Sevgili bulamamak Peki Siz Nasıl Bulmayı Başardınız?

Şahsen ben de bulamayanlardanım

O yüzden bir fikir veremicem

Benim öküzü ortak arkadaşımız tanıştırdı, beni görüp beğenmiş ben de ısındım böyle oldu
Benim camış da beni buldu Ben de zamanla ısınıp sevenlerdenim.

Bende yardimci olamicam valla görúcü uqulu oldu esimi gordum sonra bir sure konusdukdan sonra yuzukler takildi

Bir şeyi ne kadar istersen o kadar çok ters teper. Buna inaniyorum. Ayrıca çok istediğin için hata yapma ve gerçekleri görememe potansiyelin daha yüksek oluyor. Sürekli arayış içinde olunca da karşına genel erkek özellikleri olan adaylar çıkıyor. Hele de eşleştirme uygulamaları, sosyal medya falan onlar çok yaş amann diyeyim... Benim sütten ağızım yandı. Nişanlımla bizi arkadaşımız tanıştırdı tesadüfen oldu her şey...

sosyal medyadan ben de kesinlikle güvenmiyorum ve oradaki erkeklerle tanışma fırsatım oldu bir kaç kez iğrenç varlıklardı.Kastettiğim şey düzgün bir ilişkiydi

Nasıl başardınız mı?
Başarmak tam olarak bunun neresinde?
Karşımıza aynı dilden konuşabildiğimiz biri çıktı sevdik evlendik, bir başarı öyküsü sayılmaz bence.
Ama sanki sizin arzunuz duygusal bir birliktelik değil gibi. Özendiğiniz şeyler çok saçma oda arkadaşınızın tektaşı beştaşı varmış sevgilileriyle buluşuyomuş falan..
Buna bir hedefe ulaşmaya çalışmak gibi bakmamalısınız

Aramadım.Kursa gidiyordum başka bir kursun gezisi vardı yol parası bölünsün diye adam topluyorlardı sende gel dediler.Gittim kızların hepsi bekar bu arada.Adamı kaptım geldim.Katılmadığım kursun gezisinden karlı çıktım

Okuldan buluyordum. Kampüsteee bboooool boool errkek vardi bir suru, binlerce erkek icinden sevgili bulunmak ne kadar zor olabilir.

Okul disinda da katildigim bir hobi grup vardi 100 kisilik, cogunlugu erkekti. Hele orasi tam kayniyordu.
Gerci ben cabuk evlenmis bulundum.

Oyle illa hayatimin adami olabilir mi, evliliğe gider mi gozuyle bakmadim hosuma giden, guldugum eglendigim kisilere sinyal verdim hep.

O ne demek yahu..sevgili bulamadiniz diye derslere odaklanamamak..yarin obur gun meslek sahibi olsaniz..kocaniza kizip misal hasta mi bakmayacak veya ders anlatmayacaksiniz...

Arayış içinde olmadığınızda ve ilgi alanlarınızla ilgili etkinliklere katıldığınızda karşınıza çıkıyorlar. Okul çevrenizde de binlercesini bulursunuz. En önemli nokta, sevgili aramamanız.

çok istediğin için olmadığı görüşüne katılıyorum. Karşındakine o enerjiyi vermemen lazım. Bir de bu dönemi hariç tutarak farklı insanlarla aynı ortamda bulunmaya çalışmanı öneririm. Gönüllü işler olabilir. Hem de iyi kalpli insanlarla tanışmış olursun.

Benim camış da beni buldu Ben de zamanla ısınıp sevenlerdenim.

Ben ilk gördüğümde beğenmemiştim pek, yeşillik olsun ve tatil olsun diye buluşmaya gittiydim. Zaten kayağa gidicektim, yer ayırtmıştım. Bunun evine yakınca bir yere gidiyordum sen de gel dedim... olaylar gelişti

Sanırım en kolay bulanlardanım. Ama artık öyle uzun ilişkiler bana göre değil .Daha doğrusu belli bi yastan sonra kafam kaldırmıyor sevgililik muhabbetlerini. Bundan bir kaç sene önceye kadar güzel seviyeli flörtlerim olmustu. Tabi sadece bir kaç sevgilim oldu. Bunlardan biriylede evlendim.
Cok sosyal biriyim , arkadaş çevremde çok geniş. Örneğin tatillerde yada iş yerinde hatta her hangi bir restaurantta biriyle tanısabilir , muhabbet edebilir sonrasındada flörte geçebilirim.
Bir kaç eski flörtümle hala çok iyi arkadaşız öyleki kankalarım oldu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…