Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ya banada Bakırköy biraz karışık geldi
biz herşeyimizi bakırköyden aldık valla herşey bulunduğu için sıcakta ordan oraya gitmek zorunda kalmadık
evet elbisemde capacitynin karşısından 3.cü sokaktı sanırım Adnan diye bir mağaza var ordan aldım

oskeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
inanmyiorum resmen asik oldum elbiseneeeeeeeeeeee:asigim:
ayyy acayip yakismis balim güle güle giy cidden cok begendim:teytey:

evet biliyorum orayı böyle zamanlar için bakırköy süper, herşey var. ben de düğün zamanı paso ordaydım gelinliğim de bakırköyde bir modaevindeydi. sıkıntı gelmişti artık bakırköyden:)
o kadar özenmiyorum zaten ya benim elbiseye uysun yeter, diğer ayakkabı uymadı.
abiye ayakkabı almayı da hiç sevmiyorum. çanta da alıcak olmasam hiç bakmam da çanta itici güç, çanta delisiyim ben:)

Allahtan çanta takıntım yok
ayakkabı canıma yetiyo valla
bide ayaklarım büyük olmuyoda
minicik şeylere ayağımı sığdırmaya çalışıyorum :)

Yok yaw canlarım nerde zayıflama aynen duruyorum walla bi ara rejim yapıyordum ya ozaman verdiğim kilolar haricinde hiiiç gram wermedim maalesef :)
ama elbise zayıf gösteriyosa ne mutlu bana :)

Yok yaw canlarım nerde zayıflama aynen duruyorum walla bi ara rejim yapıyordum ya ozaman verdiğim kilolar haricinde hiiiç gram wermedim maalesef :)
ama elbise zayıf gösteriyosa ne mutlu bana :)

süper elbiseymiş o zaman:) ya da senin fazlan zaten yoktu sen abarttın:)

ahahah hayır bilemedin :)
fazlam göbek ve popoştaydı onlarıda elbise kapattı :):))))))))))))))))))))999

Kızlar biz yarın sabah yine yollara düşcez :S
ufaktan yatayım ben
yorumlarınız için teşekkürler
seviyorum sizi opuyorumnanaktan

tmm kizlar byeeeeeeee
bu arada lache cnm foto ekledim yazmissin yeni farkettim
hemen bakiiyim fotolarina merak ettim =)

Bastan sekerım bı kac sayfa oncesınde nişan elbısemın fotosu var baksana bı olmusmu

baktım cnm valla elbise çok hoş renk süper sen süper daha ne olsun saç baş yapılacak biraz kilo vermişssin sanırım :)

Ay canım hayır aynı kılomdayımda sanırım elbıse zayıf gosterıyo fıstıkla lachesıste zayıfladım sandılar :)

Ayakkabı ve cantanımda resmı vardı hemen altındakı lınkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…