- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Benim camış da beni bulduŞahsen ben de bulamayanlardanım
O yüzden bir fikir veremicem
Benim öküzü ortak arkadaşımız tanıştırdı, beni görüp beğenmiş ben de ısındım böyle oldu
İyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
sosyal medyadan ben de kesinlikle güvenmiyorum ve oradaki erkeklerle tanışma fırsatım oldu bir kaç kez iğrenç varlıklardı.Kastettiğim şey düzgün bir ilişkiydiBir şeyi ne kadar istersen o kadar çok ters teper. Buna inaniyorum. Ayrıca çok istediğin için hata yapma ve gerçekleri görememe potansiyelin daha yüksek oluyor. Sürekli arayış içinde olunca da karşına genel erkek özellikleri olan adaylar çıkıyor. Hele de eşleştirme uygulamaları, sosyal medya falan onlar çok yaş amann diyeyim... Benim sütten ağızım yandı. Nişanlımla bizi arkadaşımız tanıştırdı tesadüfen oldu her şey...
neden istemeyeyim ki genç bir yaştayım sevmek ve sevilmek bir ihtiyaçNeden birisini bulmak istiyorsun?
Sevgili bulunca mı sevileceğini düşünüyorsun, sevilmenin başka yolu yok mu?neden istemeyeyim ki genç bir yaştayım sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç
Benim camış da beni bulduBen de zamanla ısınıp sevenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?