pıtışcıklar ya şu tamponlar cıkınca acı oluomu şimdi onu düşünmeye basladım da :)
cnm güzel olur ama meraklı bi süreç alcı zamanı sürekli nsl olcagını düşünüyordum bende..tamponda hafif bi agrısı var bi iki saniyelik bşy abartlıcak bi agrı deilsengözlerimebaksanabayyy nemm yeyim seni kıss bende zor tutuom suanda gülmemk için bi an önce kurtulsam su alcıdan falan cıkarıp atasım gelio hee :) içinden ne çıkcak onuda cok mrk ediorumm
sizi kiskanclar siziiiiii kaydirigubbakcemile3
cekemiyolar cikolatamla benim askimiiii sempatiksalakcinni
ahahahahah
cnm güzel olur ama meraklı bi süreç alcı zamanı sürekli nsl olcagını düşünüyordum bende..tamponda hafif bi agrısı var bi iki saniyelik bşy abartlıcak bi agrı deilsengözlerimebaksanab
dombili olursun inşşşşşşşşşşbol bol yekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile anaaaa bedduuuayaaaaaaaaa bakkkkkkkk :mymeka::mymeka:aysa1985 .!.:inşallah nemcim su günleri atlatıyım memnun kalıyım daha baska bişi istemiorum
ohhh katılıorum neme donbik ol ye ye de o çikolataları kapılara sığama
ohaoldumsmile anaaaa bedduuuayaaaaaaaaa bakkkkkkkk :mymeka::mymeka:
ya tamam yaaa Çok üzgünüm çoook küstüm ben yaa konusmayin :dilcikar::dilcikar:
kısım fil kdr bi çikolata yesen bi gram almassın sen öle bi bünyen var bencekaydirigubbakcemile3hadi hadi yeeeekaydirigubbakcemile3
sen öyle san :dilcikar:
su icsem yariyo :umursamaz:
yatin kalkin dua edin trdesiniz
buranin havasindan midir suyundan midir kilo almak daha kolay vermek ise ölümlükkk
trde gece gece yesem bile kilo almiyorum hatta üstüne kilo veriyorum sempatiksalakcinni
3 ayligina tryemi yerlessem niiiidsemmm
yaa ben ameliyat olduğumda zayıflarımda diodum nolduysa daha bi şiştim yaa
böyle yasanirmi yawww sempatiksalakcinniaysa1985 .!.:hım o zmn dikkat etcen cnm ya su bile içsen yarıo madem
ama sen her halinle gzlsn :) eminim ben
yafrum resimlerde bi gram canın var sorması ayıp hanii yarıyorrr ben göremedimm fazlalıklarıkaydirigubbakcemile3ama genç nesil hızlı yakıyor kalorileri benim yaşına gell asıl ozman su içsen yarıyorrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
aahahoske.06 .!.:yaa ben ameliyat olduğumda zayıflarımda diodum nolduysa daha bi şiştim yaa
kız çatlak allah aşkına sen hiç uyumazmısın nezaman baksam burdasın laelaelaelaelae
yok anacım yaa ben korkudan 14 gün boyunca sadece çorba içtim yaa iştahta falan bi değişiklik olmuyo
bütük ihtimal narkoz yaradı ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?