• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgii her şeyi çözer mi yokse yeterli değiil mi :(

xalocagerbera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
194
5
26
Ankara
Merhaba hanımlar kısa tutmaya çalışıcam ne olur okuyun :43: benim bir buçuk senelik bi ilişkim var sözlü sayılırız. evlenmeyi çok istiyoruz. Seviyoruz birbirimizi. ikimizin ailesi de biliyo ilişkimizi.:ssz: üniversite okuyoruz. ben onun için çok fedekarlık yaptım. çok kıskanç ve kısıtlayıcıdır kendisi. her zaman ne istediyse yapmaya çalıştım. Sosyal hayatım yok diyebilirim. Ve çok sinirlidir çok çabuk sinirlenir bu yuzden çok ufak olaylar bile büyür ve tartışma halini alır. yani çok sık kavga ederiz çok çok fazla :43: sinirlendiği zaman ağzından kötü sözlerde çıkabiliyo :26: Yalnız bana değil ailesine karşı da öyle. ve geçen gün ablası mesaj attı bana ayrıl bu çocuktan yoksa hayatın mahvolur diye çünkü tartışmışlar ve ablasını dövmüş :26: Şimdi özellikle deneyimle hanımlara soruyorum onu sevmem her şeyi çözer mi. eşi sevgilisi çok sinirli olupta mutlu yaşayan var mı ? çok çıkmazlardayım ne yapacağımı bilmiyorum :50: yol yakınken ayrılıyım mı yoksa her şeye rağmen bu şekil devam mı edeyim ?

Son düzenleme:
Böyle bir adamdan dün ayrıldım aylardır görüşmediğim arkadaşlarımla buluşacak birazdan üzgünüm evet ama ben elimden geleni yaptım

Merhaba hanımlar kısa tutmaya çalışıcam ne olur okuyun :43: benim bir buçuk senelik bi ilişkim var sözlü sayılırız. evlenmeyi çok istiyoruz. Seviyoruz birbirimizi. ikimizin ailesi de biliyo ilişkimizi.:ssz: üniversite okuyoruz. ben onun için çok fedekarlık yaptım. çok kıskanç ve kısıtlayıcıdır kendisi. her zaman ne istediyse yapmaya çalıştım. Sosyal hayatım yok diyebilirim. Ve çok sinirlidir çok çabuk sinirlenir bu yuzden çok ufak olaylar bile büyür ve tartışma halini alır. yani çok sık kavga ederiz çok çok fazla :43: sinirlendiği zaman ağzından kötü sözlerde çıkabiliyo :26: Yalnız bana değil ailesine karşı da öyle. ve geçen gün ablası mesaj attı bana ayrıl bu çocuktan yoksa hayatın mahvolur diye çünkü tartışmışlar ve ablasını dövmüş :26: Şimdi özellikle deneyimle hanımlara soruyorum onu sevmem her şeyi çözer mi. eşi sevgilisi çok sinirli olupta mutlu yaşayan var mı ? çok çıkmazlardayım ne yapacağımı bilmiyorum :50: yol yakınken ayrılıyım mı yoksa her şeye rağmen bu şekil devam mı edeyim ?

ablasını döven,karısına ne yapmaz düşünemiyorum bile valla arkadana bakmadan kaç manyak bu !!!

Evlenince de buraya konu açtığını görebiliyorum, "ağzım burnum yamuldu, gözüm morardı, yardım" diye..
Seçim senin..

Adam ablasını dövmüş hala sevgiden bahsediyorsunuz. Hiç iyi yanını göremedim ben kıskanç, kısıtlayıcı, sinirli, ablasını dövüyor. Adamda ayrılmak için geçerli sebeplerin hepsi mevcut.

O kadar şaşırdım ki ablasını dövmesine cümleleri toparlayamıyorum
:53:

Şimdi gidip bunu ona sorsan inkar eder..
Ablası öyle dedi diye, dövmüş olacağının garantisi var mı ? Gözünle görmediğin şeye inanma..
Belki de ablası ayrılmanızı istiyor olabilir, belki de haklı olabilir.. Bilemiyorum ama bu iki açıdan da düşünmeden edemiyorum..

Eğer bu dedikleri doğru ise gerçekten ailesine saygısız ve şiddetle davranıyorsa , sana da yapar..
Çünkü kıskanç biri olduğunu ve seni şuan için herşeyden kısıtladığı ortada..

Ablasına yapan sana neden yapmasın ?Gerçi huyuna gidersen herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama en ufak tartışmanızda sana da aynısını yapabilir..

onsuz da çok güzel olur canım. gezmeye tozmaya sinemaya gitmeye başlarsın, tüm vaktin sana kalır, güzel insanlarla tanışır hayatına bambaşka bir yön verirsin. ablasını döver mi insan ya. sinirlilikse mesele bende çok sinirliyim kardeşim benden sinirli ikimizin gözü bir şey görmez kavgada fakat gidip birbirimize zarar asla vermiyoruz ki birlikte yaşıyoruz. bu bir saygı meselesi. sonrasında birbirimizin yüzüne bakamayız biz utançtan bu bizi her zaman ölçülü davranmaya zorlar. ablasını kardeşini döven el kızını sokaklarda sürükler.

Adam ablasını dövmüş hala sevgiden bahsediyorsunuz. Hiç iyi yanını göremedim ben kıskanç, kısıtlayıcı, sinirli, ablasını dövüyor. Adamda ayrılmak için geçerli sebeplerin hepsi mevcut.

O kadar şaşırdım ki ablasını dövmesine cümleleri toparlayamıyorum
:53:

bende çok şaşırdım çok üzüldüm. çok sinirlidir ama daha önce böyle bi şey yapmamıştı. Kıskanç olması kısıtlayıcı olması da beni sevdiğinden ve sahiplendiğinden oluyor biliyorum. bazen aşırıya kaçsa da

Şimdi gidip bunu ona sorsan inkar eder..
Ablası öyle dedi diye, dövmüş olacağının garantisi var mı ? Gözünle görmediğin şeye inanma..
Belki de ablası ayrılmanızı istiyor olabilir, belki de haklı olabilir.. Bilemiyorum ama bu iki açıdan da düşünmeden edemiyorum..

Eğer bu dedikleri doğru ise gerçekten ailesine saygısız ve şiddetle davranıyorsa , sana da yapar..
Çünkü kıskanç biri olduğunu ve seni şuan için herşeyden kısıtladığı ortada..

Ablasına yapan sana neden yapmasın ?Gerçi huyuna gidersen herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama en ufak tartışmanızda sana da aynısını yapabilir..

bilmiyorum muhakkak bende de suç vardır. belki bende onun dilinden konuşamıyorum. ama ablasının yalan söylemediğini biliyorum çünkü severler beni. ondan eminim

Back
X