- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sevgili senin bulcak sen onu değilİyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,bektaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
Hangi öküz? Bulamıyordun? Bulamadıysan öküz kim?Şahsen ben de bulamayanlardanım
O yüzden bir fikir veremicem
Benim öküzü ortak arkadaşımız tanıştırdı, beni görüp beğenmiş ben de ısındım böyle oldu
Öyle ismarlama olmaz bu işler.Yurutecegin biri geldi mi seni bırakıp gitmez.İstese de birakamaz yürür gider ilişkin.Kafana takacagin bir sey degil.Cok hevesli görünme cok da kapilarini kapatma elbet bu dediğin birine rastlarsinİyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,bektaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
Lütfen derslerine odaklan. Sen daha sevgilim yok diye derlerine odaklanamiyorsun. Sevgilin olsa okulu birakcan galiba.İyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,bektaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Hanımlar anladım hepiniz çok şanslısınız.
Dünyada sevgilisi olmayan tek ben varım
Hangi öküz? Bulamıyordun? Bulamadıysan öküz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?