Sevgili eşime mektup

İmanın tamamını değil yarısını kurtarmak diye geçiyor hadiste.

Ay bu kk hatunları yordu beni . Kadın kadını anlamiyorsa eşim beni nasıl anlasın . Neyse lütfen konum kapansın Mune

Neden kadınların cinsel ihtiyaçları yok mu sadece erkeklerin mi var? Sadece cinsellik değil nedenim tabiki ama en büyük nedenlerden biri benim için
Hayir kadinlar daha duygusaldir ve aşık olmak isterler genelde. Cinsellik üzerine bir evlilikten sevgi aşk beklentisine girmeyin zaten bence

Evlendim ve hala kendi ihtiyacimi karsilayarak büyük bir günaha giriyorum
Bu nedir Allah aşkına mast. günah mı eğer öyleyse ben dinden aforoz edildim.... hey kurban olduğum Allahım ne olur akıl ver ..sen insansın insan senin de ihtiyacların var.

Hayir kadinlar daha duygusaldir ve aşık olmak isterler genelde. Cinsellik üzerine bir evlilikten sevgi aşk beklentisine girmeyin zaten bence

Eşim beni itmeseydi ben onu zaten seviyordum. Bence sevgi aşk cinsellik hepsi bir bütün

Bu nedir Allah aşkına mast. günah mı eğer öyleyse ben dinden aforoz edildim.... hey kurban olduğum Allahım ne olur akıl ver ..sen insansın insan senin de ihtiyacların var.

Günah olmadığına dair bir kanitiniz var mı ? Ben güvenilir hocalardan hep günah diye duydum

Eşim beni itmeseydi ben onu zaten seviyordum. Bence sevgi aşk cinsellik hepsi bir bütün
Ama yanlis kisiyi seviyormussunuz isteee adamin evlilikte bile gonlu yokmus. Cinselligi kurtarayim diye baktiginiz icin yanlis tercih yapmissiniz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…