden eşofman takım giymiştimmm içimide tshort giydimm yedek olarak iç çamaşırı götürdüm okdrr..bide amlyttan sonra su meyve suyu rahat içmek için kase götürdüm bardata rahat içemem diye:)bukdr cnmmmmmvalla hemen gelip geçio hiç heycan falan yapmasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…