Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ASLINDA KİMİSİ TAKIYOR KİMİSİ TAKMIYOR CANIM:))bENİM BİR ARKADAŞTA NİŞANLANDI BU ARA .ONUNKİ DE DIŞARIDA OLDU O DA ÇANTASINI ALMIŞTI GARİP DURMADI.aMA DÜĞÜN SALONU GİBİ BİR YERDE HANİ ENİŞTE İLE SAHNEYE ÇIKACAKSANIZ ELİNDE ÇANTA TUHAF OLMAZ MI!!!YANİ EN AZINDAN SEN TUTMASAN DA SİZ YERİNİZE OTURDUKTAN SONRA YAKIN BİR ARKADAŞIN FALAN GETİRSE MASADA DURUR VE KIYAFETİNLE UYUMLU OLUR.AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN CANIM.BAŞKALARINA DA SOR BAKALIM NE DİYECEKLER.

kIZ ben yeni farkettim sen takı demek istemişsin.Ben de çantayı tek takarmıyım diye anladım:))yazarken elin kaymış teki diye yazmışsın ya ben de tek takarmıyım diye düşündüm:))

ahahaha :) çantaya değindiğin iyi olmuş hakkaten öle çantaylamı gircem ben olmaz birine veririm masamıza koyar
Takı takmalımıyım onu bilemedim ya :S

ahahaha :) çantaya değindiğin iyi olmuş hakkaten öle çantaylamı gircem ben olmaz birine veririm masamıza koyar
Takı takmalımıyım onu bilemedim ya :S

canım o konuda ben de kararsız gibiyim ama sanki takısızda olmazmış gibime geliyor.Öyle boş boş mu duracağız.Küpe fazla abartılı olmayan şöyle kulağa yapışık küpelerden takmayı düşünüyorum ben.Çünkü ben alnıma aksesuar aldım.Hani hintliler takıyor ya kaşların üstünde öyle bişey.Şimdi oda pırıltılı kolye de çok pırıltılı olursa bana yakışmaz gibime geliyor.Oyüzden sadece küpe takayım diyorum eğer kolye alırsamda çok zarif damla gibi bişey alayım diyorum.Sen de elbisenin modeline göre düşün bence.Foto eklersen nasıl bir takı gider diye sana fikir verebilirim.ama elbisen kayınvalidendeydi.Eğer elbisen eline ulaşırsa ona göre bakar daha iyi fikir veririz diye düşünüyorum canım.

oskeeeeeee sabirsizlikla bekliyorummmmmm:)
asilem cnm cok yakismisssss:teytey:

Asliemcim benim elbisenide tek kolunda askısı var onun için sadece küpe takabilirim.
üzerinde gri boncuk işlemeleri var saçlarımıda bölee baya bi dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum büyük gösterişli bi küpe hoş olr gibime geliyo yarın yola çıkmazsak eklemiş olurum fotoları
hadi ii geceler görüşürüz yarın

Fıstıkcım bende sabırsızlıkla bekliyorum elbiseme kavuşacağım günü yaa
keşke alsaydım :S

selam kızlar naopıyonuz demin nemin fotolarını gördüm züpper hatun olmuş çok güzel peri kzı maşşallahhh nazar değmesin

Kızlar burnum 3.5 aylık oldu bir iki resim ekledim, hepsi burunla ilgili değil, can sıkıntısından çektiğim resimleri de ekledim:)

kıs bayıldım elbisenin rengine bu kadar mı yakışırrr:))) ayakkabı ve canta uyumuda harika resmen bayıldım:xboshayallersmile

saol kuşum bende elbisenin rengine vuruldum
ayakkabıyla çantada takım zaten aslında ayakkabının siyahı çok güzeldi bu renkte biraz daha basit duruyor ama napalım sağlık olsun :)

saçlarımıda bengünün iki melek şarkısının klibindeki gibi yaptısam nasıl olurkii

Coldplayciim teşekkür ederim biran önce atlatırız inşallah
Darısıda başına yerimseniben

süper çok beğendim, tam nişanlık ya, şeker pembesi çok tatlı. ayakkabılar falan da güzel uymuş aferin sana hatun:)

ayy teşekkür ederim kızlar bende alırken çok beğenmiştim sizde beğenince daha bi çoook çook beğendim :Saruboceq:

ay benim de ayakkabı almam lazım hiç sevmiyorum alışverişi ya internetten alamıyorum her ayakabıyı giyemediğimden. sandalet giysem ne güzel olur

Ne tarz bişi istiyosun Bakırköyde gezmediğim mağaza kalmadı yardımcı olayım :)

ya işte benim elbisenin altına uycak dore renk bir ayakkabı almam lazım. stilletto tarzı bişeyler de olabilir bişeyler bişeyler işte. ya bakırköye girince çıkamıyorsun oraya gidemem ben de marka adı varsa aklında burdan bakabilirim, sen bakırköyden mi aldın elbiseni, tam nişan elbisesi yaw, ne çok hafif ne çok ağır bravo valla iyi seçmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…