Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkisi çok şükür birinci agrı kesicide duruyo bende öyle yerimden kımıldıyamıyorum agrı sızı off deliriyorum bende deniyim bugünden itibaren
kız ikinci sorumu görmedinmi

walla 2 ci gün ameliyat olan duymuştum ama tarihlerini biliyosan bitişinde olsan sende rahat olursun sonuçta iç çamaşırın duruyo sadece sütyen vs bişi olmuyo hatta ben aralıkta oldum çorabım bile vardı heueheueheuehu

2 ci gün olursa zararı olurmu ?

kıs farketmemişim:):):):)
yok cnm zararı olmas..adetliyken olabiliyorsun doktorum öle dedi..ama bennnn bide adetle ugraşmmak için bittikten sonra amlyt oldum:)ilk amlyt tarihimi aldım adetim ozamana denk geldii deiştirmek için gittim doktorum bşy olmas dedi ama ben onla ugraşmak istemedim wcye falan zor giderim diye:)sonra oldum:)

bencede canımmm bende çok sık wcle uraşıorm o zamanlarda kafam güzel narkozu yemiş sık wcye gidilmiyoo :))))))

hımm tek zorlanacagım konu şu olur çok fazla çişim gelio o sıra :roflol:

ehuhueh çoraplamı gittin kıs önlükün altında çok komik durmuşturkaydirigubbakcemile3hoş önlük başlı başına komik duruyor oda ayrıkaydirigubbakcemile3

iç çamaşırım olucak ama demi kız sen ameliyata çoraplamı girdin

hahaha yaa tam çıkarıcaktımm görevli çıkarma soğuk dediii ee iyi dedim onu bırak bide tek kullanımlık terliklerim bilee vardıııııııııı ay koptumm hatta galba yolda biri düştüüü hayal meyal hatırlıorm sakinleştirici vurdukları içinn kafam güzeldi ameliyathanede

bencede canımmm bende çok sık wcle uraşıorm o zamanlarda kafam güzel narkozu yemiş sık wcye gidilmiyoo :))))))

ya niye öle oluyo acaba:)bende hastayken habire wc ye giderim ve inan su bile içmemki wc ye gitmim diye ama görende habire su içiomda böle wcye gidiom sanarakannehirkaydirigubbakcemile3

ya niye öle oluyo acaba:)bende hastayken habire wc ye giderim ve inan su bile içmemki wc ye gitmim diye ama görende habire su içiomda böle wcye gidiom sanarakannehirkaydirigubbakcemile3

kıss ne bilim bide ben su içmedende duramam yaz kış emzik gibi cuk cuk cuk suuuu

dr dan haber bekliyorum bi arasa anlaşmaya geçicem onunla bende öyle dengesizimki artık dr lar kafayı yedi

bende kendii bu konuda tek sanıyordum her wc ye gittigimde siinirim tepeme çıkıyo neden die

evet sanırım karar verdim yani öyle sanıyorum :roflol:

dr dan haber bekliyorum bi arasa anlaşmaya geçicem onunla bende öyle dengesizimki artık dr lar kafayı yedi

kavis içinmi pazarlık :))))) ama galba resmini görmüşmüdüm bilmiyorumda kemiin yüksek diildi sanırım dorumu hatırlıyorum bilmiyorumkismile

kıss ne bilim bide ben su içmedende duramam yaz kış emzik gibi cuk cuk cuk suuuu
aaaayyyyyyy ebn bide su içsem wc öneünde oturmam gerekcekkaydirigubbakcemile3

zor cnm doktora karr vermekk:)benim öle secenegim yoktu allahtan mecburen oldum:)

bence iykide mecburen o doktora olmuşun nemcim yaa ne güzel sağın solun eşitt yada şişlerin eşit inioo benmde öle olsa keşke el mahkum beklicemm ki umarım şişliktir soldaki ttombik kısımm gram inmedii (((

kavis içinmi pazarlık :))))) ama galba resmini görmüşmüdüm bilmiyorumda kemiin yüksek diildi sanırım dorumu hatırlıyorum bilmiyorumkismile

çok deil ama yüzüme göre büyük bi burnum vaar benim bide ucu düşük eyvahedigeldismile

çok deil ama yüzüme göre büyük bi burnum vaar benim bide ucu düşük eyvahedigeldismile

yaa canım emre ilhanla görüşmüydün senn bak emre ilhanda küçük burun yapıyor acaba senin açık ameliyatla daha mı iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…