Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a burdaymissin yeni gördüm yazdigini:)
nasilsin??

bendede vardı onlardan hemde bissuruu dr'a gittim hormonlarla ilgili oldugunu korkulcak bişey olmadıgını soylemişti hemen hemen butun kadınlarda cıkarmış eger sol gogsunde cıkarsa ve agrısı sırtına vurursa endişelen demişti ama bence sen yinede gorun bi dr a şakaya gelmez boyle seyler

sol gögsümdeee :gitme: ya ama cok kücük bisey acaba panik yapilcak bisey degil midir

canm evet kızlar offline ay geçmiş olsn dur hemen panikleme sonrada uc verebilir sivilceyse bendede oluyo sırtımda falan

sol gögsümdeee :gitme: ya ama cok kücük bisey acaba panik yapilcak bisey degil midir

bence hiç korkma sinirsel mevsimsel hormonal ..... vs olabilir ama bence gorunmekte fayda var kontrol olur senin içinde için rahatlar ama gonlunu ferah tut benm kalbim temizdir :)

Pink7 .!.:
canm evet kızlar offline ay geçmiş olsn dur hemen panikleme sonrada uc verebilir sivilceyse bendede oluyo sırtımda falan
hiii evet msnde sende yoktun bende ciktim kkda takiliyorum:) ins. cnm yaaa
biliyorum sonradan öyle oluyo ama o sivilceler sis oluyo, yüzeysel belli oluyo ama gögsümdeki belli olmuyo elleyince elime geliyo sadece bide elleyince canim yaniyo
bence hiç korkma sinirsel mevsimsel hormonal ..... vs olabilir ama bence gorunmekte fayda var kontrol olur senin içinde için rahatlar ama gonlunu ferah tut benm kalbim temizdir :)

sagol cnm ya:)
ya nefret ederim ama mecburen doktor yolu göründü galiba bana ohaoldumsmile

ayyyyyyyyyy fıstıkım şimdi msn e girdim bi taraftanda içiyorum gene bu aralar derttennnnnnnnnnnnnn :)

ayyyyyyyyyy fıstıkım şimdi msn e girdim bi taraftanda içiyorum gene bu aralar derttennnnnnnnnnnnnn :)

ne iciyosun kiz??

allahimmm suan su konuyu okudum, dayanamadim hickira hickira agliyorum resmen mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

şarapçıydım biraya döndüm şuannnnnnn offffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff alkolden geberip gitcem zaten iyi bilirdik diyin ヅ

şarapçıydım biraya döndüm şuannnnnnn offffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff alkolden geberip gitcem zaten iyi bilirdik diyin ヅ

töbeeeeeeeeelmaz:noldu pinkoş neden dertlisin kuzu bukdrCADIARZU

olur oskem çağarırımda ozaman hergün gelmen lazım hehehehe hergece içer bulurus kafayıı sızarız orda burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…