yok cnm farketmiyo sanırım...ben hatırlamıyorum hatta benden kan aldıklarını bile hatırlamıyorum ciğer filmi çekiyolar ama onu hatırlıyorum....kaydirigubbakcemile3
bi narkozda onun için vesinler bari janım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Pinkocum sana şimdi hakveriyorum "çok düşünüyosun, büyütüyosun diomdum" ama daha 2.5 ayda bıktım
ameliyat olmasaydım hem okadar çektiğim hemde param cebimde kalacaktı
Canım beni inan herkesde olduu gibi ameliyat narkoz şu bu yıpratmadıı bakımı kanaması burun temizliği ben hala çekiyorum al bugün gene damarlarm çatladı kanama oluyo ve sinirleniyorum küfrediyorumm resmen5.5 ay olduu burnumu maalesef içine pamuk ne bbilim bişile temizlemem şart nefes alamayınca hemen başım ağrıyor temizlemeye kalkıncada damarlar çatlıo kanama hoffffffffffffffff
Başka bi kbb ye gittim canım oda damarların çatlıyor dedi hassaslıktan(((((((( e ben onu sokma bunu sokma nasııı temizlicem diyincede cvp yok benm burnum ölee akmıyoo yarıda kalıo kalıncada tıkanıoo senindemi ufak kanama oluo hala bilmiyorumkismile kıs kulak pamuunu kullanamıyorum burnuma büük gelio içine bende artık çare üretmeye başladım selpakı minik rulo yapıp temizlemeye çalışıyorum ühühühühühühühüh
valla ben bir buçuk aydır geceleri kabusla bağırarak uyanıyorum nefes alamadığım için.annem uyandıryor .garibim sürekli beni takip ediyor.
kulak çöpüyle korka korka açmaya çalışıyorum. olmuyor. çok zor yaaa nefes alamamak. birde astımım var dahada kötü oluyorum.
ya nem sen açık ameliyat oldunnn yaaa senin burun içinde dikiş kesik bişi varmıydıı hatırlıyomusun ben kapalı oldumya habire tabi burun içinden kesip biçildim acaba diyorum açık ameliyatta burun içi dahamı az zarar görüyodu yaaaa
cnm astımın var diye seni zorluyorr yoksa bukdr olmaması lasım..zaten burun içinde çok şiş şuanda 3-4 aydan sonra rahat nefes alırsn:lepi:
,inşallah bu ameliyat beni baya yıprattı hala kendime gelemedim. dediğin gibi burnumun içi sızlıyorve şiş., neyse sonucu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. 3-4 ayı bir devirirsem bayram ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?