Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napiyim nemmim
bi 30 ceza puani daha almis bulunmaktayim :roflol:
toplam 80 ceza puanim oldu akannehir
allah sonumu hayir etsin sempatiksalakcinni

anaaa siz yine cips yemissiniz ben önüme ne gelirse yerim
özelliklede belli günlerimde cikolata krizim tutar
bitane sevdigim cikolata var
evde ne kadar cikolata tatli fln varsa yerim ama o sevdigim cikolatayi yemezsem asla doymam
ne psikopatim yaww sempatiksalakcinni
cikolata cikolatadir iste niye doymuyon kizim fstk alsanaalsanasmile
:roflol:

benimde bu aralar acaip iştahım açık ya sürekli tıkınasım geliooo çok acıkıorum sanki hiç bişi yememiş gibiyim yesemde ameliyattan heralde :)

ehuheu kıslar demekki güzel burunlu ama donbik kıslar olcazkaydirigubbakcemile3

eheuehuehuheuheu nemcim valla güldürme kıs beni bu halimle

ayyyy kıs sen daha yeni amlytlısın valla gülmek acaip acı veriyorduu ne tuhaf deilmi gülünce canım acıycagını hiç düşünmezdim şahsenkaydirigubbakcemile3

eheueheueh türkiyede yok cnm o cikolatadan:)
cikolata sapigi olaraktan herseyi silip süpürürüm ama doymam sempatiksalakcinni

ne yani türkiyede yok derken ksıkandırdınmı bizi yafyummmmkaydirigubbakcemile3burda daha güzelleri var çatla sen orada kaydirigubbakcemile3

selam valla benide iyice şişirdiler. dayımlar.ablam börekler, pideler, offff hergün bişey getiriyorlar enerji topla diye. zaten şişim dahada şiştim ,garfiled oldum valla.
nasıl vereceksem bilmem.

selam valla benide iyice şişirdiler. dayımlar.ablam börekler, pideler, offff hergün bişey getiriyorlar enerji topla diye. zaten şişim dahada şiştim ,garfiled oldum valla.
nasıl vereceksem bilmem.
bende kilo almıştım yaaa ama genlede kilo verir insanlar yemek yiyemiyo diyede demek bizim pıtırcıkların iştahı amlyt falan dinlemiyorkaydirigubbakcemile3

hafiften şebek misali gülüorum nemcim:)
evet fstk bisi kıskandırıyooooo

kısss valla benii acaip güldürmüşlerdii..bide halamla aynı gün estetik olduk oda bizde kaldı karşılıklı yatıyodukk ona bakmak bile beni güldürüyorduu tipi çok komikti aynı şekilde benimde..bitaraftan agrıdan kıvranıyorduk bi taraftan gülmektenkaydirigubbakcemile3

ayyy nemm yeyim seni kıss bende zor tutuom suanda gülmemk için bi an önce kurtulsam su alcıdan falan cıkarıp atasım gelio hee :) içinden ne çıkcak onuda cok mrk ediorumm

ne yani türkiyede yok derken ksıkandırdınmı bizi yafyummmmkaydirigubbakcemile3burda daha güzelleri var çatla sen orada kaydirigubbakcemile3
aysa1985 .!.:
hafiften şebek misali gülüorum nemcim:)
evet fstk bisi kıskandırıyooooo
sizi kiskanclar siziiiiii kaydirigubbakcemile3
cekemiyolar cikolatamla benim askimiiii sempatiksalakcinni
ahahahahah

ben ameliyatı adanada olmadım ankarada hacettepenin profesörü tarafından yapıldı 4.000 tl tüm masraflar dahil memnun olan 2 arkadaşımız vardı onların tavsiysiyle gittim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…