- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Ketcaplimilkseyk
Üniversite 1 mi lise son mu öğrencisisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite 1 :) tabi artık 2 ye geçmiş bulunuyorumÜniversite 1 mi lise son mu öğrencisisin?
Hangi bölüm:)Üniversite 1 :) tabi artık 2 ye geçmiş bulunuyorum
İlköğretim matematik öğretmenliği :))Hangi bölüm:)
Gerçekten mi meslektasiz hoşgeldin aramızaa:))İlköğretim matematik öğretmenliği :))
Hadi ya :)) çok sevindiiim severek geldim bu bölüme tabi tercih döneminde yazma gibi bir düşüncem yoktu bir anda gelişti ama seviyorum :)Gerçekten mi meslektasiz hoşgeldin aramızaa:))
Bende çok seviyorum bölümümüzü:) meslekte çok güzelken kendini erkeklerden sakın birgün bir mucize olur hayatının aşkı çıkıp gelir :) bunu şimdiden hiç dert etme hayatının aşkını Bulsan da ayrı bir dert çünkü :)Hadi ya :)) çok sevindiiim severek geldim bu bölüme tabi tercih döneminde yazma gibi bir düşüncem yoktu bir anda gelişti ama seviyorum :)
Ya acele etmiyorum aslında ama işte.. Bilirsin tamamiyle ilgi açlığı.. Arkadaşlarımın neredeyse hepsinin uzun uzun ilişkisi olunca bir de acaba ben sevilmeyecek bir insan mıyım diye soruyorum kendime :)Bende çok seviyorum bölümümüzü:) meslekte çok güzelken kendini erkeklerden sakın birgün bir mucize olur hayatının aşkı çıkıp gelir :) bunu şimdiden hiç dert etme hayatının aşkını Bulsan da ayrı bir dert çünkü :)
Bende oyleydim canım benim :) üniversiteye ilk gittiğimde öyle bakımsızdim ki makyaj malzemelerini dahi bilmiyordum düşün arkadaşlarımın hep sevgilisi vardı çoğu zaman yalnız kalırdım odada bir başıma ama ben hayatıma hiç kimseyi hiç almadım o zamanlar üzülürdum tek kalınca sıkılırdim baya projelere falan giderdim ama köy okulu boyama vs nişanlım benim ilk sevgilim bende onun ilk sevgilisiyim ve hep duam bu olmuştu Rabbim kabul etti sen dua et ve doğrudan şaşma nasibin gelip bulur seniYa acele etmiyorum aslında ama işte.. Bilirsin tamamiyle ilgi açlığı.. Arkadaşlarımın neredeyse hepsinin uzun uzun ilişkisi olunca bir de acaba ben sevilmeyecek bir insan mıyım diye soruyorum kendime :)
Yaaa çok rahatladım şuan :)) çok teşekkür ederimBende oyleydim canım benim :) üniversiteye ilk gittiğimde öyle bakımsızdim ki makyaj malzemelerini dahi bilmiyordum düşün arkadaşlarımın hep sevgilisi vardı çoğu zaman yalnız kalırdım odada bir başıma ama ben hayatıma hiç kimseyi hiç almadım o zamanlar üzülürdum tek kalınca sıkılırdim baya projelere falan giderdim ama köy okulu boyama vs nişanlım benim ilk sevgilim bende onun ilk sevgilisiyim ve hep duam bu olmuştu Rabbim kabul etti sen dua et ve doğrudan şaşma nasibin gelip bulur seni![]()
Sen ki ketcapli milk shake yap ve sonra gel bu konuyu ac. Yakisti mi simdi.Merhabalar.
Lafı uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum. Hanımlar ben 19 yaşındayım. Hani insan bu yaşlarda hayatına bir renk, bir mutluluk istiyor. Ama gelin görün ki hayatıma giren erkekler hep kız manyağı çıkıyor. İlk başta seven insan neler yaparsa onları yapıyorlar. Hani en basitinden görüşürken gözümün içine içine bakıyorlar. Gözlerinin içleri gülüyor sanki. Bir insan bir şeyler hissetmediği birinin gözlerinin içine nasıl böyle bakabilir soruyorum size yani.. Hep işin sonu hüsranla bitiyor. Pişmanlıkla bitiyor. Gerçekten sevebilecek bir insan yok mu? Sevgi yok mu? Sorgulamaya başladım artık gerçekten.
Rica ederim canım benim Güzel haberlerini duyarız İnsAllahYaaa çok rahatladım şuan :)) çok teşekkür ederim
Aklıma ketcapli milkshake tadı getirdinizSen ki ketcapli milk shake yap ve sonra gel bu konuyu ac. Yakisti mi simdi.
19 yas gercek sevgiyi bulma yasi degil, 19 yaslarinin tadini cikarma yasi.![]()
İnşallahhhRica ederim canım benim Güzel haberlerini duyarız İnsAllah ♥
Hic tavsiye etmem.Aklıma ketcapli milkshake tadı getirdiniz![]()
Gece gece güldürdünuz beniiHic tavsiye etmem.
Ketcapin yakisacagi tek yer , patates kizartmasidir.![]()
Resmen aynı dertten muzdaribiz ya...Ben 24 yaşındayım benim karşıma çıkanların da yüzde 99unun amacı o. Vallahi bıktım , bütün arkadaşlarımın uzun ilişkileri var , bitse bile yine bulup mutlu oluyorlar . Bir benim karşıma çıkmadı . Evlenmeyi falan da düşünmüyorum daha , yine gençsiniz diyeceksinizdir ama benim tek derdim bir adam gibi sevip sevilemedim be .![]()