kızlar merhaba tekrar yine saçma sapan bir konu yüzünden yazıyorum.
Malumunuz eşimin arkadaşları 3 buçuk neredeyse 4 ay bizde kaldı karı koca. Kavga gürültü onları gönderdim ama bende çok bunaldım.
Rahattım ama benim yaklaşık 12 yıllık arkadaşım yanıma gelmek istiyor 3 gün bende kalacak 2 gün sevgilisinde sonra geri dönecek. bende kalacağı 3 gün eşim evde olmayacak il dışına gidiyor bugün üretim işleri yüzünden. yılbaşında ise sevgilisinin yanına gidiyor.
Herneyse bugün gelecekti bizde onu karşılayacaktık ama aracı il dışına göndermişler il dışı satışlar için akşam 10 da gelecek. Bende söyledim ki ya sevgiline söyle alsın seni yada otobus veya taksi ile gel. Hemen sinirlendi yok gelmesem daha iyi yok çok sinirlendim falan. bende eşime söyledim arkadaşından al aracı diye oda buldu. arkadaşıma söyledim buldu diye bu seferde tamam gelmeyin demiş.
O kadar sinirlendim ki anlatamam cevap yazmadım ama kırıldım yani. Olmaz araç bulamayabilirim ne olacak yani bizim arkadaşlığımız bu kadar mıydı? Sanki benim problemim için vs geliyor beni de kötü duruma düşürüyor böyle yaparak.
ya şimdiye kadar çok bencilleştiği oldu ama bu kadarı da fazla.
elinde ağır birşeyde yok rahatlıkla taxi otobüsle gelebilir. Yani başıma birşey gelse bana olan yüzünden değil de onu almadığım için üzülecek.
Ben cevap yazayım mı yoksa ne hali varsa görsün mü? Gıcık oldum iyice. herkes kendini düşünüyor ben herkesi düşünmek zorundayım.
edit: kızlar liseden arkadaşım görüşme oranımız 2 yılda 1 belki ayda yılda bir de telefon. Sorun o değil. Onu çağırma sebebim bu evdekiler rahatsız olurda gider diyeydi. 1 buçuk ay önce konulmuştuk bu konuda