Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohaa nasıl yanii o bilmemne evlatlarına yapacaksın aynı şeylerii klava:

ohaa nasıl yanii o bilmemne evlatlarına yapacaksın aynı şeylerii klava:

kıs şok oldum valla tvde akşam haberlere bakmam çok moralim bozuluyor malum güzel bi haber yok...netten haber sayfalarına bakınca inanamadım yaa..ee nolcak dışardalar şimdiii o canavar yaratıklar yasıkkk etraftaki çocuklara bebeklere..baksana güçleri yetecek 2-3 yaşındaki bebeklere anca yapıyorlar... töbe ya ne günlere kaldıkk vallaaa....boshayallersmile

tüyler ürpetici kelimesi tamda bu durum için kullanmalı yanii bide çocuklarda vicdan duyguları daha üst seviyede olur derler gerçi bunları çocuk sıfatına sokmalımıyız bilemedim :1shok:

bildem ünivi bitirir bitirmez olurdum yaffff vala baya hayırlı geldii..estetik oldum 2 ay sonra nişanlandım işe girdimmmm güzel haberler aldımmkaydirigubbakcemile3

sadece burun ile bunlar olduysa sen başka yerlerinide yaptır belki trilyoner olursun

ehuhehehu gerek yok kuzu başka yerlere sadece boyu uzatmak lasımmmm oda zor olurkaydirigubbakcemile3

nemcim bende boydan sorunluyum keşke onunda yolu olsaydı. 155'lik bişeyim. .minyatürüm yani.nem sen de boy kaçtı fıstk ?
olsun kızzzz sende bu güzellik varken boy önemli değil.

nemcim bende boydan sorunluyum keşke onunda yolu olsaydı. 155'lik bişeyim. .minyatürüm yani.nem sen de boy kaçtı fıstk ?
olsun kızzzz sende bu güzellik varken boy önemli değil.

cnm bende 158 imkaydirigubbakcemile3kıs niye öle dion sende çok güzelsinnn fazla uzun olmak istemesdim amakaydirigubbakcemile3 165 yetrdikaydirigubbakcemile3

ahahahahah ben 152yimmm
siz yine uzunsunuz bacilarrrrr

ahahah uzamasamda olur memnunum ben:)
kac yaffruum kaccc biraz önce yazdigini okudumda soklar icersinde kaldim yaaa
pislikler cocuk mocuk dinlemicen atcan hapse

yaaa kızlar ben saçımı yıkayacağım kuaförüme gtitim yıkattım da. bugün 13.günüm. saçımı bir daha yıkamam lazım artık kendim yıkasam bişey olurmu?
siz kaçıncı gün yıkadınız acaaba?

yaa yıka ya bende kuaförde yıkatıyodum
balkon sandalyesini aldım oturdum sandalyeye annem yıkadı
tek başınada yıkayabilirsin aslında kafanı geriye doğru tutarsan yüzüna zcık ıslanıo okadardanda bişi olmaz

aman yikarken sakin kafani egip yikama
kaför usulü yika cnm

aslında sizi unutmadım ama hastaydım kızlar
şimdi iyiyim ama :)
siz yazın ben okurum ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…