Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tatlım hadi geçmiş olsun bak süper geçmiş negüzelllll haftaya daha güzel olcak:)en önemli kısmını atlatınız ilk görüşme :)
bende yeni geldim valla çok yorulmyuşum şu düğün bi geçsinnnnnnnnnnnnn hemen:)kınaya 3 gün kaldııı düğün 5 gün:)

ayyyyyy oskeee kizzz hadi gecmis olsun zoru atlattiniz
ayyyyyyyy neeemmmmmm cok az kaldi yaaaaaaa :teytey:
ayyy resmen evlendin kiz sen inanamiyoruuuuuuuuuum:teytey:

he kıs he bende inanamıyorum :):)eherkes heycan avrmı diyor bende hala heycan yok bugun kuaföre gittim saç provası çıtçıt falan için hala heycan yok son kes gelinigi denedim yine heycan yok yine yok:)
oynayasım çok var düğün olsada kurtlarımı döksem diye bekliom valla:)

ayh keşke burda olsaydıda bizde dökseydik benimde öyle bi ihtiyacım var
hayırlı olsun inş çoook mutlu olursun

ayh keşke burda olsaydıda bizde dökseydik benimde öyle bi ihtiyacım var
hayırlı olsun inş çoook mutlu olursun

sgl datlım benm teşekür ederim:)
valla keşke tüm buruncuklar gelse düğüneeee süper döktürürdük valla:)hihoyyyt

lachesısssssssssssssssssssss bacımm tatil resimlerin çopk gzel:)
voyoge ye gitmişsiniz ama hangisine:)bideee kaç günlügüne nkdr verdiniz memnun olup olmadıgınız yönleri neydi:)denizi dalgalı deildi demiii:)ayyy biz hala balayına nereye gitcegimize karar veremedik bi yardım et bacııııııııııııııııı:)

Saolun kızlar atlattık walla :)
Lachesıs canım ohh ne guzel tatılıde yaptınız darısı basıma :)

Ankaraya donus vaktı geldı buarada :S

canım biz %50 indirimli haftasonu fırsatı yakaladık 3 gece kaldık. uçak biletleri hariç 3 gece 1.000 tlye geldi. ama bir normalde bunun 2 katı ne yazık ki, szi biraz geç kaldınız sezon başladı ya fiyatlar arttı. 5 gün yaparsanız 3.000 falan tutar. ama sizin borcunuz vardır şimdi daha uygun otellerde var araştırın bence. biz de geçen sene o kadar çok masraf oluyor ki ev kurarken balayını zor halletmiştik:)

Saolun kızlar atlattık walla :)
Lachesıs canım ohh ne guzel tatılıde yaptınız darısı basıma :)

Ankaraya donus vaktı geldı buarada :S

çok sağol tatlım, darısı başına tabi:) senin tanışma nasıl geçti?

Bızım tanısmada guzeldı hos bı ortam oldu tabıı bebegın olmasıda hıc sessızlık olmasına ımkan vermedı :)

ayy cnmmm yaaaaa biz gecen seneeeee tatile gittik 1000 tl verdik 5 gece 6 günnnn 4 yıldızlıydı valla çok memnun kaldım..şimdiiii aynı gün içinn 5 yıldızlıya 3000-4000 vermek istemiyorum en fazla 2000-2500 olsun diyourz bakalım bulabilirsektabi:)benimki çok kararsız ya:)

Bende tatıle verdıgım paraya cok uzulurum ya
Sıcaktan dogru duzgun yemek yıyemem
Sabahlara kadar ıcemem
Havuzdanda pek hazetmem
Sadece denızı kullanmak ıcın bı ton para
Nem canın ben hep ets turla gıderım sımdıye kadarda bı problem yasamadım.
Web sayfasından takıp edersen 2-3 gun sonrası ıcın sureklı ındırımlı oteller oluyo

peki ona ne kadar üdeniyor?

tmm tatlım ona bakcam şimdi:):)
bende senin gibiyim havuzu sevmiyorum denizi severimm yüzmeyide çok iyi bilmedigimden denizde iki debelenirim okdr:)normalde çok yemem yiyemem ama niyese bilmiom tatilde kurt gibi yemek yiyorum:):):):):):)onun için yemegi vee denizi iyi olan yer lasım bana:)benimkideeee havuz çok seviyoooo kaydırakları bol ve büüyk olsun istiyor:)bende onları sevmem:)bakalımmmmm ciddi şşekilde nerde tatil yapcagımı merake diyorum tüm otelleri ezberledim valla netten baka baka:)

Antalyada okadar cok otele gıttımkı Susesı ve Concorde otelı tavsye ederım.
Bıde spıce vardıda sonradan bozmus dıye duydum
Atlantıs grubunun hıc bı otelını tavsıye etmem
Suenoda guzel bak

ay kuzu dur bakim o 3 otele ilk kez durdum nettte daha çok bilindik oteller varrrrrrrrrrrrrr:)Ay inş benimmki begenir:)ben heryeri begeniyorum artık yeterki tatile gidip kafa dinliyim:)

Bızım tanısmada guzeldı hos bı ortam oldu tabıı bebegın olmasıda hıc sessızlık olmasına ımkan vermedı :)

süpermiş en zor kısmı atlattınız o zaman:)

evet çok gelebilir, biz de indirimle gittik zaten.

aynen biz de öyle gittik son dakika fırsatı çok uygun oldu. %50 indirim.
Ben de alkol kullanmıyorum artık kullansaydım çok kara geçerdim bu gittiğimiz mekanda:) absolut bile bedavaydı yahu. eski günlerim olcaktı

Bu arada pinko nerelerde kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…