- Konu Sahibi xalocagerbera
ama tüm suçu ona atmak istemiyorum muhakkak vardır benimde hatalarım. hiç birimiz mükemmel değiliz.
Yorumluk bi'şey kalmadı zaten şu söylediğinle.
Ablası da hata etmiştir, dayağını yiyip oturmuştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama tüm suçu ona atmak istemiyorum muhakkak vardır benimde hatalarım. hiç birimiz mükemmel değiliz.
benim istediğim farklı görüşlerdi zaten. çok teşekkür ederim yorumlarınız için ve açıkçası imrendim ne güzel bulmuşsunuz orta yolu ve ilişkinize devam ediyorsunuz. ben ne yaparım bilmem ama size mutluluklar dilerim![]()
valla benim abim kac kere bana kufur etmistir beni dovdugu de oldu anneme oyle girisimde bulundu ama karisi icin olum yapiyo ha bu arada asla karisina guvenmiyo ama deli oluyo ona. bilemem bu arada nicin dovmus? gerci sebbp ne olursa olsun siddete karsiyim!
Yorumluk bi'şey kalmadı zaten şu söylediğinle.
Ablası da hata etmiştir, dayağını yiyip oturmuştur.
yok artık o konuda asla haklı bulmuyorum. ben ilişkimiz için öyle söyledim. zaten bunu duyduğumdan beri konuşmuyorum kendisiyle soğudum
Yok guzelim yok cozmuyor. Hep ayni oluyor. Sevgiliyken neyse evlenince de ayni. Bende de ayni kisitlama ayni asosyollik.. ama kotu soz yok. Ses yukseltme yok. Tartismayi baslatir ve uzatma diyerek bir cümle dahi etmeme izin yok. Seviyorm iste. Seviliyo. Arada geriliyo ona da katlaniyorum. Saygi sevgi iyi de ah su gergin halleri.. ama senin ki siddet yanlisi :/ bu ayrinti yabana atilacak gibii degil.
Yaşlarınız kaç acaba?:44:
22.......................
Benden bi'yaş küçüksün/üz.
Böyle ablasını falan döven adamları özel mi seçiyosunuz benim mi çevremde hiç yok:26:
Kınamak vs amaçlı yazmıyorum yanlış anlama ama 22 yaşında birinin ablasını dövmesi falan kendi çevremi baz alında korkunç geliyo.
Demek ki siniri geç ailede büyüğe saygı da yok.
Şimdi aşk meşk hoş gelir üstünü örtersin de babanın karşısına kızını gözü kapalı uğurlayacağı birini çıkar derim ben. Çünkü kontrolünü arada da olsa kaçırtacak kadar siniri varsa bugün değil yarın o sinir senden de çıkar.
durumumuz çok benziyo. benimki de bana hiç şiddet belirtisi göstermedi. sinirlenince ya da kötü söz falan söyleyince 5 dk sonra pişman olup özür diler. Bazen diyorum kimse mükemmel değil ki muhakkak vardır benim de çok kötü huylarım. önemli olan zaten karşındakini her şeyiyle sevebilmek. çok kararsızım. peki sizin ilişkiniz ne kadar zaman oldu ?