Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lachesıs tatlım en son gördügümde pinki taşıncaktı ev bakıyordu:)
kabul cnmmm çok güzel olmuşş hızlı iyleşiyorsun:)

yeni iki foto daha koydum

aa kuzum sen ne zaman ameliyat oldun kime oldun da, bandajların bile alındı, çok uzak kaldım gelişmelerden ben:)

çok güzel gözüküyor burnun, çok yakışmış, o şişlikler inince daha da güzel olacak.

kıslarrr bugun akşam şehir dışından misafirler gelcek ben daha zor girerim nete:)heppinizi çok seviyorum düğünme beklerimmm keşke gelebilseniz:)düğünden sonra görüşürs artııkk:)öpüyorum heppinizi:)

Nem kuşuumm sen düğündende canlı bağlantı yaparsın sanıyordum :)
Canım benim çoook herşey yolunda ve istediğiniz gibi geçer umarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

sen yokken bizde burda senin düğününü yaparız :teytey:

utanmasam ıphone den baglanırdım vala:):)::))
ama milet delirdi gelin diye bakar kesin:):):):)
kıs pc almamız lasımmmmmm yoksa ben düğünün ertesi günü girerdim nete:):):)

utanmasam ıphone den baglanırdım vala:):)::))
ama milet delirdi gelin diye bakar kesin:):):):)
kıs pc almamız lasımmmmmm yoksa ben düğünün ertesi günü girerdim nete:):):)

KK yönetimine söleyelim size bir notebook hediye etsinler :)

yok anacım yahuu naptın :)
msne gelsen bi istemeye gelceklerinde giyeceğim elbisemi göstertiim

canım benim her şey tam istediğin gibi olur, peri masalı gibi bir düğünü olur inşallah, senin peri gibi güzel olacağına şüphe yok zaten, bizi unutma çok öpüyorum opuyorumnanaktan

canım benim her şey tam istediğin gibi olur, peri masalı gibi bir düğünü olur inşallah, senin peri gibi güzel olacağına şüphe yok zaten, bizi unutma çok öpüyorum opuyorumnanaktan
inş cnm bnm aksilik çıkmasda ileride ne güzeldi düğünüm derim:)ayy hiç unuturmuyum ben ya sizlerrriiiii:)
yok anacım yahuu naptın :)
msne gelsen bi istemeye gelceklerinde giyeceğim elbisemi göstertiim

geldim datlum:)

kızlarrrr bayadır giremedmmmmmmm nassılsınızzzzzzzzz bayaaa hareketlenmiş ortalık :))))))))

pinkkk hg pitircigiiiimmmm:)
nasilsin kizzzzz ne var ne yok anlat bakalim

ayyyy nem gelin olmuuusss gidiyorsuuuuunnnnnnn:gitme:
bize veda ediyorsuuuuuuuuuun:gitme:
allaah allahh:teytey:

ayyy nemim gelin oluyoooooooooo dümtek dümtek düm düm teeeeekkkkkk Şeniz hep mutlu ol :lepi:bizi unutmaaaaaaaaaa hemen bağlan ilk işinde resim koymak olsuuun gelin olmuş gidiyorsuuuuuun ama sakın veda etmeee!!!!!!
pinkcim nerelerdesin taşındınmı?? a.s

kızzz nereye gidio nemm bizi bırakmasss :)

napim fıstık yaaaa bu araa kavga gürültüyümmmm tadım yok sinirim tepemdeee

ooo nemin düğünü varmış.alalh mutlu etsin. fıstık gibi olaacğın kesin zaten .inşalalh güzel fotolarını bekliyoruz. mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrr

iiim pink cnm ne kavgasi kizzz
su.ay bastan sizler nasilsinizz:)

ay kuzular ben sizi hiç unuturmuyum bu bi veda deil tatile gidiyorum diye düşünün bomba gibi döncem geri:):):):):)seviyorum sizi vallahide billahide:)sizin içim güzle güzel reismler çekincemmmmmmmmmmmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…