pink balim sadece sen mi varsin???
bugün anca girebildim nete
ya ufff kizlarrrrrrr üc gündür gögsümde elime bisey geliyo
cok kücük ama iri sivilceler olurya hani onun gibi bisey ya 3 gün oluyo galiba sivilce sandim önce sivilce fln yok ne bi kizariklik nede sislik hic sivilce belirtisi degil
ay allahim korkmaya basladim yaaaaaa:S:S:S
bendede vardı onlardan hemde bissuruu dr'a gittim hormonlarla ilgili oldugunu korkulcak bişey olmadıgını soylemişti hemen hemen butun kadınlarda cıkarmış eger sol gogsunde cıkarsa ve agrısı sırtına vurursa endişelen demişti ama bence sen yinede gorun bi dr a şakaya gelmez boyle seyler
pink balim sadece sen mi varsin???
bugün anca girebildim nete
ya ufff kizlarrrrrrr üc gündür gögsümde elime bisey geliyo
cok kücük ama iri sivilceler olurya hani onun gibi bisey ya 3 gün oluyo galiba sivilce sandim önce sivilce fln yok ne bi kizariklik nede sislik hic sivilce belirtisi degil
ay allahim korkmaya basladim yaaaaaa:S:S:S
sol gögsümdeee :gitme: ya ama cok kücük bisey acaba panik yapilcak bisey degil midir
hiii evet msnde sende yoktun bende ciktim kkda takiliyorum:) ins. cnm yaaaPink7 .!.:canm evet kızlar offline ay geçmiş olsn dur hemen panikleme sonrada uc verebilir sivilceyse bendede oluyo sırtımda falan
bence hiç korkma sinirsel mevsimsel hormonal ..... vs olabilir ama bence gorunmekte fayda var kontrol olur senin içinde için rahatlar ama gonlunu ferah tut benm kalbim temizdir :)
ayyyyyyyyyy fıstıkım şimdi msn e girdim bi taraftanda içiyorum gene bu aralar derttennnnnnnnnnnnnn :)
allahimmmsuan su konuyu okudum, dayanamadim hickira hickira agliyorum resmen mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne iciyosun kiz??
allahimmmsuan su konuyu okudum, dayanamadim hickira hickira agliyorum resmen mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şarapçıydım biraya döndüm şuannnnnnn offffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff alkolden geberip gitcem zaten iyi bilirdik diyin ヅ
Pinkom yaa içerken benide çağır benimde içesim geldii
ne iciyosun kiz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?