hımm iyimiş kıs ozman:)maviye biz pıtırların ismini yolayayım artık hangiis olursa:):):)
:roflol: anam o koltuga oturmak cesaret ister heeee
seni oturtsak olmasmıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3valla biz bayanların sorusu adamı bunaltır kesinnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bu arada hafta sonu olmasına ragmen kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamirmirmirmir:a015:
ya ne koltugu bu anlamadım ben kk da olan bişeymi?
aman ben almiiimmburdaki hatunlar hazir bomba gibi hemen saldiriyolar hic ugrasamam
en iyisi seni oturtmak aklinialirimsmile ne haftasonusu kiz yarin pazartesi hos pazartesi oldu bile :sinifsinif:
ehuhueheu kısssss beni kim neyapsınnnkaydirigubbakcemile3
kuzular ben yatar:)öpüyorummm ıstıkları iygeceler yarın devam edelim:)
Günaydın Kızlar.
Allah bu israilin kökünü kazısada Dünya üzerinden hekes rahat etse
ben boykota başlıorum yine
geçen sene 5 yıldır istisnasız içtiğim sigaramı değiiştirmiştim sadece
bu sefer daha cokk seyden vazgecicem
Allah a havale ediyorum pisliklerin hepsini ne lanet bir milletmiş bunlar ya .3 senedir coca cola almıyorum asla bildigim bikaç ürünüde almamaya çalışıyorum ama okadar cok onlara bagımlı kalmışızki tükettiğimiz ürünlerin % 90 ı nerdeyse israil malı .diş macunundan çamaşır deterjanına kadın pedlerine içtigimiz kahveye kadar hersey israil ürünü.birini almasan digerini mutlaka alıyorsun .bütün suç bu ürünleri bile üretemeyen dışarıya bagımlı olan ve onları başımıza cıkaran yöneticilerimizde.daha gecen sene manavgat çayının suyunu israile vereceklerdi.hiçbir zaman akıllanmıcaz .
Melide bende dua ediyo olcam sana tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?