Günaydın Pıtırcıklar
günaydınlar,
ben ameliyatı bu hafta nihayet oluyorum Nebil Bozdoğana ..çok korkuyorum. özelden kimseye yazamıyorum yeni konu açamadım desteğe ve tecrübelere acilen ihtiyacım var.. aylarca süren geçmeyen şişler morarmalar.. okudukça korkuyorum. bir haftada alçı çıkıyor morluklar vs gidiyor deniyordu.. kafam çok karışık..
öncesinde sonrasında tavsiyeleriniz neler. neleri yapıyım neleri yapmayım.ameliyata nasıl hazırlandınız?
Nebil Beye olanlar var mı...Onun hakkında söyleyeceğiniz birşey var mı.. lütfen.
günaydınlar,
ben ameliyatı bu hafta nihayet oluyorum Nebil Bozdoğana ..çok korkuyorum. özelden kimseye yazamıyorum yeni konu açamadım desteğe ve tecrübelere acilen ihtiyacım var.. aylarca süren geçmeyen şişler morarmalar.. okudukça korkuyorum. bir haftada alçı çıkıyor morluklar vs gidiyor deniyordu.. kafam çok karışık..
öncesinde sonrasında tavsiyeleriniz neler. neleri yapıyım neleri yapmayım.ameliyata nasıl hazırlandınız?
Nebil Beye olanlar var mı...Onun hakkında söyleyeceğiniz birşey var mı.. lütfen.
offf kıslarrrrrr sanırımmm yarından sonra işler bitmiş olcakkkkkk 10 gün rahat gelirm nete ondan sonra 1 ay zor gelirim sanırım: (yarın evin son eklsiklierini tamamlayıp çeyizim falan gitcek:)
bıktım valla bıktım:)
Ayy Nemcimm senin düğün hazirandaydı dimi,yani bu ay olacak.Ayy Canım HAYIRLI UĞURLU olsun.Gelin olacaksın demek:lepi:.çok tatlı bi telaş ve heyacan içinde olmalısın.Ben sık sık giremiyorum nete,pek takip edemiyorum,mutlaka yazmışsındır;ama bana bi incelik yapıp şuan içinde bulunduğun durumu özetler misin?:teytey:
evt kıssssssssssssssss her nekadar acaip gelsede evli bi bayanım artıkayyyyyyyy nikah kiyildimii´:teytey:
canımmm inşallah cok mutlu olursun suan neler hissettigini cok iyi anlıyorum 1 yıl once bende aynı kaostaydım...bi omur mutlulıuklar inşş...
eheheheh kizzz gözün aydin yaaaaaaaaafff
bugüne bugün evlisin artikkkk:)
profilinde bekar yaziyo ama dügünden sonrami degistircen
:2: bende bunlari cok sevdiiimm :)
kaydirigubbakcemile3kıs iyiki dedin dur deiştireyim şimdii faceyide deiştireyim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evliiiimisin kiz sen artikkkkkkkkkkkkkkkkkk :dance:
cnm bnm teşekür ederim bugun nihakımz olduu :)evin herşeyi bittiiiii ama okdr yorucuki anlatamam stresten dudaklarımın heryerinde sayısız uçuk çıktıııııı valla güzel bi yanı göremedim henuz daha çok stresliyim:):):):)2 hafta var düğünüme bitsede kurtulsammm:)eşyalarım yerleşti istedigim gibide çeyizlerim herkes kafasına göre yaptıııı düğünden sonra beni baya iş bekliyor malesef:)meselaaa ev ve eşyaları kendi zevkime göre aldımmm ama o ev benim ev gibi gelmiyor yabancı hala belki yaşasam farklı olur:)deişik duygular varrr anlatamıyorum bile:):)
Ayyy ne hoş ya,Nemcim topiğe her uğradığıdma senden güzel haberler alıyorum,demek evlendin.Demek evliler kervanına bugün itibariyle sende katıldın.Haydi bakalım,tekrardan HAYIRLI UĞURLU olsun.Bir ömür boyu MUTLULUKLAR diliyorum Canım.
Damadın ayağına bastınmı evet dedikten sonra?:):sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?