Merhaba
aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim hikayemde şöyle biz eşimle tanıştıktan 2,5 sene sonra evlendik.maddi olaarak yardım gördüm diyemem zaten beklemiyorumda çünkü kaynanam anca kendisine yetiyor.ama hep evlendiğimizden beri eşime tavır yapıyorlardı bende eşime neden sana tavır yapıyorlar dedim oda yok öyle birşey deyip üstünü kapatıyordu. kaynanam hep karın bizde gelsin kalsın falan derdi bende gidip kalayım aynı zamanda onların orda tüp bebek merkezzi var tedavi olurum dedim. kaynanamda kalırken eşim beni arar konuşurdu baktım kaynımla kaynanam niye bizi bu kadar aramıyor dedi.eşime bunu söyledim oda kıskanmasınlar diye az aramaya başladı.sonra görümcem geldi 2 oda süpürdü bende o arada mutfağı temizledim .akşam eşim geldi baaktım herkes eşime tavır yapıyor sabah oldu kaynıma eşim neden günaydın demiyorsun dedi.bende sana tavır yapıyor işte dedim kaynım sinirlendi.sinirden yüzü şişti bende korktum birşey olacak diye gittim özür diledim oda bana boşver uzatma diye tersledi.sonra eşim ona sordu neden böyle yapıyorsun diye kaynımda annesi üzülüyormuş ondan eşime öyle davranmıyormuş neymiş neden karına laf söyletmiyorsun bu yüzden annesi üzülüyormuş.bu arada genç kız bir komşuları var kaynanamla görümceme bir yalakalık yapıyor anlatamam nedenini bende anlamadım yok teyze ben senin ev işlerini yaparım görümcemin çoçuğunu içine sığdıramama falan benide sanki yokmuşum orda gibi görmüyor bu kız ne meraba diyor ne hoşgeldin.neyse bu ay atamam var eşim kaynanam gilin bulunduğu ili yazalım diyor bende istemiyorum sizce ne yapmalıyım 1 ay kaldım eşimin bana yaptığı herşeyi kıskandılar temelli kalsam korkuyorum o yüzden sizce ne yapmalıyım birde bu komşu kızı sizce neden böyle davranıyor..lütfen yardımcı olun yaşım küçük biraz tecrübesizim bazı konularda.
canım durumun zor.ama herşey eşinde bitiyor.kaynana tam hep tavır yapar ama kaynın bile bi alem.düzelmez onlar öyle gider.eşinle her zaman aranı iyi tut.sevgini hep göster.aranız bozulmasın başkaları yüzüne.onların sizin hayatınıza girmesi sorunlarıda getirir.eğer sen oraya taşınırsan yanlarına pek gitmezsin.belli günlerde belli zamanlarda gidersiniz.gelmiyorsunuz gibi lafla duyduğunuzdada zaman olmuyor gibi laflarla geçiştir.ama dediğim gibi eşin son noktayı koyar ancak.kaynınla kaynananla görümcenle hepsi bir varken ama sen yokken onları ikaz etmeli gözlerini korkutmalı.kaynına söylemeli sana hiç birşey söylemeye hakkı yok kocan varken.eşin onları ikaz etmeli eğer böyle devam ederseniz birdaha gelmem evinize desin.annesine gerekirse sesini yükseltsin.ama bir seferde bitirmeli.ya acayip bişiy ya seni arıyor diye tavır yapıyorlar.kaynana neyse kaynın bile.onlarla özelimi varki ne konuşsun adam arayıpta.yani 5yaşındaki çocuk gibi hareket ediyor bu insanlar