Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet size iyi olur. yarın öğretmen kardeşlerim gelecek. hafta sonu bana yorucu oluyor. hele burnum şiş şiş.

ahhh evlenmediler de hala. ya da ben evlenemedim. artık evlenin gidin başımdan diyorum.

Pinkocum sana şimdi hakveriyorum "çok düşünüyosun, büyütüyosun diomdum" ama daha 2.5 ayda bıktım
ameliyat olmasaydım hem okadar çektiğim hemde param cebimde kalacaktı

kıslar nihak işlemleri için kan tahlili yaptırcamda ac yada tok karnına farkedermi?

yok cnm farketmiyo sanırım...ben hatırlamıyorum hatta benden kan aldıklarını bile hatırlamıyorum ciğer filmi çekiyolar ama onu hatırlıyorum....kaydirigubbakcemile3

yok cnm farketmiyo sanırım...ben hatırlamıyorum hatta benden kan aldıklarını bile hatırlamıyorum ciğer filmi çekiyolar ama onu hatırlıyorum....kaydirigubbakcemile3

ciger flimimikaydirigubbakcemile3of ya parmaktan kan vermem çok korkuyorum:)hoş ben igneden korkuyorum şimdidne karnıma agrılar giriyo:)

bi narkozda onun için vesinler bari janım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bi narkozda onun için vesinler bari janım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

valla iyi olur kıs ama agızdan narkozu vermeleri lasımkaydirigubbakcemile3ya okdr çok korkuyorumki düşün igne vuruldugunda kan alındıgında 1 saat midem bulanıyo kaydirigubbakcemile3

Pinkocum sana şimdi hakveriyorum "çok düşünüyosun, büyütüyosun diomdum" ama daha 2.5 ayda bıktım
ameliyat olmasaydım hem okadar çektiğim hemde param cebimde kalacaktı

Canım beni inan herkesde olduu gibi ameliyat narkoz şu bu yıpratmadıı bakımı kanaması burun temizliği ben hala çekiyorum al bugün gene damarlarm çatladı kanama oluyo ve sinirleniyorum küfrediyorumm resmen 5.5 ay olduu burnumu maalesef içine pamuk ne bbilim bişile temizlemem şart nefes alamayınca hemen başım ağrıyor temizlemeye kalkıncada damarlar çatlıo kanama hoffffffffffffffff

cnmmmm her temizledigindemi kanıyorrr..bende pamuklu çöple temizliyorum fazla ugraşırsam kanıyor ama foşur foşur deil tabii..başında agrıyormuşş sen bi kbb ye gitsene sebebi neymiş.:uhm:

Başka bi kbb ye gittim canım oda damarların çatlıyor dedi hassaslıktan (((((((( e ben onu sokma bunu sokma nasııı temizlicem diyincede cvp yok benm burnum ölee akmıyoo yarıda kalıo kalıncada tıkanıoo senindemi ufak kanama oluo hala bilmiyorumkismile kıs kulak pamuunu kullanamıyorum burnuma büük gelio içine bende artık çare üretmeye başladım selpakı minik rulo yapıp temizlemeye çalışıyorum ühühühühühühühüh

valla ben bir buçuk aydır geceleri kabusla bağırarak uyanıyorum nefes alamadığım için.annem uyandıryor .garibim sürekli beni takip ediyor.
kulak çöpüyle korka korka açmaya çalışıyorum. olmuyor. çok zor yaaa nefes alamamak. birde astımım var dahada kötü oluyorum.

cnm bnen çok ugraşıyorjm diye kanar arada..oda pamuklu öpü çok sokarım içeri hatta arada sıçrarım çok işleri iteledim diye..yoksa normalde bşy yok..hani senin bu sorunun amlyt olunca gececekmi peki..:çok üzgünüm:

cnm astımın var diye seni zorluyorr yoksa bukdr olmaması lasım..zaten burun içinde çok şiş şuanda 3-4 aydan sonra rahat nefes alırsn:lepi:

ya nem sen açık ameliyat oldunnn yaaa senin burun içinde dikiş kesik bişi varmıydıı hatırlıyomusun ben kapalı oldumya habire tabi burun içinden kesip biçildim acaba diyorum açık ameliyatta burun içi dahamı az zarar görüyodu yaaaa

cnm benim burun içim dümdüz pururssuz ..hiç iz kesik yeri yada böle takılcak biyer yok..açık amlyt oldum diye.ama kapalıda normlla hep içeriden kesipp yapıyorlarr

cnm astımın var diye seni zorluyorr yoksa bukdr olmaması lasım..zaten burun içinde çok şiş şuanda 3-4 aydan sonra rahat nefes alırsn:lepi:

,inşallah bu ameliyat beni baya yıprattı hala kendime gelemedim. dediğin gibi burnumun içi sızlıyorve şiş., neyse sonucu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. 3-4 ayı bir devirirsem bayram ederim

,inşallah bu ameliyat beni baya yıprattı hala kendime gelemedim. dediğin gibi burnumun içi sızlıyorve şiş., neyse sonucu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. 3-4 ayı bir devirirsem bayram ederim

cnm zaman çok hılzı geçiyorrrrr valla senesi gelcek diyceksin daha dün oldum bu amlytı:)

ühühühühühühühüh keşke bende açık ameliyat olsaydm yaaaaaaaaaaaa çatlamayan damarlar çatlar kanar oldu ay çok üzgünüm çok yorgunum yıprandımmmmmmm (((((( bende salak gibi açık ameliyattan korktum hepp bu siteye üye olsaydm ameliyattan önce kesn fikrim deişirdi ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…