Hayatta mutlu olmak için illa bi erkeğin sevgisine ihtiyacın yok. Bunu anlamaya ve kabul etmeye çalışırsan bu moddan çıkarsın. Sevilmeyi bekleme. Sen kendini sev. En cok kendine değer ver. Daha iyi hissedersin. Kimse senden önemli değil.
Bu ayrı konu ama. Cinsellik yaşamak için birine ihtiyacımız var aslinda cinsellik dediğim penis vajina birleşmesi de değil. Daha çok sefkattan doğan paylaşıma ihtiyacım var hissediyorm öpüşmek sarılmak gibi ve bu tek başına olmaz..
Kadınla konuşmayı bıraktığından ve seni beklediginden nasıl eminsin ki?
Bence bi erkek olmadan geçmiyor, illa temassal da kastetmiyorum, kendi açımdan sevilmek ilgi görmek istiyorum. Önce kendini sev kendine yet gibi cümleler fazla klasik. Kendimi seviyorum, değer veriyorum, yalnızken de mutluyum. hiçbir erkeğin hatasını da sırf yalnız kalmayayım diye çekmiyorum ama yine de ihtiyacım var işte. İnsan doğası. Tabi olmayınca da olmuyor bi şekilde yaşıyorsun. Bu konuyu takipteyim yolu varsa ben de istiyorum
Üzülmiceni düşünüyorsan git sarıl olursa olur olmazsa olmaz ben bunu diyebiliyorum çünkü çok beklenti içine girmem günümü yaşarım ama sen böyle biri değilsin daha kötü olursun sonrasında
Peki buna eminsin ama adamın seni beklediğine?Psikopatlik seviyem biraz yüksek emin olmak zorundaydım. Kadını başka hesaptan kekledim başka.mevzular ile bu konuya geldim Türkiye den bir arkadaşım vardı bir kız için beni engelledi ama mutlu olsun kararına saygı duyuyorum dedi. Yanımdakini de kontrol ettim çaktırmadan. Yani şuan konuşmadıklarına eminim.
Ben evli barklı teyzeyim zaten ben yaşıyacağımı yaşamışım bu yaşta bile senin gibi içim geçmediği için kusura bakma tabiHayatı gelişigüzel yaşamıyorum ben ya planlı biriyim .. alalade bir yaşam da istemem. Ama senin yaşına gelince belki fikrim değişir teyze yinede saol..
Kekliyorum derken keklenmiş olabilir misin? Kadın neden durup dururken Türkiye'den arkadaşım vardı kız için beni engelledi desin ki?Psikopatlik seviyem biraz yüksek emin olmak zorundaydım. Kadını başka hesaptan kekledim başka.mevzular ile bu konuya geldim Türkiye den bir arkadaşım vardı bir kız için beni engelledi ama mutlu olsun kararına saygı duyuyorum dedi. Yanımdakini de kontrol ettim çaktırmadan. Yani şuan konuşmadıklarına eminim.
Kekliyorum derken keklenmiş olabilir misin? Kadın neden durup dururken Türkiye'den arkadaşım vardı kız için beni engelledi desin ki?
Herşeyi kitabına uyduran adam ayrıldığı kadına neden seni engelliyorum başka biri var desin?Birini engellerken ayrılırken başka biri var der mi ki insan
Kekliyorum derken keklenmiş olabilir misin? Kadın neden durup dururken Türkiye'den arkadaşım vardı kız için beni engelledi desin ki?
Herşeyi kitabına uyduran adam ayrıldığı kadına neden seni engelliyorum başka biri var desin?Birini engellerken ayrılırken başka biri var der mi ki insan
Cevap veriyorum : saglayamiyorum
Yani romantik ilgi psikolojik bir ihtiyac, insanlarin ihtiyaci var. Olmayinca da olmuyor. Bir sure gormezden gelebilirsin, kismet diyebilirsin ama bir sure sonra ciddi sekilde mutsuzluk ve depresyon sebebi olabiliyor. Insan yalnizlik icin yaratilmis bir canli degil.
Ben evli barklı teyzeyim zaten ben yaşıyacağımı yaşamışım bu yaşta bile senin gibi içim geçmediği için kusura bakma tabiyazık üzülüyorumda bi yandan sana
Sevilmeyi beklersen cok uzulursun. Ben cok üzüldümSevgilim yok. Hoslandigim biri var tüm gün dibimde isyerimde. Lakin önceki konumda anlatmıştım. Kendisi yabancı bir kadınla ilişki kurmuştu ve benle tanıştığında onla konuşmasına rağmen gizledi sonra bn öğrendim flortlesiyoduk baya üzüldüm derken bunla ilişki olmayacak anladım. Beraber çalışıyoruz. Ve yaş 27 tabi hormonlar bir yandan ilgi sevgi insan olmak bir yandan icimdne bazen ona sarılmak geliyor. Neden o çünkü dibimde o var belki de o yüzden o. Kadınla konuşmayı birakti beni bekliyor lakin ona güvenmiyorum. Esas sorum ise şefkat ve sevgi nasıl karşılanır.. normal kız arkadaş kardeş başka anne baba başka ikili ilişki başka çünkü .. sanırım biri olana dek mecburuz böyle olmasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?