Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saola tuonelacım bende cıkanı temzledm cıkmayanı fasla kurcalamadm biraz ugrastım ama acıo gibi oldu bıraktım artık dr el atar napıyım ehıuehuehueuhehu

bende tamponlar cıkarken acıyacak sanıyordum katlanılmayacak bir acı degildi inan :) birde sen kurudu sansanda burun için cok kurumuyor deniz suyunu sık ve disaridaki pihtilari temizle yeterli olacaktır, bu arada hapsirmektan benim tamponlardan birinin ucu dısarı cıkmıstı deliklerimden biri yamuk olcak die aglamıştım:)))kaydirigubbakcemile3

canım ben açık teknikle olucam açık açık ferah ferah aklinialirimsmile

ameliyatı olana kadar ayrı olduktan sora ayrı dert neyse bacular hepsi geçicekkkk

benim için farketmez nasıl güzel oluyosa öle yapsın yeterki yapsın açık kapalı yarı açık hiç farketmez aklinialirimsmile

ameliyat olduktan snrada şu tamponlar alçı falan cıksın diye stres yapıosun benim şimdi öle cıksada kurtulsam )

wifi varsa kendime geleyim ilk size mesaj çekcem merakta koymıcam canlar olumunekankayizsmile

vlla hiç bi bilgim yok ameliyattan önce benden kan aldılar onunla bakıolar bişilere ama tam nelere bakıolar bilemiorum cnm

benmkiler delikli cnm içi boş o kdr rahatsız edici değil ama tabi burnunda bişi var bunu algıladıgın için bi zmn sonra sıkmaya baslıor ama acı nefes zorlugu falan yapmadı bende

az kaldı canım sabret bak benim yeni başlıyooo.....eyvahedigeldismile

kesnlikle katılıorum tuonelacım gzl burnusuna kavustu hemencecikk çok çabucak gcio bnm 4. gunum yarın 5. gecti gtti bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…