Sevgi saygi kalmadi

ikizlerinAnnesi30

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
32
-10
6
34
Ben ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor

Dun artik o kadar üstüme geldi kendi kafami yumrukladim yeter artik diye benimde piskolojim bozuldu kafam suan cok agriyor su an istedigim cocuklarim yanimda kendime ait bi evde cocuklarimla yasamak sitressjz
Çocukların yanında bu davranışı yapmanız çok kötü olmuş psikolojiniz bozulduysa hala neyi bekliyorsunuz anlamıyorum benim annemin su yaşımda bile onu yaptigini hayal bile edemiyorum başı agrisa dert ederim noldu diye o çocuklar ne haldedir evlatlarıniza neden bunu yapıyorsunuz ? Bir de özünde iyi insan demişsiniz iyi insan kavramı nedir sizin hayatınız da ben anlamadım

Evet haklisiniz özünde gene iyi bir insan merhametli vijdanli o hakkini yiyemem ama bana karsi sinirlenince cok kötü davraniyor etmedigi kufur hakaret kalmiyor kac sefe konustuk guzelce konus benimle üstüme gelme sIkIstirma canimi acitma anneligimi sorgulama kac kez denedim
Ama olmuyor
Evet , size kafa yumruklatmış. Özünde gerçekten çok iyi , vicdanlı ve merhametli bir insanmış gerçekten. Özünde bu kadar iyi ise özünü kaynatıp kaynatıp için o zaman. Çocuklarınıza üzüldüm ben sadece.

Çocukların yanında bu davranışı yapmanız çok kötü olmuş psikolojiniz bozulduysa hala neyi bekliyorsunuz anlamıyorum benim annemin su yaşımda bile onu yaptigini hayal bile edemiyorum başı agrisa dert ederim noldu diye o çocuklar ne haldedir evlatlarıniza neden bunu yapıyorsunuz ? Bir de özünde iyi insan demişsiniz iyi insan kavramı nedir sizin hayatınız da ben anlamadım

Ne diyeceğimi bilemedim. 1 değil 2 değil 2 di 2 yaşında 4 çocuk.işi olmayan bir anne. Şu ülkede bu pahalılıkta kim size uzun süre bakabilir. Zor bir durum ama böyle de hayat çekilmez. Umarım kısa sürede çıkar yol bulursunuz. Arkadaşım ayrıldı 4 çocukla. 5 bin nafaka alıyor. Evi kira temizliğe gidiyor. Allahtan çocuklar daha büyük.Yıllardır ev hanımıydı. Bi işi yok.

adamın işi/geliri kayıtlı mı?
boşansanız ve hakim nafaka bağlasa bile vermezse vermez ve geliri kayıtlı değilse bi nane alamazsınız biliyorsunuz
kendi üzerinize bir ev alınması şansınız var mı? tapu sizde olmasa da olur oğlanlara verse de yeter size kullanma hakkını versin. öyle yapan tanıdıklarım oldu annenize yakın yerde bir daire alınsa oğlanlar zaten kocaman siz de kılzarı kreşe verip çalışabilirsiniz 1-2 seneye bunlar olabilir. anneniz yemeklerini filan verir çocukların 1-2 yıl, alıştırır sonra zaten delikanlı oluyorlar.

ama
bu adam ne boşanırım ne de boşansan bakarım diyorsa o zaman çok zor 4 çocukla ev de yoksa nasıl geçineceksiniz bilmiyorum.
ne iş yapabilirsiniz ailenizden ne kadar destek alabilirsiniz, bunları güzelce bir düşünün.

Ben ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor
Etmez net

Back
X