Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: anam o koltuga oturmak cesaret ister heeee

seni oturtsak olmasmıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3valla biz bayanların sorusu adamı bunaltır kesinnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bu arada hafta sonu olmasına ragmen kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamirmirmirmir:a015:

aman ben almiiimm burdaki hatunlar hazir bomba gibi hemen saldiriyolar hic ugrasamam
en iyisi seni oturtmak aklinialirimsmile ne haftasonusu kiz yarin pazartesi hos pazartesi oldu bile :sinifsinif:

ya ne koltugu bu anlamadım ben kk da olan bişeymi?

cnmm kk nın kadınlar hamamı kısmına bakarsan orda pembe koltuk var..her hafta bi kişi anket ile seçiliyor ona aklına ne gelirse soru soruyorlar koltuktakide cvp veriyor:)

aman ben almiiimm burdaki hatunlar hazir bomba gibi hemen saldiriyolar hic ugrasamam
en iyisi seni oturtmak aklinialirimsmile ne haftasonusu kiz yarin pazartesi hos pazartesi oldu bile :sinifsinif:

ehuhueheu kısssss beni kim neyapsınnnkaydirigubbakcemile3
kuzular ben yatar:)öpüyorummm ıstıkları iygeceler yarın devam edelim:)

ehuhueheu kısssss beni kim neyapsınnnkaydirigubbakcemile3
kuzular ben yatar:)öpüyorummm ıstıkları iygeceler yarın devam edelim:)

soru yagmuruna tutarlar ne yapicaklar kaydirigubbakcemile3
benide hakaret yagmuruna tutarlar kaydirigubbakcemile3 düsmanim yok sempatiksalakcinni cekemiyolar anacim cekemiyolarsempatiksalakcinni
iyi geceler balimmmmmmmmopuyorumnanaktan

Ben doktorumun çalıştığı klinikte oldum. Nerede olduğundan daha çok hangi doktora olduğun önemli

Allah bu israilin kökünü kazısada Dünya üzerinden hekes rahat etse
ben boykota başlıorum yine
geçen sene 5 yıldır istisnasız içtiğim sigaramı değiiştirmiştim sadece
bu sefer daha cokk seyden vazgecicem

Sana katiliyorum cnm, allahim kokunden kurutur insallah onlari. Icim acidi goruntuleri gorurken( Bende sigarami degistirdim, ve cola da almiyorum,... Benimde bir yahudiylen yarin tatsiz gorusmem var insallah ben hakli cikarim ve yenilmem su pis israili yahudiye(( bol bol dua ediyorum, allahim yardimcim olur insallah

oskeeem nolduki israil napti?? ben fransiz kaldim yaaaa hicisiden haberim yok

Canim filistin/gazzeye yardim gemisi gidiyordu Turkiyeden israilli herifler korsanlik yaparak gemimizdeki sayisi belli olmayan cana kiydilar

Allah a havale ediyorum pisliklerin hepsini ne lanet bir milletmiş bunlar ya .3 senedir coca cola almıyorum asla bildigim bikaç ürünüde almamaya çalışıyorum ama okadar cok onlara bagımlı kalmışızki tükettiğimiz ürünlerin % 90 ı nerdeyse israil malı .diş macunundan çamaşır deterjanına kadın pedlerine içtigimiz kahveye kadar hersey israil ürünü.birini almasan digerini mutlaka alıyorsun .bütün suç bu ürünleri bile üretemeyen dışarıya bagımlı olan ve onları başımıza cıkaran yöneticilerimizde.daha gecen sene manavgat çayının suyunu israile vereceklerdi.hiçbir zaman akıllanmıcaz .

Haklisin cnm, kullandigimiz urunlerin hemen hemen hepsi diyebilirim malesef. Ben soyle karar aldim o urunlerin yan sanayileri yani markasiz olanlari var onlardan artik tuketmeye calisicagim bakalim zor olucak ama yeter artik. Allahim onlari bildigi gibi yapar insallah, yukselmeyi hak etmiyorlar(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…