Canım acık mı yapılmıstı senın? Benımde dıkıs yerlerım sızlıyo nedense sende agrıyan yerde dıkıs varmı?
isim kullanmicamda kavga aramıyorum deyipte ona buna saldırmakta normal olmasa gerek gerçi bu şahıs duyduğum kadarıyla ya 2 yada3 operasyon geçiripte millete laf sokuyor hasta olan kim acabaaaaaaaaaa :)))))))))))))
Ayy bıdeee yuz kemıklerım sızlıyo bıdee gozlerımde hala yanma oluyo sızdede varmı?
Lachesiss yaw başka kbb da görüştüm bi acaiplik olsa derdi herhalde benmde arada hakkaten acaip bi acı oluo geçio krem sürüorm içine duruo ya kuruluktn acıyor alışmayıp ne etceskii :) zamanı gerii alamıoskii
ama bana göre lachesis sende oske sende baya yenisinizz normaldirr benm 5 aya yaklaşıorm bazen oluo düşünün
oskemmmmmmmm bu önerdiğin jel inşallah işe yarar 3 gün olcak sankiii çooooooooooook hafif o şiş yerm iniyooooo vallaaaaaaaaa çok teşekkür ederimm söledin tek umudum bekleyip bunu kullanmak olcaktı öle yapıyorum düne göre fark var gibi sen ne kadr kullandın yada nekadar kullanılır biliomusun ????
İlahi pinkim, bir ara msnde toplanalım da rahat rahat konuşalım yahu, neyse ben de kaçıyım, çok öpüyorum hepinizi Şeniz
helloooooooooooooooo fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr özledim gıslar sizi valla eve gelir gelmez açtım netiii dinlenmedennn amma sayfa yazmışsınız oku oku bitmediiiiiiiikaydirigubbakcemile3
nerdesin sen yavrum yahu:)
nişanlımın yanına gittim cnm bnm malummm ıvız zıvır düğün alışverişi bitmiyorrrrrrr onlara baktık ama hala eksik var yaaaaaakannehir
Ayyy bende ıstıyorum :)
Her turlu alıswerıse bayılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?