Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lachesıs canım ne dıosun yahuu cok ders calıstıgın ıcınmı bosucak yoksa adam senı :)

ayyyyyy dur kuzu beni evlilikten iyicene korkutma sende daha çok yeni evlisin:)
niye kimse evlilik süper bişey keisnlikle evlen demiyor yaaa:):)::)

ehehe korkma korkma evlikik güzel bişey, beni şu dersler öyle bunalttı ki, hem okulu hem evi herşeyi bırakasım geliyor takılıyorum yani öyle:) ciddiye alma:)
Lachesıs canım ne dıosun yahuu cok ders calıstıgın ıcınmı bosucak yoksa adam senı :)

yok kız ben onu boşuycam çok konuşuyor, dır dır dır:) ders çalışıtırmıyor, canı sıkılıyormuş kaydirigubbakcemile3

ay cnm hakket zor olmalı hem ders hem ev:)ben ünivdeyken evli olsaydım keisnlikle kaldıramasdım ikisini:)seninki iyi sabrediyor neyazpsın adamda haklı cnaı sıkılır:)amaa zaman dedigin hemen geciyor:)kaç senen kaldı bitmesine kuzu :)

ayy ben saçımı boyamıştım şimdi girip yıkıyayımmm yoksa yancak:):):):)gelcem geri:)

son senem canım, zaten 1 seneydi yüksek lisans bitcek inşallah da şu kpss ile uğraşıyorum.
ayy ben saçımı boyamıştım şimdi girip yıkıyayımmm yoksa yancak:):):):)gelcem geri:)

aaa ne renk yaptın?

son senem canım, zaten 1 seneydi yüksek lisans bitcek inşallah da şu kpss ile uğraşıyorum.

aaa ne renk yaptın?

aaa iyi cnm az kalmış hemen gecer:)kahve rengine boyadımmmm beyazlarım olmasa hiç boyamam valla bıktım habire boyamaktan:):):)

Ayy lachesıs cok guldum wallahı
Yazık kız adamcagızada hep ders hep ders adam yalnız kalınca sıkılıyordur normal olarak :)

4-5 sene az kiz benim evlilik fobim varkaydirigubbakcemile3
yok anacim kocaman burnumm bi kurtulsaydim kötükedihüso
ayyy benim en cok korktugum sey o
ben evlenmeden önce kuaföre gidip dügün öncesi deneme yaptircam kazaya kurban gitmeyeyim diye :lepi:

sen evleniyorsun ben boşancam galiba bu gidişle:)
fıstık ben niye hiç görmedim seni alçak köfte Çok üzgünüm çoook
eee kuzum msne girdiginmi varda görceeen :2: hem ben burayada eklemistim görmedinmi kuuu sempatiksalakcinni

aaa iyi cnm az kalmış hemen gecer:)kahve rengine boyadımmmm beyazlarım olmasa hiç boyamam valla bıktım habire boyamaktan:):):)

ayyy merak ettim kizzz nasil oldu

kıs dur eklim resimde saçlarım bagladım anlaşılmıyor:)

.............................

Son düzenleme:
....................................

Son düzenleme:
anammmmmmmm mikkeeeemmmmeeeel ötesisisiiinn nemmmmmmmmmmmmm

Ayy lachesıs cok guldum wallahı
Yazık kız adamcagızada hep ders hep ders adam yalnız kalınca sıkılıyordur normal olarak :)

doğru diyorsun ben de hak verdim sonra dışarı falan çıktık dolaştık biraz:)

eee kuzum msne girdiginmi varda görceeen :2: hem ben burayada eklemistim görmedinmi kuuu sempatiksalakcinni

görmedim valla, msne girmeye vaktim yok ki tatlım 1 ay sonra çıkmam msnden artık

bir daha eklediğinde bana haber vermeyi unutma olumunekankayizsmile

nem kuzum ne güzel olmuşsun sen öyle a.s.

ay lachesısızm yaa vallamı :)::):):)
keşke önceden reism koysaymışım az moralim düzelirdii niyese kendimi çirkin mutsuz hisediyom:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…