Sevgi

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Karsi kisinin tipini begenmeden sevip mutlu olan var mi ? Illa begenmek lazim mi sizce. Bugune kadar hep tipe onem verdim yani begeneyim yeter derdim ama mutlu olamadim üzüldüm hep. Bundan sonra tipe onem vermeyeyim diyorum. Konusmak isteyen biri var ama goruntu olarak hic begenmedim konuşasim da gelmiyor ne yapayim sizce ? 🙄

Karsi kisinin tipini begenmeden sevip mutlu olan var mi ? Illa begenmek lazim mi sizce. Bugune kadar hep tipe onem verdim yani begeneyim yeter derdim ama mutlu olamadim üzüldüm hep. Bundan sonra tipe onem vermeyeyim diyorum. Konusmak isteyen biri var ama goruntu olarak hic begenmedim konuşasim da gelmiyor ne yapayim sizce ? 🙄

Kişiye göre değişir. Mesela benim için kitabın kapağından çok içeriği önemli. Ama şansıma eşim hem yakışıklı hem karakterli biri. 3.5 senelik evliyim her gün şükrediyorum. Darısı başınıza olsun inşallah 🙏🏻

Ben ilk görüşte aşka inanmam.
Yani tipi ilk sırada değil hatta aşırı yakışıklı (öyle olmak için özen göstermiş),kaslı kişiler filan itici geliyor. Zaman geçtikçe beni kendisine bagliyorsa,ondan baskasini dusunemeyecek hale getiriyorsa,gozumde dünyadaki en yakışıklı kişi de otomatik şekilde kendisi olur zaten.

Biz bazen olaya bütünsel bakamıyoruz.Parçaları genelleştirip o parçayla tanımlıyoruz o her neyse.Yani ya o ya bu.Oysa o da lazım bu da.Eğer muhteşem bir dış görünüş olsun der ve sadece buna yoğunlaşırsanız içi bomboş bir insanla da karşılaşabilir ama o parça size muhteşem geldiği için içini de öyle zannedebilirsiniz.Ama zaman geçer ve o parçalar da "merhaba,burada ben de varım"der.O zaman kendimizi kandırılmış hissedebiliriz.Halbuki bizi biz kandırdık.

ben de ilk goruste aska pek inanmiyorum, zamanla gelisir ama.

Insan bariz cirkin buldugu kisiden de etkilenmez sanirim ya.

Ah ne Romeo'lar ulan diye serzenisini bı dinle Naime'nin🤭

Back
X