• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili eşim ve ailem

Merhaba
aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim hikayemde şöyle biz eşimle tanıştıktan 2,5 sene sonra evlendik.maddi olaarak yardım gördüm diyemem zaten beklemiyorumda çünkü kaynanam anca kendisine yetiyor.ama hep evlendiğimizden beri eşime tavır yapıyorlardı bende eşime neden sana tavır yapıyorlar dedim oda yok öyle birşey deyip üstünü kapatıyordu. kaynanam hep karın bizde gelsin kalsın falan derdi bende gidip kalayım aynı zamanda onların orda tüp bebek merkezzi var tedavi olurum dedim. kaynanamda kalırken eşim beni arar konuşurdu baktım kaynımla kaynanam niye bizi bu kadar aramıyor dedi.eşime bunu söyledim oda kıskanmasınlar diye az aramaya başladı.sonra görümcem geldi 2 oda süpürdü bende o arada mutfağı temizledim .akşam eşim geldi baaktım herkes eşime tavır yapıyor sabah oldu kaynıma eşim neden günaydın demiyorsun dedi.bende sana tavır yapıyor işte dedim kaynım sinirlendi.sinirden yüzü şişti bende korktum birşey olacak diye gittim özür diledim oda bana boşver uzatma diye tersledi.sonra eşim ona sordu neden böyle yapıyorsun diye kaynımda annesi üzülüyormuş ondan eşime öyle davranmıyormuş neymiş neden karına laf söyletmiyorsun bu yüzden annesi üzülüyormuş.bu arada genç kız bir komşuları var kaynanamla görümceme bir yalakalık yapıyor anlatamam nedenini bende anlamadım yok teyze ben senin ev işlerini yaparım görümcemin çoçuğunu içine sığdıramama falan benide sanki yokmuşum orda gibi görmüyor bu kız ne meraba diyor ne hoşgeldin.neyse bu ay atamam var eşim kaynanam gilin bulunduğu ili yazalım diyor bende istemiyorum sizce ne yapmalıyım 1 ay kaldım eşimin bana yaptığı herşeyi kıskandılar temelli kalsam korkuyorum o yüzden sizce ne yapmalıyım birde bu komşu kızı sizce neden böyle davranıyor..lütfen yardımcı olun yaşım küçük biraz tecrübesizim bazı konularda.

canım durumun zor.ama herşey eşinde bitiyor.kaynana tam hep tavır yapar ama kaynın bile bi alem.düzelmez onlar öyle gider.eşinle her zaman aranı iyi tut.sevgini hep göster.aranız bozulmasın başkaları yüzüne.onların sizin hayatınıza girmesi sorunlarıda getirir.eğer sen oraya taşınırsan yanlarına pek gitmezsin.belli günlerde belli zamanlarda gidersiniz.gelmiyorsunuz gibi lafla duyduğunuzdada zaman olmuyor gibi laflarla geçiştir.ama dediğim gibi eşin son noktayı koyar ancak.kaynınla kaynananla görümcenle hepsi bir varken ama sen yokken onları ikaz etmeli gözlerini korkutmalı.kaynına söylemeli sana hiç birşey söylemeye hakkı yok kocan varken.eşin onları ikaz etmeli eğer böyle devam ederseniz birdaha gelmem evinize desin.annesine gerekirse sesini yükseltsin.ama bir seferde bitirmeli.ya acayip bişiy ya seni arıyor diye tavır yapıyorlar.kaynana neyse kaynın bile.onlarla özelimi varki ne konuşsun adam arayıpta.yani 5yaşındaki çocuk gibi hareket ediyor bu insanlar

Ayy heryerde vardır bu yalaka komşu kızları.

' Ben yaparım teyze'

' Ben temizlerim teyze'

' Ben yardım ederim teyze'

Ve bu tip yalakalıklarıda ballandıra ballandıra anlatırlar.Ne kadar hamarat ne kadar efendi bir kız die :91:

Orasi oyle de,ne sana ne esine tavir almalarina sebep olacak bir sey yok ki...Kim bilir ne dediler akrabalara bu kadar dolduracak.Onlardan da hic kimse demiyor mu ya bi su kizi tanimaya calisayim,bakalim gercekten nasil biri.Millet her soylenene inaniyor anlamadan dinlemeden.Gunah ya !

yok cnm kimse demiyor şu kızı tanıyın bir diye bende kaynanam gilde bir gelin var kız beni tanımadan tavır aldı bana evine gittim hoşgeldin bile demedi kaynanama söyledim o bizede öyle yapıyor ama biz yine yiğenimin hatrına gidiyoruz dedi bende bana hoşgeldin demeyen bir insanın evine gidemem dedim kaynanada hepiniz bizim gözümüzde aynısınız demezmi yani o hoşgeldin bile demeyen insanla ben birim yani bu kadar körmüsünüz yani ..ben size ne zaman evimde hizmette kusur ettim ama hepimiz aynıymışız

kaynın hata yapmış ama.kaynanada olsa başkasıda olsa kavga dövüş karı koca arasındadır.eğer ütüyü yapmadıysa bunu annesine söylüyorsa daha ben o kocadan bişiy beklemem yani.bende yapmıyorum çoğu zaman boynum ağrıyor.eşimde iş kıyafeti falan ne olursa demeden kendi ütülüyor.helede gidip kaynanama bunu söylücek bidaha yüzüne bakmam o adamın.

doğru söylüyorsun cnm zaten eltim içine atmaktan geçen midesine vurmuş hastaneye kaldırdılar kaynanam aramadı bile kaynım aradı anne neden aramıyorsun ara eşimi dedi oda öyle aradı ama kendi kızı iki oda süpürdü kızdı kızım iş yapma yorulma demedimmi ben sana dedi eltim hastaneye yatıyor kadın aramıyor kaynımda önce görümcem aradı gelin hastaymış diye kaynanam benim yanımda boşver başkalarını dedi ya ne başkası gelinin o senin....

' Ben yaparım teyze'

' Ben temizlerim teyze'

Ve bu tip yalakalıklarıda ballandıra ballandıra anlatırlar.Ne kadar hamarat ne kadar efendi bir kız die :91:

aynen öyle ben varken bile git otur ben bılaşığı yıkarım diyor bende bu evin gelini benim ben yıkarım dedim.

canım durumun zor.ama herşey eşinde bitiyor.kaynana tam hep tavır yapar ama kaynın bile bi alem.düzelmez onlar öyle gider.eşinle her zaman aranı iyi tut.sevgini hep göster.aranız bozulmasın başkaları yüzüne.onların sizin hayatınıza girmesi sorunlarıda getirir.eğer sen oraya taşınırsan yanlarına pek gitmezsin.belli günlerde belli zamanlarda gidersiniz.gelmiyorsunuz gibi lafla duyduğunuzdada zaman olmuyor gibi laflarla geçiştir.ama dediğim gibi eşin son noktayı koyar ancak.kaynınla kaynananla görümcenle hepsi bir varken ama sen yokken onları ikaz etmeli gözlerini korkutmalı.kaynına söylemeli sana hiç birşey söylemeye hakkı yok kocan varken.eşin onları ikaz etmeli eğer böyle devam ederseniz birdaha gelmem evinize desin.annesine gerekirse sesini yükseltsin.ama bir seferde bitirmeli.ya acayip bişiy ya seni arıyor diye tavır yapıyorlar.kaynana neyse kaynın bile.onlarla özelimi varki ne konuşsun adam arayıpta.yani 5yaşındaki çocuk gibi hareket ediyor bu insanlar

cnm benim sağol tavsiyelerin için çok iyi geldi valla..:70::70: aynen öyle kadın birde çoçuğun olursa ben alıp götürcem sende benim oğlumu aldın diyor yani nasıl bir mantık anlamadım zihniyete bak...

birde görümcem kaçarak evlendi eşimde afettim ama hiçbirşey eskisi gibi olmaz dedi bende karışmadım abi kardeş dedim görümcemle kaynanam ve tüm sülalesi sanki ben konuşturmuyormuşum gibi davranıyor.eşime söyledim eşimde onlara hayır ben kendi isteğimle konuşmuyorum diyor.bunu söylediği halde kaynanam görümcem sinirini benden çıkarıyor kızım kaçtı oldu bitti şimdi çoçuğu varya herşey unutulacakmış tamamda beni hem aileden saymazsınız hemde kocamı konuştur dersiniz bende banane diyorum ister konuşsun ister konuşmasın kaçarken banamı sordu..şimdi bana tavır yapıyorlar sanki ben kaç dedim daha ben tanımıyordum bile onu o zaman .....

yok cnm benim dediğim bekar 3 oğlan 1 kız bunlar

Hıımm ben bastan dedim ki, kız bekar kaynın bekar kayınvalidene kendini begendirmeye calısması bu yüzdendir diye düsündüm.
Seni yok sayması, görmemesi de kayınvalidenden illa birseyler duymustur senin hakkında o da bu yalakalıgıyla, ben senin istedigin gibi bir gelin olurum '' msj' nı vermesi!

Hıımm ben bastan dedim ki, kız bekar kaynın bekar kayınvalidene kendini begendirmeye calısması bu yüzdendir diye düsündüm.
Seni yok sayması, görmemesi de kayınvalidenden illa birseyler duymustur senin hakkında o da bu yalakalıgıyla, ben senin istedigin gibi bir gelin olurum '' msj' nı vermesi!

cnm benim bekar kaynım yeni liseyi bitirdi yani kızdan küçük kız benim yaşımda amacı kaynım olmamaz birde bizim çoçuğumuz 3 yıldır evliğim olmuyor birde bu kız genç yaşta dul kaldı yani evlendikten 1 sene sonra boşandı.tabi bütün dul kalanlar böyle değil cnm ama görümcemle ben fazla konuşmuyorum pek samimiyetimiz falan yok kaynanamlada mesafeliyim herkesle o bir yalakalık yapyor anlatamam yani hergün kaynanamda iş çıkışı kaynanamda bana çok becerikli maşallah pasta kek yapıp getiriyor falan diyor..halbuki bende ona ne kekler pastalar yaptım onda kaldığım zaman ama bana demiyorda o kıza diyor gıcık verir gibi ....ama kaynanamında kızı var benim hakkımda iyi düşünürse 1000 katını kötü düşünürsede bin katını versin

Eşinin ailesinden ne kadar uzak olursan o kadar rahat edersin canım, benden sana tavsiye...
Bence en uzak neresi varsa orayı yaz. En azından aynı ili yazma...

' Ben yaparım teyze'

' Ben temizlerim teyze'

ama o sevımlı komşu kızlarının sonu hep husranla bıter..
:52:

bence ailesinden uzak durmalıısn ,ne kadar yakın olursa o kadar kötü olursunuz.eşinede ailen şöyle,böyle dersen bir yerde eşinde sıkılır ve kalbini kırabilir
o yüzden ayrı bir yer yaz ki kafan rahat olsun.

canım sen şuanda eşnin gözğnde çok iyi durumundasın bence böyle devam et...

ve kesınlıkle o ili yazma eşini ikna et hayatımız geleceğimiz mutluluğumuz söz konusu de...

kaynananalar falan sorarsa yazdım de çıkmazsada tutmadı dersınız eşinde öyle desin...

o komşu kızınıda bence guzelce bı boz hıç olmassa sız varken gelmez amacı bellı...

havlayan köpek ısırmaz takma kafana
:51:

canım sen şuanda eşnin gözğnde çok iyi durumundasın bence böyle devam et...

ve kesınlıkle o ili yazma eşini ikna et hayatımız geleceğimiz mutluluğumuz söz konusu de...

kaynananalar falan sorarsa yazdım de çıkmazsada tutmadı dersınız eşinde öyle desin...

o komşu kızınıda bence guzelce bı boz hıç olmassa sız varken gelmez amacı bellı...

havlayan köpek ısırmaz takma kafana
:51:

sağol cnm eşimin gözünde iyi olmamnın nedeni onun ailesi bana laf sokar ben eşimle kavga etmem zaten bana laf sokmalarındaki amaç gidip eşimle kavga etmem va soğumamız ben derdimi yakın çevremede anlatmam ne olur ne olmaz internette sizinle paylaşıyorum zaten yeterince yardımcı oluyorsunuz

yaşım küçük demişsin kaç yaşındasın... bir de kaç yıldır evlisin ki??

ve tercihlerinde kesinlikle onlardan uzak bir yer seç ...huzr ve mutlulugun için. ayrıca eşinde seni sahiplenio belli seni kırmaz fikrinden dolayı saygı duyar bence...bunca şey yapılmış sana ve sesii çıkarmamışın gerçekten iyi bir aile egitimi almışın takdir ettim doğrusu...

yaşım küçük demişsin kaç yaşındasın... bir de kaç yıldır evlisin ki??

ve tercihlerinde kesinlikle onlardan uzak bir yer seç ...huzr ve mutlulugun için. ayrıca eşinde seni sahiplenio belli seni kırmaz fikrinden dolayı saygı duyar bence...bunca şey yapılmış sana ve sesii çıkarmamışın gerçekten iyi bir aile egitimi almışın takdir ettim doğrusu...

sağol cnm 3 yıllık evliyim bundan önceki tanışmamızı sayarsanda eşimin hayatında 6 yıla yakın varım .yani eşim beni 6 yıldır tanıyor.21 yaşında evlendim şimdi 24 yaşındayım aslında çok küçük sayılmam ama bazı konularda ileriyi göremiyorumdur belki diye sormak istedim sağolun sizde cvpladınız teşekkürler..

Back
X