- 9 Şubat 2018
- 118
- 56
- 13
- 35
Merhabalar arkadaşlar . Belki çok dert değil gibi gelebilir diğer dertleri okuyunca fakat yine de yazmak istedim. Bir süre önce konu açmıştım fikirlerinizi öğrenmek için. Sözlendiğimi çok iyi biri olduğunu değer verdiğimi fakat fiziksel olarak hayranlık duymadığım için emin olamadığımı anlatmıştım.
Değerli yorumlarınızdan sonra düşündüm kendime belirli bir süre tanıdım kendimi geri çekmeden yaklaşayım diye . O çok ilgilendiği için şımarıklık edip etmediğimi anlamaya çalıştım. Hep işk adımları atmaya çalıştım süreç boyunca. Kafa karışıklığımı dahi paylaştım onunla. Sevgimden şüphe duyuyorum yeterli gelmiyor bile dedim. Destek olmaya çalıştı çözelim uğraşalım vesaire. Başkası yapsaydı senin bu yaptıklarını bırakırdım ama seni bırakamıyorum mutsuz olacaksam bile seninle olmak istiyorum tarzında şeyler söyledi. Böyle olunca ben tekrar denemeye karar verdim. Bir müddet his olarak çok iyi oluyorum hatta şaşırıyorum kendime. Onunla birlikte hayaller kuruyorum, mutlu oluyorum, fakat sürdüremiyorum bunu. İçimde düğün gününe gelinliğe çeyize dair heves oluşmuyor, nadiren oluşsa da çabucak geçiyor. Çok korkuyorum evlilikten. Bu kadar dengesizlik olabilir mi? Psikolojimin bozuk olduğunu düşünmeye başladım artık. Ben dengesiz miyim yoksa yanlış kişiyi mi seçtim
aranızda bu ikilemde kalıp ayrılan var mı
ilerlemeden buna dur demezsem herşey için çok mu geç olur ? yoksa psikolojik olarak sorunlu olduğum için karşımdaki kim olursa olsun aynı şeyi mi yaşarım ?