Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy bıdeee yuz kemıklerım sızlıyo bıdee gozlerımde hala yanma oluyo sızdede varmı?

Lachesiss yaw başka kbb da görüştüm bi acaiplik olsa derdi herhalde benmde arada hakkaten acaip bi acı oluo geçio krem sürüorm içine duruo ya kuruluktn acıyor alışmayıp ne etceskii :) zamanı gerii alamıoskii

oskecim yüzde bi kıpırtı yok bende kapalı olmuştum ben gözlerimdede herhangi bi kanlanma olmamıştıı yada ağrı sızı benm aksine burunda ara ara oluo bunlar

ama bana göre lachesis sende oske sende baya yenisinizz normaldirr benm 5 aya yaklaşıorm bazen oluo düşünün

isim kullanmicamda kavga aramıyorum deyipte ona buna saldırmakta normal olmasa gerek gerçi bu şahıs duyduğum kadarıyla ya 2 yada3 operasyon geçiripte millete laf sokuyor hasta olan kim acabaaaaaaaaaa :)))))))))))))

Noldu yahu:s Neyse burda söyleme akşam msnde anlatırsın, ceza falan alma sonra mazallah.

Ayy bıdeee yuz kemıklerım sızlıyo bıdee gozlerımde hala yanma oluyo sızdede varmı?

Gözde yanma oluyor da yüz kemiğimde bişey hissetmedim.

Her şeyin bir zorluğu var tabi.

ama bana göre lachesis sende oske sende baya yenisinizz normaldirr benm 5 aya yaklaşıorm bazen oluo düşünün

Doğru diyorsun canım.

oskemmmmmmmm bu önerdiğin jel inşallah işe yarar 3 gün olcak sankiii çooooooooooook hafif o şiş yerm iniyooooo vallaaaaaaaaa çok teşekkür ederimm söledin tek umudum bekleyip bunu kullanmak olcaktı öle yapıyorum düne göre fark var gibi sen ne kadr kullandın yada nekadar kullanılır biliomusun ????

o ismi vermicem zaten banlı şuan millete saldırıo bilg dan aslan kesilip saldırıyolar diyede kendi maşallah pabuç kadar dili var herkese saldırıyo aslan yamağııııııııııııııııııııııııı olur o anca msnden sölerim hehehehe

Ayy ben gormemıstım pınk yazdıgını lachesıs alıntı yapınca gordum ole tabı su zamana kadar kıme laf soktum kıme sert yaptım hem ayrıca neden yapayım yanı ılgınc benle tartısmaya gırıyo amaann neyse boswerr

İlahi pinkim, bir ara msnde toplanalım da rahat rahat konuşalım yahu, neyse ben de kaçıyım, çok öpüyorum hepinizi Şeniz

Canıım cook sevındım yahuuu superr valla ınsallah butun sıslıkler gecer bı zararı yokmus zaten sıslıkler ınınceye kadar sur ben 1 aya kadar duzenlı kullandım son zamanlarda bıraz ıhmal edıyorum maalesef

tamam lachesisssssssss :)))))

oskee herkesi akıl sağlına yönlendirioo eheuehu nedense kendi gitmeye cesaret edemedinden sanırım yarabbim yaaa :)) hayır bide 3 yada 2 operasyon geçirip burda hastalara laf sokuyo bende bunu anlamadımdan söledim kimseyle kavga ettimiz yok o böle algılamak istedi sadece reklamlar çoğaldı diye şey ettmiştik :))))))))))))))

helloooooooooooooooo fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr özledim gıslar sizi valla eve gelir gelmez açtım netiii dinlenmedennn amma sayfa yazmışsınız oku oku bitmediiiiiiiikaydirigubbakcemile3

helloooooooooooooooo fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr özledim gıslar sizi valla eve gelir gelmez açtım netiii dinlenmedennn amma sayfa yazmışsınız oku oku bitmediiiiiiiikaydirigubbakcemile3

nerdesin sen yavrum yahu:)

nişanlımın yanına gittim cnm bnm malummm ıvız zıvır düğün alışverişi bitmiyorrrrrrr onlara baktık ama hala eksik var yaaaaaakannehir

Ay o eksikler hiç bitmez, evlendikten sonra 1 sene devam ediyor hatta, bazı şeylere de hiç ihtiyacın olmadığını farkediyorsun, ev yerleşilince anlaşılıyor ne eksik ne fazla:) Ufak şeyleri dert etme yerleştikten sonra al Zaten mobilya beyaz eşya almışsınız herhalde, ne zamandı sizin tarih?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…