kaydirigubbakcemile3kıs unutmuştum ayagına basmayııı halam hatırlattıda ayagı ve bacagına bastımmm ezecektim nerdeysekaydirigubbakcemile3yaa bennn çok unuturum böle şeyleriiiiii mesela nikah kıyıldııı kalktımm çıkıyorum dışarı mileti öpmem lasımken
ayyhh hala inanamyiorum yaaaaaaaaaa evlendin resmensempatiksalakcinniresmen evliyim kıs bende şaşırıyorummmmm acaip yaaa farklı yanii...
ben geneldeee çok heycanlanması gereken durumlarda çok soguk kanlı olurum nikah şahitlerim acaip heycanlılardı bende sanki hergün evleniyo gibiydim
daha evli oldugumu algılayamıyorum kendi evimöde yaşamaya başlayınca belki anlarımdarısı sana kuzu daha erken amaaaaa bak 26 yaşındayım hala erken diyorum
:roflol: yuhhhhhhhh yani kizzzz nasil unutursunnnndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kıs unutmuştum ayagına basmayııı halam hatırlattıda ayagı ve bacagına bastımmm ezecektim nerdeysekaydirigubbakcemile3yaa bennn çok unuturum böle şeyleriiiiii mesela nikah kıyıldııı kalktımm çıkıyorum dışarı mileti öpmem lasımken
gittiii neeeeeeeeeem gittii gittttiiiiiiiiiiiiii :gitme:Nemmm kusumm ewlendınmı yahuu senıde kaybettık yanı :)
Hayırlı ugurlu olsun canım dugunude bıran once atlatırsınız ınsallah
:roflol: Ay çok güldüm,ay nasıl unutursunki,nikahın en eğlenceli kısmı olsa gerek damadın ayağına basmak.Ay ama acıdım kıız eşine,yazık damada,nasıl ezdin.Neyse öpersin,unutur:roflol:
Fıstıkım darısı basına :)
delikafadulden:roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nemcim hayırlı olsun cnm allah bi yastıkta kocatsın sizi.....
ya kızlar bişi sorcam benim burnumun sol tarafında kesi yerinde sivilcemi yoksa iltihapmı oldu bilemiyorum kızardı sivilceye benzettim ama bu saatten sora iltihap kaparmı burnumda genelde yaralar çıkardı ama kesi yerinde olunca evham yaptım neden olabili.......
saol bebem doktorun verdiği kremi sürdüm yine ne olur ne olmaz diye ayyyy nasıl gidiyo evlilik kaydirigubbakcemile3
seninde varya kuzuuuuAhaaha oncesı soorası yok kusum
Kımın sefffkılısıı varsa once o gıder :)
delüüü kaydirigubbakcemile3kıslar vallaaaaaaa ben böle heycanlanması gereken yerlerde heycanlanamıyorum beynim donuyo resmen:)
bu arada oskeeee sen aynen devam ediyorsun heraldeiyi gelişmeler yokmu ya
fıstık tatlımmmmm seninki bence acele etsin bu güzellik evde kalmas bence:)
kıs daha düğün olmadıı nikahta evlendikkkbu nsl bi cümle oldu ben bile anlamadım
ayy 2 gülük evliymmm lachesısımnemim birtanem nikah olmuş, hayırlı olsun profilini güncellemişsin hemen, tatlı şey Şeniz
ayy kıs bizim dememize ne gerek var tabiki minnacıksın sen:):):):):)şöle bi 4-5 sene bekle en az ayrıca burnunda gayet iyi niye olcaksınnn anlamamaki:)vallaa kedi burnun gbi olmas onu söyleyeyim:)seninde varya kuzuuuu
bence siz bariscaksiniz, ins barsirsinizzzz :Saruboceq:
delüüü kaydirigubbakcemile3
benimki dünden razi zaten istemeye ohaoldumsmile
bide siz böyle gaz verin tam olsun sositososito
insan derki az büyü daha kücüksünkaydirigubbakcemile3 önce bi burnunu yaptir sonra evlenirsin der ama nerdeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
basinizdan atmaya calisiyosunuz farketmedi sanmayin :dilcikar:
bebem latife yaptım cnm korkma hemen kaydirigubbakcemile3 en güsel gelinimiz fındık burnuşuyla yakıcak düğün yerini............:lepi::teytey::teytey::dance:
ayy 2 gülük evliymmm lachesısımfıstık hatırlattıda deiştirdim hemen teşekür ederim cnm bnmmmmmm bi kuurtulaydım şu düğündende benden iyii yok:):):)
sen evleniyorsun ben boşancam galiba bu gidişle:)
fıstık ben niye hiç görmedim seni alçak köfte Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?