Sevgili (!) Arkadaşımın Yaptığı

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
kızlar merhaba tekrar yine saçma sapan bir konu yüzünden yazıyorum.

Malumunuz eşimin arkadaşları 3 buçuk neredeyse 4 ay bizde kaldı karı koca. Kavga gürültü onları gönderdim ama bende çok bunaldım.

Rahattım ama benim yaklaşık 12 yıllık arkadaşım yanıma gelmek istiyor 3 gün bende kalacak 2 gün sevgilisinde sonra geri dönecek. bende kalacağı 3 gün eşim evde olmayacak il dışına gidiyor bugün üretim işleri yüzünden. yılbaşında ise sevgilisinin yanına gidiyor.

Herneyse bugün gelecekti bizde onu karşılayacaktık ama aracı il dışına göndermişler il dışı satışlar için akşam 10 da gelecek. Bende söyledim ki ya sevgiline söyle alsın seni yada otobus veya taksi ile gel. Hemen sinirlendi yok gelmesem daha iyi yok çok sinirlendim falan. bende eşime söyledim arkadaşından al aracı diye oda buldu. arkadaşıma söyledim buldu diye bu seferde tamam gelmeyin demiş.

O kadar sinirlendim ki anlatamam cevap yazmadım ama kırıldım yani. Olmaz araç bulamayabilirim ne olacak yani bizim arkadaşlığımız bu kadar mıydı? Sanki benim problemim için vs geliyor beni de kötü duruma düşürüyor böyle yaparak.

ya şimdiye kadar çok bencilleştiği oldu ama bu kadarı da fazla. elinde ağır birşeyde yok rahatlıkla taxi otobüsle gelebilir. Yani başıma birşey gelse bana olan yüzünden değil de onu almadığım için üzülecek.

Ben cevap yazayım mı yoksa ne hali varsa görsün mü? Gıcık oldum iyice. herkes kendini düşünüyor ben herkesi düşünmek zorundayım.

edit: kızlar liseden arkadaşım görüşme oranımız 2 yılda 1 belki ayda yılda bir de telefon. Sorun o değil. Onu çağırma sebebim bu evdekiler rahatsız olurda gider diyeydi. 1 buçuk ay önce konulmuştuk bu konuda

Son düzenleme:
Hem sizde kalmaya geliyor hemde yagini servis istiyor bide trip atiyor ☺ hem evini açıyorsun hemde araba gonderip aldirmak istiyorsun bi aksilik ciktigi icin araba gidemiyor ama hanfendi prensesleri taksi yada otobus kullanamiyor ☺ ya birak allah askina böyle dengesizi yaa ☺ ayrica pardon ama sizede kalan kalana pansiyon yada otelmi sizin ev bende gelim bi ara ☺

Kusura bakma da eşin de sen de arkadaş seçemiyorsunuz sanırım. 4 ay siz de kalan karı koca, 3 gün size gelip kalacak olan bir de üstüne boş beleş trip atan arkadaş. Yeni yılda iyi bir temizlik yapın hayatınızda, bu ne? Silin gitsin şu tipleri, sonra daha burada çok konu açarsınız.

Ben hiçbirşey yazmadım.
Buna alınacaksa alınsın ne yapim yani.
dOSTLUĞUNDA birşeyler ararım net.

Defolsun gitsin nereye gidiyorsa, sevgilisi olmasa sanada gelmezdi belki...

Ben hiçbirşey yazmadım.
Buna alınacaksa alınsın ne yapim yani.
dOSTLUĞUNDA birşeyler ararım net.

canım bunların kalışı uzayınca konuşmuştuk. gelmek istiyorum falan demişti bende o gelirse bunlar gider diye gel dedim. O da bir türlü fırsat bulamadı şimdiye kadar. Herşeyi geçtim bu konuşma tarzı çok sinirlendirdi beni. Ne bu bencillik yaa. İnsan teşekkür edeceğine birde laf yapıyor. Uzun süredir tanışıyoruz birşey söylemek istemiyroum ama . 2 yıldır ilk defa evime gelecek geldiği günde yaptığına bakın

3 -4 ay boyunca bende kalan arkadaş
Bazen kendı yegenlerıme kuzenlerıme sabredemıyorum .
Siz nasıl sabır ettiniz yaaa 1 - 2 neyse de , içim daraldı

Hamileliğinde araba kullanmam sakincaliydi memleketten bir sürü arkadaşım geldi, kuzenim geldi eşim de çalıştığı için taksi tuutular. Doğum yaptım yine aynı şekilde eşimin çalıştığı saatte geliyorlarsa taksi ile geldiler ve bunun konusu hiç geçmedi aramızda. Arkadaşlık aynı zamanda halden anlamaktır bence.
Ben bunun ağzıni yapacak birini hayatımda barındırmam sanırım. Bana bu tribi yapsa hiç oralı olmam aramam sormam hele hamileysem hiç canımı sıkamam.

Evdekiler gitti mi gitti ötesini berisini düşünmeyin,keyfinize bakın.Milleti eğleyecek haliniz yok.

sizin de misafiriniz eksilmiyor maşallah :)

ne hali varsa görsün

Bu arkadaşlık değil. O kişi sizin arkadaşınız değil, sizi özlediği görmek istediği için siz de kalmıyor. Bencil biri. kendi işleri ve sevgilisini görmek için gelmiş. anladığım kadarıyla da sevgilisinde kalmadan kalacak yeri olmadığı için bir kaç gün sizin evde kalmak zorunda kaldığı için geliyor. Ben hiç önemsemezdim, hatta dostluğumu keserdim. Arkadaş halden anlayandır. Hem evinizde kalmaya geliyor, hem ayağına özel şoför istiyor. Şartları beğenmeyince de gelmiyorum diyor. muhtemelen sevgilisi ayarlamıştır ya da kalacak başka bir yer bulmuştur. Öyle olmasaydı tıpış tıpış gelirdi. Çok gereksiz bir arkadaş bence. Neden hayatınızdaki bu fazlalıktan kurtulmuyorsunuz, arkadaş listenizden çıkarın böylelerini...
bir de eski konularınızı bilmiyorum ama 4 ay sizin evinizde kalan çiftten bahsetmişsiniz. Bu durum normal değil. Kimse evli birinin evinde 4 ay kalmamalı, çok çok mecbur olmadıkça. Bence arkadaşlık ilişkilerinizi bir gözden geçirin, fazla yumuşak yüzlüsünüz anladığım kadarıyla ve insanlar sizi kullanıyor. Hayır demeyi öğrenin. hayır dediğinizde de sizinle görüşmüyorsa o insan gerçek dost değildir, gitmesine üzülmeyin. Çünkü gerçek dost halden anlayandır.

arkadaş değil kalmaya enayi arıyor gibi.sevgilisine gidecek insan her aksiliğe karşı önlemini alır büyük ihtimalle ailesinden gizlemiştir size gittiğini söylemiştir.attığı triple arkadaşlığınızı bitirin trip atacak başkasını bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…