Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nemmm kusumm ewlendınmı yahuu senıde kaybettık yanı :)
Hayırlı ugurlu olsun canım dugunude bıran once atlatırsınız ınsallah

:roflol: Ay çok güldüm,ay nasıl unutursunki,nikahın en eğlenceli kısmı olsa gerek damadın ayağına basmak.Ay ama acıdım kıız eşine,yazık damada,nasıl ezdin.Neyse öpersin,unutur:roflol:

ayyhh hala inanamyiorum yaaaaaaaaaa evlendin resmensempatiksalakcinni
kizzz evlenince bizi yani kkyi terketmicen demi:mymeka:
ayyhh daha cok erken ama yinede aminnnn
:roflol: yuhhhhhhhh yani kizzzz nasil unutursunnnndelikafadulden
hadi ayaga basmayi gectimde kalkip gitmene yarildim güülmektennn sırnaşık şey
Nemmm kusumm ewlendınmı yahuu senıde kaybettık yanı :)
Hayırlı ugurlu olsun canım dugunude bıran once atlatırsınız ınsallah
gittiii neeeeeeeeeem gittii gittttiiiiiiiiiiiiii :gitme:
:roflol: Ay çok güldüm,ay nasıl unutursunki,nikahın en eğlenceli kısmı olsa gerek damadın ayağına basmak.Ay ama acıdım kıız eşine,yazık damada,nasıl ezdin.Neyse öpersin,unutur:roflol:

delikafadulden:roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kıslar vallaaaaaaa ben böle heycanlanması gereken yerlerde heycanlanamıyorum beynim donuyo resmen:)
bu arada oskeeee sen aynen devam ediyorsun heralde iyi gelişmeler yokmu ya
fıstık tatlımmmmm seninki bence acele etsin bu güzellik evde kalmas bence:)

delikafadulden:roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar:[/QUOTE]

Bu şekiller ne böyle,gülmem için bunlar bile yeterli geldi,harika ifadelerdelikafadulden

nemcim hayırlı olsun cnm allah bi yastıkta kocatsın sizi.....

ya kızlar bişi sorcam benim burnumun sol tarafında kesi yerinde sivilcemi yoksa iltihapmı oldu bilemiyorum kızardı sivilceye benzettim ama bu saatten sora iltihap kaparmı burnumda genelde yaralar çıkardı ama kesi yerinde olunca evham yaptım neden olabili.......

teşekür ederim cnm bnmm:)
iltihap deildir sivilcedir kırmızımsı ise:)gecer 3-4 güne merak etme cnm:)

saol bebem doktorun verdiği kremi sürdüm yine ne olur ne olmaz diye ayyyy nasıl gidiyo evlilik kaydirigubbakcemile3

nemim birtanem nikah olmuş, hayırlı olsun profilini güncellemişsin hemen, tatlı şey Şeniz

Ahaaha oncesı soorası yok kusum
Kımın sefffkılısıı varsa once o gıder :)
seninde varya kuzuuuu
bence siz bariscaksiniz, ins barsirsinizzzz :Saruboceq:

delüüü kaydirigubbakcemile3
benimki dünden razi zaten istemeye ohaoldumsmile
bide siz böyle gaz verin tam olsun sositososito
insan derki az büyü daha kücüksünkaydirigubbakcemile3 önce bi burnunu yaptir sonra evlenirsin der ama nerdeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
basinizdan atmaya calisiyosunuz farketmedi sanmayin :dilcikar:

kıs daha düğün olmadıı nikahta evlendikkkbu nsl bi cümle oldu ben bile anlamadım

bebem latife yaptım cnm korkma hemen kaydirigubbakcemile3 en güsel gelinimiz fındık burnuşuyla yakıcak düğün yerini............:lepi::teytey::teytey::dance:

nemim birtanem nikah olmuş, hayırlı olsun profilini güncellemişsin hemen, tatlı şey Şeniz
ayy 2 gülük evliymmm lachesısımfıstık hatırlattıda deiştirdim hementeşekür ederim cnm bnmmmmmm bi kuurtulaydım şu düğündende benden iyii yok:):):)

ayy kıs bizim dememize ne gerek var tabiki minnacıksın sen:):):):):)şöle bi 4-5 sene bekle en az ayrıca burnunda gayet iyi niye olcaksınnn anlamamaki:)vallaa kedi burnun gbi olmas onu söyleyeyim:)

bebem latife yaptım cnm korkma hemen kaydirigubbakcemile3 en güsel gelinimiz fındık burnuşuyla yakıcak düğün yerini............:lepi::teytey::teytey::dance:

ayyy olurmmu kıs en güzeliiiii olmam kuaför kazasına ugrarım kesinhem ayrıca pıtırcıkların hepsi güzelllll a.s.

ayy 2 gülük evliymmm lachesısımfıstık hatırlattıda deiştirdim hementeşekür ederim cnm bnmmmmmm bi kuurtulaydım şu düğündende benden iyii yok:):):)

sen evleniyorsun ben boşancam galiba bu gidişle:)
fıstık ben niye hiç görmedim seni alçak köfte Çok üzgünüm çoook

sen evleniyorsun ben boşancam galiba bu gidişle:)
fıstık ben niye hiç görmedim seni alçak köfte Çok üzgünüm çoook

ayyyyyy dur kuzu beni evlilikten iyicene korkutma sende daha çok yeni evlisin:)
niye kimse evlilik süper bşy keisnlikle evlen demiyor yaaa:):)::)

cnm benim olurmu öle şey sen herşeyi ayarlamışşın zaten bi aksilik çıkmaz olsada sana nazar boncuğu olur cnm öptüm seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…