Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzeldi valla cnmm eglence deildide nişanlımla evin eksikllerini tamamlamaya çalıştık:)[/QUOTE]
dün bu gece yokum eğlencencem dedin ya bende gecelere aktınız zannettim cnm olsun onlarda tatlı telaşlar :)zemuszemus

güzeldi valla cnmm eglence deildide nişanlımla evin eksikllerini tamamlamaya çalıştık:)
dün bu gece yokum eğlencencem dedin ya bende gecelere aktınız zannettim cnm olsun onlarda tatlı telaşlar :)zemuszemus[/QUOTE]

cnmm gezdikte akşam baya valla şimdi okdr yorgunumkii uyukum yok diye duruyom nettekaydirigubbakcemile3

kıslar ben yatar iygeceler herkese:)yaırn görüşrüs:)

selam kızlar bende evde degilim annemdeyim bir selam verip cıkayım dedim hepinize güzel haftasonları diliyorum şekerlerrrrrrrrr

Sadullah Karunu düşünüyorum tatlım opuyorumnanaktan

Gidip görüştünmüü ben ameliyat olmamış olsaydım sadullah beylede kesn görüşürdüm ama benm revizyon gerekli görülürsede yakup olcak kumar oynayamıcam bikere yakuptan döndüm başkasına oldum bidaha kaçırırsam hayatta beni istesemde ameliyata almasss eyvahedigeldismile

cnmmm yaa resim eklemişsin ben yokken geri silmişsin merk ettim açıkcasıboshayallersmile kk daki albümünde cidden burnun çok iyiiiiii...ama bida olmayı düşünüyorsan rahatsız eden nokta vardır ol cnmm sürekli takılmaktansa ol kurtulsositososito

tünaydınnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrr..bu aralar düzgün gelemiyorum yaaa forumaaaa

ışler başından aşkındır seninnn evlilik telaşı hazırlıkları aman boşver forumu sonu iyi olsun o önemlii :)))))))

İşler başından aşkındır seninnn evlilik telaşı hazırlıkları aman boşver forumu sonu iyi olsun o önemlii :)))))))

özlüyom ama sizleri bennnnnnnnnaklinialirimsmile
bu 1.5 ay kaldı en telaşlı zamanlarrr valla..özellikle haftaaya baya yogun olcam bakalımm hayırlısı fıstıkım ama buraya gelmeden duramam ben sositososito:asigim:

olsun cnm kısmet hersey kısmetn geldğinde öle bi evlenirsnki ağzın dilin baglanır :) iş doğru insanı bulmakta Allah herkese iyi insanlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…