Asılem sendemı nısan alısverısıyle ugrasıyosun
Ay rahat olsun dıye aldıgım ayakkabı ayaklarımın ıcıne ettı 2 gundur hala bısey gıyemıyorum
Off bıde baskasına bısey aldırmak cok zor ben kayınvalıdemle beraber gezdım
Bıde hersey ne kadar pahalı yahu
Ben alacaklarımı bıtırdım bı ayakkabıyla kemer alayım dıyorum
Erkege alınacak sey cok az herseyın en ıyısını aldım ama yınede ıcım rahat etmedı
oskeeeeemmmmm nisanliginin fotosunu eklesene cok merak ediyorum:)
asilem balim sneinkinide cok merak ediyorum foto ekleyin hadi :teytey:
kıslar begenmenize çok sevindimmmmm inanın hani kendini övmek gib olmasınn ama ilk kes kendimi bukdr güzel buldummmmm genelde gelinler düğünlerinde begenmesler makyajıo yada saçı güzel olmasss..ama bende ufacık bi sorun bile olmadııı..darısı bekarlara valla:)oskecigime suaycıgıma asilemcigime tuonelacıgıma fıstıgıma:)eminim hepinizde mükemmel olcaksınız::)
Ben de ben de:))
oskeeeeemmmmm nisanliginin fotosunu eklesene cok merak ediyorum:)
asilem balim sneinkinide cok merak ediyorum foto ekleyin hadi :teytey:
canım ben de nişan alışverişini tamamladım sayılırım.Bir tek takı kaldı alacağım.Şükür kurtuldum.Ay insan gezdikçe kafası karışıyor.Aldım da çok şükür rahatladım.Şimdide alyans telaşı başladı kızzzzzzz:))Beğendik bir kaç model o yüzden kafamız karıştı.Ben el işçiliği+e nişan alışverişini bitirdim canım.Şimdi de alyans telaşına düştük.Ay en zoru da elbise ile alyansmış.Hadi neyse elbiseyi hallettik de alyans insan zor beğeniyor.Beğendiğim bir kaç model oldu ama karar veremedik.Biz EL İŞÇİLİĞİ OLAN modellerden alcağız.Jival ve altınbaştan beğendik ama karar veremedim hangisi olacağına.Onu da alsaydım rahatlardık.Siz NE YAPTINIZ alyans işini canım.Gelişmeleri yine yazarım:)
Asilem canım yazdığını yei gördüm bizde yüzükleri henüz almadık
Ankarada kuyumcu bi arkadaşımız var be size özel bişey yapayım falan dedi ama
benim parmaklar biraz dolma öle kalın modelli bişey istemiyorum bide kalın yüzük alan herkes değiştiriyo ince düz bişey alcam be :)
ayy ilk gören ben oldum çok güzel canım güle güle giyersin inşallah
bende bu modelleri beğeniyorum ama göğüs ve pop çok çıktığı için denemeye cesaret edemedim bile
7 saat gezmenin sonucuda ilk beğendiğim elbiseyi aldım :)
ayakkabı ve çanta nasıl yokmu onlarında resimleri
sizin nişan ne zamandı kuzum
benimki 16 Temmuz olcak bi aksilik olmazsa
asilem elbisen çok yakışmış hayırlı olsun, öske seninki nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?