Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf kıslarrrrrr sanırımmm yarından sonra işler bitmiş olcakkkkkk 10 gün rahat gelirm nete ondan sonra 1 ay zor gelirim sanırım:(yarın evin son eklsiklierini tamamlayıp çeyizim falan gitcek:)
bıktım valla bıktım:)

ahahahah kiyamam ben sanaaaaa
ama balim varya degiyooo
evin cidden cok süper olmusss:asigim:

Günaydın Pıtırcıklar

günaydınlar,
ben ameliyatı bu hafta nihayet oluyorum Nebil Bozdoğana ..çok korkuyorum. özelden kimseye yazamıyorum yeni konu açamadım desteğe ve tecrübelere acilen ihtiyacım var.. aylarca süren geçmeyen şişler morarmalar.. okudukça korkuyorum. bir haftada alçı çıkıyor morluklar vs gidiyor deniyordu.. kafam çok karışık..
öncesinde sonrasında tavsiyeleriniz neler. neleri yapıyım neleri yapmayım.ameliyata nasıl hazırlandınız?

Nebil Beye olanlar var mı...Onun hakkında söyleyeceğiniz birşey var mı.. lütfen.

Son düzenleme:

slm ben gecen hafta Nebil beye ameliyat oldum ve simdilik cok memnunum, daha bandaj var ama burnumda. Nebil bey hastasinla cok ilgilenen bir doktor, dogru karari vermissin bence :içelim:

ne zaman ameliyat oluyorsun?

Canım Nebil Bey'in hastası değilim ama kimin hastası olursan ol çok hassas bir bünyeye sahip değilsen ASLA aylarca geçmeyen morlukların olmaz
ağrısı sızısı cok azıcık olur ağrı kesici içersin biter
bence buz çook çoook önemli ameliayttan sonra buz uygulamayı sakın ihmal etme görsel olarak iyileşmeni çok hızlandırıyor bence
ve korkulacak hiiiç bişey yok
ameliyatın ertesi günü sabah ben KK'da cıktım falan diye ayzıyordum yanii

Yaa evet aylarca geçmeyen morluk alla allaaa olmaması lazım benim 15 gün içinde bütün renklerimden arınmıştım ama ilk 4 gün aman yarabbimmm sokağa çıkamadım çok fena renkler bii müthiştii gözlerimin üstüüü beyaz kırmızı siyah far olmuştuu :) ama 15 gündeee hepsi geçti şişlikler hariç tabiii

bu arada ameliyat öncesinde uygulanan bi tedaviyle ameliyattan sonra oluşacak şişlikler minimuma indiriliyomuş.. benim doktorumun sitesinde böyle bir şey yazıyordu ama bana yapılmamıştı böyle birşey.. ama eğer varsa çok ii yani.. araştırsın ameliyat olacaklar =)...

Ayy Nemcimm senin düğün hazirandaydı dimi,yani bu ay olacak.Ayy Canım HAYIRLI UĞURLU olsun.Gelin olacaksın demek:lepi:.çok tatlı bi telaş ve heyacan içinde olmalısın.Ben sık sık giremiyorum nete,pek takip edemiyorum,mutlaka yazmışsındır;ama bana bi incelik yapıp şuan içinde bulunduğun durumu özetler misin?:teytey:

cnm bnm teşekür ederim bugun nihakımz olduu :)evin herşeyi bittiiiii ama okdr yorucuki anlatamam stresten dudaklarımın heryerinde sayısız uçuk çıktıııııı valla güzel bi yanı göremedim henuz daha çok stresliyim:):):):)2 hafta var düğünüme bitsede kurtulsammm:)eşyalarım yerleşti istedigim gibide çeyizlerim herkes kafasına göre yaptıııı düğünden sonra beni baya iş bekliyor malesef:)meselaaa ev ve eşyaları kendi zevkime göre aldımmm ama o ev benim ev gibi gelmiyor yabancı hala belki yaşasam farklı olur:)deişik duygular varrr anlatamıyorum bile:):)

ayyyyyyyy nikah kiyildimii´:teytey:

canımmm inşallah cok mutlu olursun suan neler hissettigini cok iyi anlıyorum 1 yıl once bende aynı kaostaydım...bi omur mutlulıuklar inşş...

ayyyyyyyy nikah kiyildimii´:teytey:
evt kıssssssssssssssss her nekadar acaip gelsede evli bi bayanım artıkkaydirigubbakcemile3

canımmm inşallah cok mutlu olursun suan neler hissettigini cok iyi anlıyorum 1 yıl once bende aynı kaostaydım...bi omur mutlulıuklar inşş...

cnm bnm teşekürlerrrr valla düğün öncesi çok stresliymiş özellikle son ay:):):):)inşşş biterde kurtulurum valla az kaldı

eheheheh kizzz gözün aydin yaaaaaaaaafff
bugüne bugün evlisin artikkkk:)
profilinde bekar yaziyo ama dügünden sonrami degistircen
:2: bende bunlari cok sevdiiimm :)

eheheheh kizzz gözün aydin yaaaaaaaaafff
bugüne bugün evlisin artikkkk:)
profilinde bekar yaziyo ama dügünden sonrami degistircen
:2: bende bunlari cok sevdiiimm :)

kaydirigubbakcemile3kıs iyiki dedin dur deiştireyim şimdii faceyide deiştireyim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evliiiimisin kiz sen artikkkkkkkkkkkkkkkkkk :dance:

resmen evliyim kıs bende şaşırıyorummmmm acaip yaaa farklı yanii...
ben geneldeee çok heycanlanması gereken durumlarda çok soguk kanlı olurum nikah şahitlerim acaip heycanlılardı bende sanki hergün evleniyo gibiydim
daha evli oldugumu algılayamıyorum kendi evimöde yaşamaya başlayınca belki anlarımdarısı sana kuzu daha erken amaaaaa bak 26 yaşındayım hala erken diyorum

Ayyy ne hoş ya,Nemcim topiğe her uğradığıdma senden güzel haberler alıyorum,demek evlendin.Demek evliler kervanına bugün itibariyle sende katıldın.Haydi bakalım,tekrardan HAYIRLI UĞURLU olsun.Bir ömür boyu MUTLULUKLAR diliyorum Canım.
Damadın ayağına bastınmı evet dedikten sonra?:):sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kıs unutmuştum ayagına basmayııı halam hatırlattıda ayagı ve bacagına bastımmm ezecektim nerdeysekaydirigubbakcemile3yaa bennn çok unuturum böle şeyleriiiiii mesela nikah kıyıldııı kalktımm çıkıyorum dışarı mileti öpmem lasımken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…