kısssssss işteyim şimdiiii bitaraftan çizim yapıyom bi taraftan buraya bakıyorumkaydirigubbakcemile3yaza baya yogun oluyor işler şimdii rahatım acısını çıkartıyomkaydirigubbakcemile3
aaa sen nezaman çalısmaya başladın?
kıslar şimdi haberlere bakıyordumda netten..
şok oldum yaaa..
siirtte 14 yaşında ortaokul ögrencilerii 2 yaşındaki bi erkege tecavüz etmişler öldürmeye çalışmışlar bide 3yaşındaki bi kız bebege tecavüz etmişler sırayla hemdeeee ve sonunda öldürmüşler.ve bu çocuk görünümlü canavarlar serbest bırakılmışş...şaırdım valla hemde acaippp çok kötü oldum ya bide serbest bırakılmmış demekki daha bu işleri yapcaklar bıravo bu huhuk sistemine nediyeyim..
ohaa nasıl yanii o bilmemne evlatlarına yapacaksın aynı şeyleriiklava:
ahaha yeni burun hayırlı gelmiş kaydirigubbakcemile3
kıs şok oldum valla tvde akşam haberlere bakmam çok moralim bozuluyor malum güzel bi haber yok...netten haber sayfalarına bakınca inanamadım yaa..ee nolcak dışardalar şimdiii o canavar yaratıklar yasıkkk etraftaki çocuklara bebeklere..baksana güçleri yetecek 2-3 yaşındaki bebeklere anca yapıyorlar... töbe ya ne günlere kaldıkk vallaaa....boshayallersmile
bildem ünivi bitirir bitirmez olurdum yaffff vala baya hayırlı geldii..estetik oldum 2 ay sonra nişanlandım işe girdimmmm güzel haberler aldımmkaydirigubbakcemile3
sadece burun ile bunlar olduysa sen başka yerlerinide yaptır belki trilyoner olursun
su.ay senin ne kdr oldu ameliyat olalı sanki biliordumda unuttm
ehuhehehu gerek yok kuzu başka yerlere sadece boyu uzatmak lasımmmm oda zor olurkaydirigubbakcemile3
nemcim bende boydan sorunluyum keşke onunda yolu olsaydı. 155'lik bişeyim. .minyatürüm yani.nem sen de boy kaçtı fıstk ?
olsun kızzzz sende bu güzellik varken boy önemli değil.
ahahahahah ben 152yimmm
siz yine uzunsunuz bacilarrrrr
bi kaç gündür yoksun cnm sayfalar birikti bayaaaaklinialirimsmile
cnm çok güzellll şiş daha çok yeni oldugu ,için 2 ay sonra baya güzle olcakaklinialirimsmilegüle güle kullannnnnsositososito
tünaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?