sevgiler günü aldığınız hediyeler ve size alınan hediyeleri paylasalım

janet ve gülşahhh çok teşekkür ediyorummmmm çok çok çok teşekkür edyorummmm

kocaman bi kırmızı kalpli yastık almış üstünde aşkkım yazıo
bi de saç düzleştirici ve maşa almış :)

ben yılbaşı için parfüm almıştım, yeni verebildim, o yüzden ikinci bi hediye almadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım belinaycım çok sevinidm senin adına ama sen bekarmışsın ya daha.....

evett bitanemm 25 yaşındayım ve bekarımmm canım benimm evlimi sanıyordun sen???

Son düzenleyen: Moderatör:
evett bitanemm 5 yaşındayım ve bekarımmm canım benimm evlimi sanıyordun sen???

5mi?yok benseni o kadar şey yapıp yazınca evli sanmıştım ondan şaşırdım.Evlendikten sonra bazı şeyler değişio değişmek zorunda kalıo malesef.Umarım sizinki hep böle kalır canım mutluluklar..Şeniz

ayy 25 yaaaa pardonnn aşkımdan gözümde elimde iyice şaşırdıı kaydirigubbakcemile3

valla bişey almayı bırak aramadı bileee tek güne sığdırmak anlamsızmışşş 6 yıldır böyleeeee offf offff ne siz sorun nede ben anlatayımmmm iğrençti günüm berbattttttttttıııııııı

Kız belınayım çok sevındım okurken hatta agladımda askım aklıma geldı oda hep bu dur romantık planlar yapardı.............hemen evlen bacımda dugun görek

helal kız duyur bütün siteye değer valla:)çok ciddiyim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 VER COŞKUYU VER COŞKUYUU :roflol: YÜRÜ BEEE BELİNAYYY KİM TUTARRR SENİİİİ

:teytey::roflol::dance::teytey: bende yazayım bari aldığım hediyeyi ve alış şeklini kociş öğlene kadar çalışır c.tesileri nese geldi öğlen kapıdan laptopunu bişilerini tutuşturdu uzaklaştırdı beni kapıdan.çok inandırıcıydı ama.nese bana ded ki çok açım bana kahvaltılık bişiler hazırla.tamam dedim dolabı açmamla şaşırma bi oldu:1shok:dolapta güzel bir kırmızı gül buketi beni bekliyodu.arkasından bi dolu güzel söz felan.işte böle.bu bizim ilk sevgililer günümüzdü yanyana ve evliyken geçirdiğimiz.4 sene çıktık fakat ayrı şehirlerdeydik ondan öle oldu.

Yaklaşık 3.5 yıllık evliyiz ama ondan önce uzun bir flört dönemi yaşadığımız için bu aşkımla kutladığımız 12.sevgililer günümüzdü.Sabah uyandığımda evin her köşesinde aşk şarkıları çalıyodu.Ardından özenle hazırlanmış bir kahvaltı ve masadaki çiçeğim beni bekliyodu.Kahvaltıdan sonra ben msn de kardeşimle konuşurken birde baktımki evi bir tarçın kokusu sarmaya başladı.Ne olduğuna anlam vermeye çalışırken birde baktımki kocişim bana çok sevdiğim havuçlu tarçınlı keki yapmış yanındada mor renk şık bir bluz .Daha sonra başbaşa romantik bir akşam geçirdik.Sabah gözlerimi açtığım andan itibaren sanki herşey benim içindi.Canım kocişim yine bana kendimi çok özel hissettirdi.Aşkımı canımdan çok seviyorum ben :asigim:

Canım benim,

Bitanem,

Ben ona istediğim gibi sürpriz bir hediye alamadığım halde o bana çok güzel bir künye almış. Altının şu pahalılık günlerinde ve maddi açıdan sıkışık olduğumuz bir dönemde, acayip suçlu hissettim kendimi ama. Ben arada bir söylüyodum çünkü künye istiyorum filan diye. Canım benim ya, fedakar kocam benim.

Sen benim herşeyimsin. Seni sevdim, seviyorum ve seveceğim..

ayyy eksik kalmayayım ben de yazayım :jeyyar:
Biraz görgüsüz gibi hissetcem kendimi yazarken ama napiim daha önce görmemiştim böyle bir ilgi hakkatten kaydirigubbakcemile3
Öğlen 3te aşkım beni evden aldı.Ben tabi süslenmiştim azcıcık,iltifatalarını etti..Sonra gittik pizzacıya aç karnımızı doyurduk kaydirigubbakcemile3
Sahil tarafına gittik yemekten sonra..Kumlarda yürüdük şarkı söyledik iki karga -tatlicadiarzu-
Saat akşam 20:00da gideceğimiz mekanın kapısındaydık.İçeri girer girmez anladım bizim masanın hangisi olduğunu..Çünkü masa gül yapraklarıyla süslenmiş ve bir adet tek kırmızı gül bulunuyordu masada.Baktım ona ve "Bizim masa bu dimi" dedim gülerek..Güldü o da..
Öptüm oturduk..Canlı müzik vardı eğlendik,coştuk.1 saat sonra masaya pastam geldi, doğumgünümmüş gibi maytaplar vardı üstünde sırnaşık şey
Pastanın üstüne de "SEN BENİMSİN" yazdırmış :asigim:
Diğer masalar alkışladı bizi :jeyyar: sonra şarkıyı söyleyen çocuk "sıradaki şarkı EMRAH'tan en değerlisine" dedi ve bizim ilk dans ettiğimiz şarkı çalmaya başladı:asigim:
İlk dansa kalkan çiftte biz olduk böylece.
Gecenin sonlarına doğru da elimden tuttu ve dışarı çıkardı beni koşarak.Hawai fişekler patlamaya başladı..Harikaydı yaa :1hug:
Sonra anlattı bana.Meğersem avcı eşyalarının satıldığı yere gitmiş, hawai fişek almış 16 adet kaydirigubbakcemile3 Gitmiş pastamı yaptırmış.Sonra akşam gitceğimiz mekana sabahtan gitmiş,masayı hazırlatmış ayarlamaları yaptırmış.
Biz ordan ayrılırken de orda çalışanlardan bir tanesi bana şunları söyledi:

"Çok disiplinli ve çok telaşlı bir sevgiliniz var kaydirigubbakcemile3 Bizim burda elimizi ayağımıza dolaştırdı.Ama çok romantik çok şanslısınız" dedi ve benim de hoşuma gitti tabiki :lepi:

belinaycım bu kadar hediye karsınında naptı erkek arkadasın....bide merak ettim o sana ne almış :):)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…