Sevgili bulamamak Peki Siz Nasıl Bulmayı Başardınız?

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.091
63
İyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum

Son düzenleme:
Sevgili senin bulcak sen onu değil bitmiş sürmemişse demekki birbirinize uygun değildiniz. Sevgili dediğin seven sevilendir o yüzden aranınca bulunmaz ki. Bi bakmışın birgün hiç ummadıgında karşına çıkıvermiş

Şahsen ben de bulamayanlardanım

O yüzden bir fikir veremicem

Benim öküzü ortak arkadaşımız tanıştırdı, beni görüp beğenmiş ben de ısındım böyle oldu
Hangi öküz? Bulamıyordun? Bulamadıysan öküz kim?

Öyle ismarlama olmaz bu işler.Yurutecegin biri geldi mi seni bırakıp gitmez.İstese de birakamaz yürür gider ilişkin.Kafana takacagin bir sey degil.Cok hevesli görünme cok da kapilarini kapatma elbet bu dediğin birine rastlarsin

Lütfen derslerine odaklan. Sen daha sevgilim yok diye derlerine odaklanamiyorsun. Sevgilin olsa okulu birakcan galiba.

Ne kadar lutfen derslerıne odaklan dıyeceksekte sen fena takılmışsın bu duruma. "Hayırlısını dile her zaman" Yasın kac bılmıyorum ama oda arkadaslarının suan var dıye senınde hayatında bırı olmak zorunda degıl. Dogru zaman ise arkadaslarının da sevgilisi oldugu zaman değil. Bu sitemle bu içerlemeyle sana yeşil ısık yakan ya da yakmış gibi görünüp art niyetli bırıyle bıle olabılır sın. O yuzden abla tavsıyesı aklını basına al, derslerıne odaklan ve dogru zamanı bekle. Sen belırleyemezsın olacakla geleceği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…