2 ci gün olursa zararı olurmu ?
kıs farketmemişim:):):):)
yok cnm zararı olmas..adetliyken olabiliyorsun doktorum öle dedi..ama bennnn bide adetle ugraşmmak için bittikten sonra amlyt oldum:)ilk amlyt tarihimi aldım adetim ozamana denk geldii deiştirmek için gittim doktorum bşy olmas dedi ama ben onla ugraşmak istemedim wcye falan zor giderim diye:)sonra oldum:)
kıs farketmemişim:):):):)
yok cnm zararı olmas..adetliyken olabiliyorsun doktorum öle dedi..ama bennnn bide adetle ugraşmmak için bittikten sonra amlyt oldum:)ilk amlyt tarihimi aldım adetim ozamana denk geldii deiştirmek için gittim doktorum bşy olmas dedi ama ben onla ugraşmak istemedim wcye falan zor giderim diye:)sonra oldum:)
walla 2 ci gün ameliyat olan duymuştum ama tarihlerini biliyosan bitişinde olsan sende rahat olursun sonuçta iç çamaşırın duruyo sadece sütyen vs bişi olmuyo hatta ben aralıkta oldum çorabım bile vardı heueheueheuehu
iç çamaşırım olucak ama demi kız sen ameliyata çoraplamı girdin
hımm tek zorlanacagım konu şu olur çok fazla çişim gelio o sıra:roflol:
bencede canımmm bende çok sık wcle uraşıorm o zamanlarda kafam güzel narkozu yemiş sık wcye gidilmiyoo :))))))
ya niye öle oluyo acaba:)bende hastayken habire wc ye giderim ve inan su bile içmemki wc ye gitmim diye ama görende habire su içiomda böle wcye gidiom sanarakannehirkaydirigubbakcemile3
ya niye öle oluyo acaba:)bende hastayken habire wc ye giderim ve inan su bile içmemki wc ye gitmim diye ama görende habire su içiomda böle wcye gidiom sanarakannehirkaydirigubbakcemile3
dr dan haber bekliyorum bi arasa anlaşmaya geçicem onunlabende öyle dengesizimki artık dr lar kafayı yedi
aaaayyyyyyy ebn bide su içsem wc öneünde oturmam gerekcekkaydirigubbakcemile3kıss ne bilim bide ben su içmedende duramam yaz kış emzik gibi cuk cuk cuk suuuu
dr dan haber bekliyorum bi arasa anlaşmaya geçicem onunlabende öyle dengesizimki artık dr lar kafayı yedi
kavis içinmi pazarlık :))))) ama galba resmini görmüşmüdüm bilmiyorumda kemiin yüksek diildi sanırım dorumu hatırlıyorum bilmiyorumkismile
çok deil ama yüzüme göre büyük bi burnum vaar benim bide ucu düşük eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?