aman fıstık kuzu üzdünn zaten keyfimde yok böle konularda beni iycene çökertiyo:):):):):):)
aynen cnm yaaa kac ocagi batirdilarT_Filiz .!.:Catismalar artik bitmelidir.. bu nedir ya....bitmeyen bi kabus gibi......
beyzacıkk canım sen açıkmı kapalımı ameliyat oldunnnnnn ????????????
beyzacik cnm senin bantlar ne zaman cikiyo??
nem kusum nbr
arada bakıyorum kısssss iki soruyu merak ettim kazenin egrçek adı ve forumda hiç biirine aşık oldumu:)cvp verdimi bunlara kaydirigubbakcemile3nem kusum Kazen pembe koltukta onu soru yagmuruna bogmakla mesgulüm iki gündür kötükedihüso -tatlicadiarzu-
beyazcik cnm foto cekmeyiy ihmal etme:)
kanal d de nihat dogan var cok gereksiz bi adam bu yaaaaa :)
arada bakıyorum kısssss iki soruyu merak ettim kazenin egrçek adı ve forumda hiç biirine aşık oldumu:)cvp verdimi bunlara kaydirigubbakcemile3
ay o adam öldürüyor beni yaaaaa tam bi safmı desem salakmı desem kafamçokkarıştışimdi tvyede bakıyorummm ama nefesimi daraltıyorkaydirigubbakcemile3
arada bakıyorum kısssss iki soruyu merak ettim kazenin egrçek adı ve forumda hiç biirine aşık oldumu:)cvp verdimi bunlara kaydirigubbakcemile3
ay o adam öldürüyor beni yaaaaa tam bi safmı desem salakmı desem kafamçokkarıştışimdi tvyede bakıyorummm ama nefesimi daraltıyorkaydirigubbakcemile3
ay pardooon su sedanin eski yavuklusu deegilmi buuu:roflol:
kıs musamı mustafamı hangisi :)1mi 2 mi:):):):)hem ismini bilince sanki milet onumu bulcakkk bsirürü o isimde adam vardırkaydirigubbakcemile3asik oldunuzmu sorusuna hayir diye cevap verdi
ben o soruya ek olarak güzelligi karsisinda dilinizin tutuldugu bi üye oldumu hayir demeyin inanmam dedim:) oda inanki olmadi dedi ama yinede inanmadim o ayri bi mesele kaydirigubbakcemile3
digeride tam acikliga kavustu gibi ama sildi mesaji:) demekki benim tahminim dogruydu
ben artik biliyorum Kazenin adini ama söylemiyim görür kizar fln:)
kizlar nihat dogan küstüm sarkisini söyleyen adam degilmiydi??
ayy kısssss vallaa nihatı elime verseler bogarım böle saçma sapan konuşsakaydirigubbakcemile3seda bu bebeyleee niye sevgili olmuşş anlamamkaydirigubbakcemile3mesut yar'a bak baygın baygın bakıyo sızıcak birazdan oraya :)aslında bizim ameliyatlara nihat doganı soksalar narkoz yerine walla kesin cozum :)
bu arada sen niye sessiz sakin okuyosun neden soru sormadin:roflol:
:roflol::roflol::roflol:beyazcik .!.:evetttt...kanatsız sivri sinek :)
kıs musamı mustafamı hangisi :)1mi 2 mi:):):):)hem ismini bilince sanki milet onumu bulcakkk bsirürü o isimde adam vardırkaydirigubbakcemile3
ayy kısssss vallaa nihatı elime verseler bogarım böle saçma sapan konuşsakaydirigubbakcemile3seda bu bebeyleee niye sevgili olmuşş anlamamkaydirigubbakcemile3
kısssss sevdigim kimse daha koltuga oturmadı oturursa sorcam..şimdi ters cvp yazar biri bende duramam cvp veirim ugraşmıyayım dedimkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ohaoldumsmile mustafada var dimi o hic aklima gelmemisti
yok ay Kazen abicimizi sinirlendirmeyelim olumunekankayizsmile
cok basit reklam gülüm reklam sempatiksalakcinni
ohaoldumsmile üle dime kisss yerin kulagi var
bende kimseye sormuyodum ama Kazen oturunca koltuga sorularim bitmek bilmedi allaaama sempatiksalakcinni
anam ne kadar cok soru sordum hakkaten hee ilk defa böyle oldu:)
kiz Maviye özel msjla kimi koltukta görmek istedigini yazip yollarsan oda oylanir belki secilirde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?