Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence iykide mecburen o doktora olmuşun nemcim yaa ne güzel sağın solun eşitt yada şişlerin eşit inioo benmde öle olsa keşke el mahkum beklicemm ki umarım şişliktir soldaki ttombik kısımm gram inmedii (((

vala cnm inebilir az daha bekle..benim 7 ayım oldu hala iniyor:)acele etme:)

vala cnm inebilir az daha bekle..benim 7 ayım oldu hala iniyor:)acele etme:)

inşallahhhhhhhhh eşitlenir burun ucum ay hiç bidaha olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmm korkudan valla istemiyorumm benmde 5.5 olduu bakalım 1 sene kesin beklicem

inşallahhhhhhhhh eşitlenir burun ucum ay hiç bidaha olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmm korkudan valla istemiyorumm benmde 5.5 olduu bakalım 1 sene kesin beklicem

he kesinnnnn kıs 1 sene bekleeeee ..1 senede tam oturuyor burun:)ben senin burunda sorun göremedim ama senin sevmedigin tarafı var benim göremedigim:)

hangi dr olursa olsun zaten açık ameliyat yaptırıcam çünkü ucunda hafif bi yamukluk vaar

he kesinnnnn kıs 1 sene bekleeeee ..1 senede tam oturuyor burun:)ben senin burunda sorun göremedim ama senin sevmedigin tarafı var benim göremedigim:)

Kız tamam artık sevmemeyi falan geçtimm bunada şükür gerçekten solum şişşşşşşş inmiyo bi türlüü sağım inince hoş olmadı ondan yakınıyorum şekli şemali geçeli çok olduu :)))

:sinifsinif:

ee nerden bulcam 4 milyarı

çok para cidden düşününce..ama insanın elinde oldugu zamanda gözüne gelmes ..sonucta burun bu :teselli:

yaa evet kabulll git konuş doktorla konuşmadıysan belki kendiliğinden vazgeçicen ama git konuş sonra keşke görüşseydm demeeeeeeeeee ben mesela ahmet karacalar ı nasıl atladım onca doktor gezdim yanarım yanarım ahmet karacalarla görüşmediğime yanarım

bende yaz sonuna kadar nakit para olmiycak kızlar çekte kabul etmiyo dr lar yosa yaptırırdım emreyede serhatada oho ama yok nakit yok
siz kaça yaptırdınız?

cnm acele etme ozman paranı biriktir öle ol kuzu:)sıkıntıya girme:)geç olsun güç olmasın..
ben araştırma hastahanesinde ssk ile oldugum için hiç para vermedim:)

yaa bak hiç para vermedn gönül rahatlııylan girmiş
illa biz toplum olarak çok paralı olan iyidir die orayamı koşruturoyurz bende buldum bi buçuga yaparım dedi dr o hastanede kime sorduysak çok iyi dr dedi babamın iş arkadaşının karısı 14 yıl onun hemşirligini ve sekreterligini yapmış o aradı beni bak başka dr larla görüşmüşsün ama osman bey o görüştüklerinden çok çok ii bi dr dedi

cnm tabii nekdr pahalı okdr iyi mantıgı yok bu işlerde:)ama ucuz olcak diyede kötü yapan briirine olma:)hiç bi doktoru etrafındakiler kötülemes..sen bence hastalarını görrr 1-2 hastasını gör içne sinerse düşünme hemen ol:)

bir hastasını gördüm görüşmeye gittigimde burnuna pek faazla dikat etmedim megersem ameliyat olalardan biriymiş kontrole gelen ama hiç anlamadım yani estetik olduguu çok dogaldı burnu

bir hastasını gördüm görüşmeye gittigimde burnuna pek faazla dikat etmedim megersem ameliyat olalardan biriymiş kontrole gelen ama hiç anlamadım yani estetik olduguu çok dogaldı burnu

ozamn süper cnm hastasını görüp begendiysen sorun olmas:)

ama genede içim rahat degil hay içime :d
az önce aradı dr hangi gün istiyorsun ded bende perşembe olsun madem dedim
ahh bi dahada kararımı deiştirirsem çok ayıp olmuş olucak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…