valal cnm herşeyyyy alındıııı 10 gün sonra eşyalar gitcek eve yerleştircez..dedigin giib yerleşmeden bşy anlamıyor..şuandaki tek eskigimiz perde halı ve mutfak masasıı onuda diger hafta alcaz....vallaaa annem deli gibi çeyiz yapmışşş neyi nereye koycagımı düşünüyorum 12 tane yastık aldı yafffff delirtiyor beni dedim neyapam 12 yastıgı yaaa :)misafirim gelirse kulanacakmışım :):):):dedim kabilemi gelcekkkaydirigubbakcemile3neyseki 2 tanesi vermiyor 10 taneye düşürttümmmmkaydirigubbakcemile3okdr çokk pike takımı nevresim takımı varki inan bi dükkan açarım yaniiii kaydirigubbakcemile3Ay o eksikler hiç bitmez, evlendikten sonra 1 sene devam ediyor hatta, bazı şeylere de hiç ihtiyacın olmadığını farkediyorsun, ev yerleşilince anlaşılıyor ne eksik ne fazla:) Ufak şeyleri dert etme yerleştikten sonra alZaten mobilya beyaz eşya almışsınız herhalde, ne zamandı sizin tarih?
Ayyy bende ıstıyorum :)
Her turlu alıswerıse bayılıyorum :)
Ahahha 10 yastıkmı KK pıtırcıkları olarak sana yatıyamı gelcez yaa :)
Olur tatlım gelırım ayıla bayıla hemde
Ayyy yerım ben senı kusuum :)
3 ay oncesıne kadar cok gezıyodum ama artık zor malatyayada yolum dusse mutlaka gelırım :)
Yapma yaa:S bende vaktım olursa en azından bı kadıkoy yapayım dıyorum belkı bısıler bulurum dıye
valal cnm herşeyyyy alındıııı 10 gün sonra eşyalar gitcek eve yerleştircez..dedigin giib yerleşmeden bşy anlamıyor..şuandaki tek eskigimiz perde halı ve mutfak masasıı onuda diger hafta alcaz....vallaaa annem deli gibi çeyiz yapmışşş neyi nereye koycagımı düşünüyorum 12 tane yastık aldı yafffff delirtiyor beni dedim neyapam 12 yastıgı yaaa :)misafirim gelirse kulanacakmışım :):):):dedim kabilemi gelcekkkaydirigubbakcemile3neyseki 2 tanesi vermiyor 10 taneye düşürttümmmmkaydirigubbakcemile3okdr çokk pike takımı nevresim takımı varki inan bi dükkan açarım yaniiii kaydirigubbakcemile3
öle cnmm bakalım az çok kafamda varda bi kaç model bakalım perdeçilerde olcakmıBAk canım ben de okula yakın laleliye falan bakarım. Kadıköy uzak bize:S
Ay perde bakmak çok yorucu ya, uydurmak falan, büyün evin mobilyalarını almak bile daha kolay kaydirigubbakcemile3
Ben gidip dizi izliyim gelirim sonra öpüldünüzopuyorumnanaktan
canlar birşey sorabilirmiyim
şimdi bana güzel bir yerde staj çıktı ve 3 hafta sürücek . Okulum da 6 haziranda biticek ve 14 haziranda staj başlicak . Şimdi ben o bir haftalık arada İstanbulda hemen doktora gideyim diyorum . Randevu almak için ne zaman arasam ? yani önceden arayayım diyorum ki o bir haftaya alsın beni hemen yoğunluk olmadan :-( 3 haftadan sonrada hemen ameliyata girerim diyorum boshayallersmile ?
kızlarrrrr ben karar verdim oluorum ameliyat :)
evet Zühtü Demir =)
nem senin doktorun kimdi ?
tekrardan hayırlı olsun cnm benim doktor malatyadan bilge türk bilena.s
şahane görünüyorsun :)
aslında yaptırdıktan sonra pişman olurmuyum acabaa diye bi korku da yok değil ama , çok düşünürsem vazgeçerim diye korkuyorum hemen karar verdim o nedenle , en büyük korkum sonrasında oluşacak morluk vs, bi de bazı estetikli bayanlarda gördüğüm sanki görünmez mandalla kıstırılmış gibi duran burunlar :)
güzeldi valla cnmm eglence deildide nişanlımla evin eksikllerini tamamlamaya çalıştık:)slm pıtırcıklar ozledim sizi nbr nemcim dün gezdinmi eğlendinmi gece :içelim:
yani şimdiden ara randevunu al diyorsunuz :kedi: sınavlarım çok var ya gidemiyorum ki bir evime istanbula offf ! ancak haziranın 6sından sonra yüzyüze görüşebiliriiiimm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?