Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bılmem doktorum bılır:)) şaka bı yana evt okuyorum cogunluk masaj yapıyor ama bana bu konuda bısey soylenmedı.. gerek yok heralde benım burna kafamçokkarıştı

yap deseydı bıle korkudan ve agrıdan yapamazdım heralde suanda bıle sole sert dokunsam hafıf bır agrı oluyor.senınkısı bıde daha cok yenı Allah kolaylık versın cnm :)

Ayy banada msj vermedı verseydıde munmkun degıl yapamazdım zaten doktor dokundugu an basım donmeye baslıyodu.
Masaj yapıp yapıp bayılırdım heralde

iyi bıtek ben değilmişim bi terslık yok yanı:) yada burundan buruna değişiyor:)

evet canım merak etme burundan buruna degişiyor .ben tam 1 ayımı doldurunca gidicem masaja gerek varmı yokmu söyleyecek .kendisinin masaj yapmasındansa benim yapmamı tercih ederim .ruhumu teslim edecek gibi oluyorum doktor masaj yaptıgı zaman ben yapsam kendime okadar kıyamam :):):)

inş gerekmez :) gercekten bıraz dokunsan bıle cok agrıyorr..

yanlış ahtırlamıyorsam bugun aileler tanışacaktı degilmi oske cim umarım iyi geçmiştir.misafirlerinizde senin ailende mutlu atlatmıştır olayı ..neler hissediyorsun çok heyecan yaptınmı :)

ewettt sonunda tanıştılar kaydirigubbakcemile2 aileler gayet iyi anlaştı gayet hoş sohbet modundaydı
ilginçtir bende gram heyecan yoktu ama sevgilim şimdi msj atmış hala geçmedi heyecanım diye kaydirigubbakcemile3
ohh eb bunuda atlattık bakalım
haftaya cumarteside bir aksilik olmazsa Ankara'ya gelcez dediler
ozaman heyecan yapabilirim işte ohaoldumsmile

o zamanda normalde artık heyecan yapman hayatındaki en güzel heyecanlar bunlar canım yanii herhalde öyledir henüz başıma gelmedi ama :):) hadi bakalım hersey güzel olur inşallah darısı başımıza :)

Tesekkur ederım canım darısı butun ısteyenlerın basına tabıkı
Guzel burunlarla guzel gunler yasarız ınsallah hepımız :)

aaaaaaaaaa oskeeeeeeeee aileler tanıştı heeeeeeee geri kaldım yaw bennnn bu araaaa siz evliliğe doğru yol alıosunuss diyimm :)

aaaaaaaaaa oskeeeeeeeee aileler tanıştı heeeeeeee geri kaldım yaw bennnn bu araaaa siz evliliğe doğru yol alıosunuss diyimm :)

oyy pinkom hoş geldin nerelerdesin yahu özletiosun kendini laelaelaelaelae
ewet dün akşam byük buluşma gerçekleşti
haftaya cteside size gelicez diyolarrr :bbo:
kışa falan ewlenirsek hiç şaşmıcam :)
sen napıosun nerelerdesin taşınma falan varmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…