Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nbrsnz kıslar firegirl gözaçıp kapayıncaya kadar bitecek ameliyatı evelallah merak etme sen uyanınca da hiç ağrın olmıyacak (yani benim olmadı kimsedende duyöadım)ancak ilk gece başağrım çok oldu ve soğuk maskeyi yüzümde tutmaktan hiç uyuyamadım ama karşılığında yok denecek kadar az sararmam oldu oda 5 güne geçti tavsiye ederim ilk 2 gün biraz zahmetli yani oda az :)

[
aaaaaaa bidaha bak bakim varmısınsositososito[/QUOTE]

evet varım bu etiket olayı me ben anlamadım ama??

napıyosunuz dün gece çok geç bakabildim misafir vardıda anca ama senin yazdığın bir haber msj ki konu açılmasın diye yazmak istemiyodum ama gece okuyunca mahvoldum yaa 3 yaşındaki bebe ben haber dinlemiyorum ki artık hep kötü olaylar var diye o yüzden okuyunca resmen sinirden kudurdum :!!!!yazmayın kıslar ya çok kötü oldum çok.

[
aaaaaaa bidaha bak bakim varmısınsositososito

evet varım bu etiket olayı me ben anlamadım ama??

napıyosunuz dün gece çok geç bakabildim misafir vardıda anca ama senin yazdığın bir haber msj ki konu açılmasın diye yazmak istemiyodum ama gece okuyunca mahvoldum yaa 3 yaşındaki bebe ben haber dinlemiyorum ki artık hep kötü olaylar var diye o yüzden okuyunca resmen sinirden kudurdum :!!!!yazmayın kıslar ya çok kötü oldum çok.[/QUOTE]

kıs ben normalde hiç haberlerle ilgili bşy yazmadım ama okuyunca inanamadım ya dün pskolojm çok bozulduu bugunde haberlerde vardı o haber hemen deiştirdim..allah ölelerine akıl fikir versin inş nediyim valla..:Saruboceq:

kuşum sorma ya çivisi çıktı bu dünyanın sanki neyse kapatalım bugün fire vermişiz napcaz öbür adrestemiyiz gece ?bilmiyorumkismile

kuşum sorma ya çivisi çıktı bu dünyanın sanki neyse kapatalım bugün fire vermişiz napcaz öbür adrestemiyiz gece ?bilmiyorumkismile

valla cnmm msnde olurus bugunnn ama ben şimdi kaçacam içerii kardeşim dönem ödevini yazacak internetten bakıpp 2 saatti bulur yazısını bitirmesiaklinialirimsmilebitirince gelirim artık msnde laflarıs:)a.s.

ya tuonelacım ben bu ucundaki brikintilerin bazılarını temizledim ama bazılarını cıkaramadım ellemesemmi :) sanada cok soru soruorum ama napııym

ya tuonelacım ben bu ucundaki brikintilerin bazılarını temizledim ama bazılarını cıkaramadım ellemesemmi :) sanada cok soru soruorum ama napııym

canım cekinmeden herseyi sorabilirsin içe cok girme:) pamuklu cubukla temizle sayet olmuyorsa zorlama cunku pıhtı koparınca acıyor ve yara olabiklir:) bende oldugu kadarını alıp gerisini bırakıyordum:)):1rolleyes:

saola tuonelacım bende cıkanı temzledm cıkmayanı fasla kurcalamadm biraz ugrastım ama acıo gibi oldu bıraktım artık dr el atar napıyım ehıuehuehueuhehu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…