ayyyyyy dur kuzu beni evlilikten iyicene korkutma sende daha çok yeni evlisin:)
niye kimse evlilik süper bişey keisnlikle evlen demiyor yaaa:):)::)
Lachesıs canım ne dıosun yahuu cok ders calıstıgın ıcınmı bosucak yoksa adam senı :)
ehehe korkma korkma evlikik güzel bişey, beni şu dersler öyle bunalttı ki, hem okulu hem evi herşeyi bırakasım geliyor takılıyorum yani öyle:) ciddiye alma:)
yok kız ben onu boşuycam çok konuşuyor, dır dır dır:) ders çalışıtırmıyor, canı sıkılıyormuş kaydirigubbakcemile3
ay cnm hakket zor olmalı hem ders hem ev:)ben ünivdeyken evli olsaydım keisnlikle kaldıramasdım ikisini:)seninki iyi sabrediyor neyazpsın adamda haklı cnaı sıkılır:)amaa zaman dedigin hemen geciyor:)kaç senen kaldı bitmesine kuzu :)
ayy ben saçımı boyamıştım şimdi girip yıkıyayımmm yoksa yancak:):):):)gelcem geri:)
son senem canım, zaten 1 seneydi yüksek lisans bitcek inşallah da şu kpss ile uğraşıyorum.
aaa ne renk yaptın?
4-5 sene az kiz benim evlilik fobim varkaydirigubbakcemile3ayy 2 gülük evliymmm lachesısımfıstık hatırlattıda deiştirdim hemen teşekür ederim cnm bnmmmmmm bi kuurtulaydım şu düğündende benden iyii yok:):):)
ayy kıs bizim dememize ne gerek var tabiki minnacıksın sen:):):):):)şöle bi 4-5 sene bekle en az ayrıca burnunda gayet iyi niye olcaksınnn anlamamaki:)vallaa kedi burnun gbi olmas onu söyleyeyim:)
ayyy olurmmu kıs en güzeliiiii olmam kuaför kazasına ugrarım kesin hem ayrıca pıtırcıkların hepsi güzelllll a.s.
eee kuzum msne girdiginmi varda görceeen :2: hem ben burayada eklemistim görmedinmi kuuu sempatiksalakcinnisen evleniyorsun ben boşancam galiba bu gidişle:)
fıstık ben niye hiç görmedim seni alçak köfte Çok üzgünüm çoook
aaa iyi cnm az kalmış hemen gecer:)kahve rengine boyadımmmm beyazlarım olmasa hiç boyamam valla bıktım habire boyamaktan:):):)
anammmmmmmm mikkeeeemmmmeeeel ötesisisiiinn nemmmmmmmmmmmmm
kuzummmmmmmm okdr deil kıssss bu ara kendimi hiç begenmiyomm niye bilmiyom sanırım düğün hazırlıkları yordu benii :):):)
sacmalamaaa acayip tatli cikmisssiiinnn:asigim:
Ayy lachesıs cok guldum wallahı
Yazık kız adamcagızada hep ders hep ders adam yalnız kalınca sıkılıyordur normal olarak :)
eee kuzum msne girdiginmi varda görceeen :2: hem ben burayada eklemistim görmedinmi kuuu sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?