Hassasım galiba farkındayım. Ama doğum günümü unutanlar arkadaşlarım değil, ablam dediğim teyzem ve 1-2 kişi daha oldu. Bilmiyorum üzüldüm çokDoğum günün kutlamamak bu kadar sorun mu ki? Ben en yakın arkadaşımın doğum gününü unuttum tarihin farkında değildim yoğunluktan. Ertesi gün aradı doğum günümü unuttuğun için cezalısın beni şuraya yemeğe götüreceksin dedi geçti.
Diğer meseleler önemli ama. Belki ilk zaman bilerek aramadılar yeni evli çift rahatsız edilmez diye. Sonra da çekindiler olamaz mı? Bence arayıp hal hatır sorun, böyle şeyler için arkadaşlık bitirilmez.
Peki arkadaşlıkları dostlukları gerçeklerle sahteleri ayıran nedir? Böyle olaylarda herkes süzgeçten geçer mi gerçekten, yoksa bir şekilde yoluna girer mi. Benim üzüldüğüm o galiba. Bundan sonra böyle mi devam edecek, kendilerini çekecekler miHayatta herkes sizin onları koyduğunuz yerdedir aslında. Hakettikleri yere koymuşsanız bir problem yok ama arkadaşlıklar, dostluklar kolay bulunmuyor biraz daha sakince düşünün bence bu konuyu.
Hassasım galiba farkındayım. Ama doğum günümü unutanlar arkadaşlarım değil, ablam dediğim teyzem ve 1-2 kişi daha oldu. Bilmiyorum üzüldüm çoksadece orda olsaydım böyle olmazdı sanki.
Evlenince bir garip oldu ilişkilerim. Bilmiyorum ki, whatsapp grubunda bile yazışmıyorlar artık. Hiç susmayan bir arkadaş grubum vardı. Hassas ve anlayışlı olmaya çalışıyorlar galiba. Halbuki uzakta olduğum için desteklerine daha çok ihtiyacım vardı.
Hassasım galiba farkındayım. Ama doğum günümü unutanlar arkadaşlarım değil, ablam dediğim teyzem ve 1-2 kişi daha oldu. Bilmiyorum üzüldüm çoksadece orda olsaydım böyle olmazdı sanki.
Evlenince bir garip oldu ilişkilerim. Bilmiyorum ki, whatsapp grubunda bile yazışmıyorlar artık. Hiç susmayan bir arkadaş grubum vardı. Hassas ve anlayışlı olmaya çalışıyorlar galiba. Halbuki uzakta olduğum için desteklerine daha çok ihtiyacım vardı.
Peki arkadaşlıkları dostlukları gerçeklerle sahteleri ayıran nedir? Böyle olaylarda herkes süzgeçten geçer mi gerçekten, yoksa bir şekilde yoluna girer mi. Benim üzüldüğüm o galiba. Bundan sonra böyle mi devam edecek, kendilerini çekecekler mi
ne güzel yazmışsınız ya içimi ısıttınızkııız benim doğum günümü annem kız kardeşim dışında kimse kutlamadı, hatırlamadı bile kimse, eşim bile
ben napayım nerelere gideyimfacebokum da yok, ben de bu şekilde öğrendim kimsenin aklında tutmadığını.. ya da akılda tutulacak onca şeyin arasında böyle şeylerin önemsiz kaldığını...
amaaa bi haftalık bebeğim vardı kollarımda o bana en güzel doğum günü hediyesiydi
gittiğin yere de, ayrıldığın yere de, ardında bıraktıklarının yokluğuna da, herşeye ama herşeye alışıyo insan..
rabbim dert vermesin, sağlık sorunu, evde huzursuzluk vermesin gerisi eşinle sevgi doluyken emin ol hallolur..
son olarak gel bi sarılayım sana, iiçimden geldi
beni çok iyi anlamışsınızben de aynı durumdayım hemen hemen. (master+formasyon+özel dersler ) üçgeninin haftamin 7 gününü doldurduğu, aktif sosyal yaşamlı nişanlılık döneminden sonra; bilmediğim bir şehre evlendim.
balayından döndükten sonra en yakın olan kız arkadaslarimı aradım belki onlar aramaya çekinirler diye başlangıcı yaptım. aramaya devam edenler de oldu aramayı kesenler de.
ben ararsam hala iyi konuşurlar hiçbir şey yokmuş gibi. hatta sitem ederim bazen hep ben arıyorum diye; ama anlıyorum seni de insan arada bir hali sorulsun istiyor, düşünüldüğünü bilmek istiyor. doğum yaptığımda bile bir aramayı birak mesaji haftalar sonra atan hatta hiç atmayan arkadaşlarım yani eski arkadaşlarim oldu maalesef. ama hemen her gün gorusmeye devam ettigim arkadaslarim da var. aslında ki gerçek arkadaş anlamiş oluyoruz.
ama daha 3 aylık evlisin zamanla oturur her şey.
yaa Allah yardımcınız olsunvalla canim sen baska sehir'e gelin gitmissin... ben ise baska ülkeye buna ne dersin peki?
arkadaslarim, annem babam hepsi hollanda da. ben ise türkiyenin dogu tarafinda.
bu açıdan düşünmemiştimArkadaşım evlense bende kolay kolay ona yazmam..ilk adımı hep ondan beklerim..
Sonuçta o artık evli ve sürekli sevişen biri..uygusuz bi anda yakalamak istemem.
amin Allah razı olsun kuzum, aynen öyle şükredecek o kadar çok şeye sahibiz ki.. Rabbim dermansız dert vermesin..ne güzel yazmışsınız ya içimi ısıttınızmaşallah. doğru diyorsunuz. o kadar şükrediyorum kii yuvamda huzur var. ya sevdiğim insan değişseydi evlendikten sonra, ya pişman olsaydım. burda neler okuyoruz. Allahım size de bebişinizle eşinizle sağlıklı musmutlu günler göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?