- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe estagfurullah birsey daha ogrendim 34 yasindayim ve imanimi kurtarim evlenip cinsellik yaşim demedim demiyorumda. . Bu nedir arkadasim sen neyin kafasindasin? ? Buraya yazmak yerine bosanma davasi acip hakime yada bosanma avukatiniza içini dokebilirdin ..
Eşime değil bunu içimden geçenleri yazdım. Babası patavatsizca şeyler söylüyorsa bej de bunu derim. Karina şöyle vur ya da oğlumu besleyemiyorsan gereğini yapalım gibi
Siz bunların üstüne sadece sevişememeye mi taktınız. Çok ilginçsiniz gerçekten. Diyecek şey var da diyemiyorum son paragrafı okurken kal geldi.Eşime değil bunu içimden geçenleri yazdım. Babası patavatsizca şeyler söylüyorsa bej de bunu derim. Karina şöyle vur ya da oğlumu besleyemiyorsan gereğini yapalım gibi
Benim özel sorunumla dalga geçin diye acmadim bu başlığı. KK da var sizin gibi bir grup sürekli basliklarla dalga geçen ama dikkat edin de gücüne gitmesin insanlarinAslında abladaki ateş mahalleyi tutuşturur ama olmuyosa olmuyo demek
Imanin yarısını nasıl kurtaracaksın demis bi de
Tövbe estağfurullah :))))
Gidip yatayım bari ..
Beynim yandıArkadaslar "Evlenen imaninin yarısını kurtarmış olur" diye bir hadis var. Evet imaninin yarısını kurtarmak cinsellik ihtiyacının giderilmesidir. Lütfen tek bir cümleye odaklanmayin
Ben yüzlerine karşı bir şey demedim hiç merak etme esime bile bir sey demedim. İçimi döküyorum buradaDersen sonuçlarına da katlanırsın o zaman
Sevişmekle kurtardığın imanın
Ana babaya hurmetsizlikten gitti ama onu napcaz ?
O kadar incesin ya hani ?!?!?
Kadının namusuna hakaret edilmesine rağmen hürmet etmesini gerektiren bi dini hüküm var da bizim mi haberimiz yok? Size mi kaldı iman sorgulaması yapmak ayrıca tamam dalganızı geçtiniz daha acıtmanıza gerek yok insanlarıDersen sonuçlarına da katlanırsın o zaman
Sevişmekle kurtardığın imanın
Ana babaya hurmetsizlikten gitti ama onu napcaz ?
O kadar incesin ya hani ?!?!?
Sadece dertlesmek adına yazdım ama buna benzer bir mektüp da yazabilirim kendisine ama tabiki yikici cunleleri cikararak
Beynim yandı
Neyse böyle hikaye tarzında konulari sevmiyorum ama birşey bitmişse bitmiştir hayırlısı olsun
İnsanlar cinsellik için mi evleniyor sizce? yani cinsellik için genelde erkekler evlenir onların da sonu konunuzdaki gibi oluyorPeki neden evlendiniz hanımefendi? Kardes kardeş yaşamak için mi
Kuzum ben evli degilim ve bu yasima kadarda imanimi kurtarmak adina evlenme dusuncesinde olmadim. . imanimi kurtarmak icin dua ederim haca giderim dini vecibelerimi yaparim... evlenip cinsellik yasayarak iman kurtarilmiyo bence bunu bi kafana sok canim sen..Peki neden evlendiniz hanımefendi? Kardes kardeş yaşamak için mi
Konu inanclar degil oncelikle yorumu yapmadan soylemek istiyorum.Benim özel sorunumla dalga geçin diye acmadim bu başlığı. KK da var sizin gibi bir grup sürekli basliklarla dalga geçen ama dikkat edin de gücüne gitmesin insanlarin
İnsanlar cinsellik için mi evleniyor sizce? yani cinsellik için genelde erkekler evlenir onların da sonu konunuzdaki gibi oluyor
Aşık olursun evlenirsin, bu adam iyi eş iyi baba olur yol arkadaşım olur der evlenirsin.
İmanımın yarısını tamamlasın diye evlenmek çok garip geldi herkese.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sıkmayın canınızı
İmanın yarısı eşlerin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak midır ? Valla banlatacaksiniz bugun benı :) Lütfen hiç oralara girme .. sorun cinsellikse ve Duzelmiyorsa boşarsın olur biter ..şu okuduklarimdan sonra yukarda anlattıklarını unuttum :) bu arada imanın diğer yarısı ne diycem de ,banlanirimimanimin yarısını kurtarmak içindi. Bunu da sağlayan eşinin cinsellik ihtiyaçlarını karsilamasidir. Sen ise ne benim istekli olmamı görmek istedin ne de sana dokunmami. Sen cinselliği gereksiz gören biri olarak nasıl imanimin yarısını kurtaracaksin peki? Evlendim ve hala kendi ihtiyacimi karsilayarak büyük bir günaha giriyorum. Bundan sen mesulsun sevgili eşim.