Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pıtışcıklar ya şu tamponlar cıkınca acı oluomu şimdi onu düşünmeye basladım da :)

ayyy nemm yeyim seni kıss bende zor tutuom suanda gülmemk için bi an önce kurtulsam su alcıdan falan cıkarıp atasım gelio hee :) içinden ne çıkcak onuda cok mrk ediorumm
cnm güzel olur ama meraklı bi süreç alcı zamanı sürekli nsl olcagını düşünüyordum bende..tamponda hafif bi agrısı var bi iki saniyelik bşy abartlıcak bi agrı deilsengözlerimebaksanab

sizi kiskanclar siziiiiii kaydirigubbakcemile3
cekemiyolar cikolatamla benim askimiiii sempatiksalakcinni
ahahahahah

dombili olursun inşşşşşşşşşşbol bol yekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah nemcim su günleri atlatıyım memnun kalıyım daha baska bişi istemiorum
ohhh katılıorum neme donbik ol ye ye de o çikolataları kapılara sığama

aysa1985 .!.:
inşallah nemcim su günleri atlatıyım memnun kalıyım daha baska bişi istemiorum
ohhh katılıorum neme donbik ol ye ye de o çikolataları kapılara sığama
ohaoldumsmile anaaaa bedduuuayaaaaaaaaa bakkkkkkkk :mymeka::mymeka:
ya tamam yaaa Çok üzgünüm çoook küstüm ben yaa konusmayin :dilcikar::dilcikar:

ohaoldumsmile anaaaa bedduuuayaaaaaaaaa bakkkkkkkk :mymeka::mymeka:
ya tamam yaaa Çok üzgünüm çoook küstüm ben yaa konusmayin :dilcikar::dilcikar:

kısım fil kdr bi çikolata yesen bi gram almassın sen öle bi bünyen var bencekaydirigubbakcemile3hadi hadi yeeeekaydirigubbakcemile3

şaka yaptık fstkcım yaaa küsme hemen aşkolsun
kıskandık çikolatanı ondan seni kısdırmak için yaptık ye cnm yee diledğin gibi ye neminde dedği gibi hiç bişicik olmas sana

kısım fil kdr bi çikolata yesen bi gram almassın sen öle bi bünyen var bencekaydirigubbakcemile3hadi hadi yeeeekaydirigubbakcemile3

sen öyle san :dilcikar:
su icsem yariyo :umursamaz:
yatin kalkin dua edin trdesiniz
buranin havasindan midir suyundan midir kilo almak daha kolay vermek ise ölümlükkk
trde gece gece yesem bile kilo almiyorum hatta üstüne kilo veriyorum sempatiksalakcinni
3 ayligina tryemi yerlessem niiiidsemmm

yafrum resimlerde bi gram canın var sorması ayıp hanii yarıyorrr ben göremedimm fazlalıklarıkaydirigubbakcemile3ama genç nesil hızlı yakıyor kalorileri benim yaşına gell asıl ozman su içsen yarıyorrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

aysa1985 .!.:
hım o zmn dikkat etcen cnm ya su bile içsen yarıo madem
ama sen her halinle gzlsn :) eminim ben
böyle yasanirmi yawww sempatiksalakcinni
ömür boyu dietmi yapilir:roflol:

yaaa ne demezsiiin
metabolizmam cok yavas alsanaalsanasmile
oske.06 .!.:
yaa ben ameliyat olduğumda zayıflarımda diodum nolduysa daha bi şiştim yaa
aahah ameliyat sonrasi bazilarinda istah kesiliyomus bazilarinda ise aciliyomus

yok anacım yaa ben korkudan 14 gün boyunca sadece çorba içtim yaa iştahta falan bi değişiklik olmuyo
bütük ihtimal narkoz yaradı ohaoldumsmile

kıslar şimdi haberlere bakıyordumda netten..
şok oldum yaaa..
siirtte 14 yaşında ortaokul ögrencilerii 2 yaşındaki bi erkege tecavüz etmişler öldürmeye çalışmışlar bide 3yaşındaki bi kız bebege tecavüz etmişler sırayla hemdeeee ve sonunda öldürmüşler.ve bu çocuk görünümlü canavarlar serbest bırakılmışş...şaırdım valla hemde acaippp çok kötü oldum ya bide serbest bırakılmmış demekki daha bu işleri yapcaklar bıravo bu huhuk sistemine nediyeyim..

kız çatlak allah aşkına sen hiç uyumazmısın nezaman baksam burdasın laelaelaelaelae

kısssssss işteyim şimdiiii bitaraftan çizim yapıyom bi taraftan buraya bakıyorumkaydirigubbakcemile3yaza baya yogun oluyor işler şimdii rahatım acısını çıkartıyomkaydirigubbakcemile3

yok anacım yaa ben korkudan 14 gün boyunca sadece çorba içtim yaa iştahta falan bi değişiklik olmuyo
bütük ihtimal narkoz yaradı ohaoldumsmile

sadece çorbamı kısssssss...ben ilk gün hastahanedeydim diye yiyemedim..2.gün makarna yedim ve çorba içtim bide kahvaltı yaptım vala o sıra burnum agrıypordu yerken ama dayanamadım neypimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…