bence iykide mecburen o doktora olmuşun nemcim yaa ne güzel sağın solun eşitt yada şişlerin eşit inioo benmde öle olsa keşkeel mahkum beklicemm ki umarım şişliktir soldaki ttombik kısımm gram inmedii (((
vala cnm inebilir az daha bekle..benim 7 ayım oldu hala iniyor:)acele etme:)
inşallahhhhhhhhh eşitlenir burun ucum ay hiç bidaha olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmm korkudan valla istemiyorumm benmde 5.5 olduu bakalım 1 sene kesin beklicem
hyr emre ilhan bana göre çok pahalı onda olamam
he kesinnnnn kıs 1 sene bekleeeee ..1 senede tam oturuyor burun:)ben senin burunda sorun göremedim ama senin sevmedigin tarafı var benim göremedigim:)
:sinifsinif:Kız tamam artık sevmemeyi falan geçtimm bunada şükür gerçekten solum şişşşşşşş inmiyo bi türlüü sağım inince hoş olmadı ondan yakınıyorum şekli şemali geçeli çok olduu :)))
ee nerden bulcam 4 milyarı
yaa bak hiç para vermedn gönül rahatlııylan girmiş
illa biz toplum olarak çok paralı olan iyidir die orayamı koşruturoyurz bende buldum bi buçuga yaparım dedi dr o hastanede kime sorduysak çok iyi dr dedi babamın iş arkadaşının karısı 14 yıl onun hemşirligini ve sekreterligini yapmış o aradı beni bak başka dr larla görüşmüşsün ama osman bey o görüştüklerinden çok çok ii bi dr dedi
bir hastasını gördüm görüşmeye gittigimde burnuna pek faazla dikat etmedim megersem ameliyat olalardan biriymiş kontrole gelen ama hiç anlamadım yani estetik olduguu çok dogaldı burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?