• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili eşime mektup

Tövbe estagfurullah birsey daha ogrendim 34 yasindayim ve imanimi kurtarim evlenip cinsellik yaşim demedim demiyorumda. . Bu nedir arkadasim sen neyin kafasindasin? ? Buraya yazmak yerine bosanma davasi acip hakime yada bosanma avukatiniza içini dokebilirdin ..

Peki neden evlendiniz hanımefendi? Kardes kardeş yaşamak için mi

Eşime değil bunu içimden geçenleri yazdım. Babası patavatsizca şeyler söylüyorsa bej de bunu derim. Karina şöyle vur ya da oğlumu besleyemiyorsan gereğini yapalım gibi

Dersen sonuçlarına da katlanırsın o zaman
Sevişmekle kurtardığın imanın
Ana babaya hurmetsizlikten gitti ama onu napcaz ?
O kadar incesin ya hani ?!?!?

Eşime değil bunu içimden geçenleri yazdım. Babası patavatsizca şeyler söylüyorsa bej de bunu derim. Karina şöyle vur ya da oğlumu besleyemiyorsan gereğini yapalım gibi
Siz bunların üstüne sadece sevişememeye mi taktınız. Çok ilginçsiniz gerçekten. Diyecek şey var da diyemiyorum son paragrafı okurken kal geldi.

Aslında abladaki ateş mahalleyi tutuşturur ama olmuyosa olmuyo demek :110:
Imanin yarısını nasıl kurtaracaksın demis bi de
Tövbe estağfurullah :))))
Gidip yatayım bari ..
Benim özel sorunumla dalga geçin diye acmadim bu başlığı. KK da var sizin gibi bir grup sürekli basliklarla dalga geçen ama dikkat edin de gücüne gitmesin insanlarin

Arkadaslar "Evlenen imaninin yarısını kurtarmış olur" diye bir hadis var. Evet imaninin yarısını kurtarmak cinsellik ihtiyacının giderilmesidir. Lütfen tek bir cümleye odaklanmayin
Beynim yandı :oha:

Neyse böyle hikaye tarzında konulari sevmiyorum ama birşey bitmişse bitmiştir hayırlısı olsun

Ben yüzlerine karşı bir şey demedim hiç merak etme esime bile bir sey demedim. İçimi döküyorum burada

Kadının namusuna hakaret edilmesine rağmen hürmet etmesini gerektiren bi dini hüküm var da bizim mi haberimiz yok? Size mi kaldı iman sorgulaması yapmak ayrıca tamam dalganızı geçtiniz daha acıtmanıza gerek yok insanları

Sadece dertlesmek adına yazdım ama buna benzer bir mektüp da yazabilirim kendisine ama tabiki yikici cunleleri cikararak

yıkıcı cümleleri değil, farklı cümleleri çıkarmanız gerekiyor
ama sanırım ne demek istediğimi anlatamıyorum

İnsanlar cinsellik için mi evleniyor sizce? yani cinsellik için genelde erkekler evlenir onların da sonu konunuzdaki gibi oluyor
Aşık olursun evlenirsin, bu adam iyi eş iyi baba olur yol arkadaşım olur der evlenirsin.
İmanımın yarısını tamamlasın diye evlenmek çok garip geldi herkese.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sıkmayın canınızı

Bence cinsellik bir ihtiyaç doğru
Evlenmek için tek nedeni bu değildir ki arkadaşın Üzerine gitmeyin bence bir bayanın reddedilmesi cinsellikte dahil erkek içinde tabi geçerli çok onur kırıcı,bence eşinin cinsellikle alakalı problemleri var tedavi olması gerek

Kuzum ben evli degilim ve bu yasima kadarda imanimi kurtarmak adina evlenme dusuncesinde olmadim. . imanimi kurtarmak icin dua ederim haca giderim dini vecibelerimi yaparim... evlenip cinsellik yasayarak iman kurtarilmiyo bence bunu bi kafana sok canim sen..

Benim özel sorunumla dalga geçin diye acmadim bu başlığı. KK da var sizin gibi bir grup sürekli basliklarla dalga geçen ama dikkat edin de gücüne gitmesin insanlarin
Konu inanclar degil oncelikle yorumu yapmadan soylemek istiyorum.
Evliligin amacini cinsellik ihtiyacini gidermek olarak tanimlamissin.
Ask,tutku,sevgi bunlar olmadan sirf bir gorevi tamamlamak icin yapilmis evlilikten bahsediyorsun.
Insan tutkuyla sevmedigi bir kadini nasil arzular? Olaylarin bu noktaya gelmesi normal degil mi? Begenmedigi bir kadinla gorev gibi evlenmesi vs.. Konu bu sekilde anlatilmis,bu yorumlar cok normal.

İnsanlar cinsellik için mi evleniyor sizce? yani cinsellik için genelde erkekler evlenir onların da sonu konunuzdaki gibi oluyor
Aşık olursun evlenirsin, bu adam iyi eş iyi baba olur yol arkadaşım olur der evlenirsin.
İmanımın yarısını tamamlasın diye evlenmek çok garip geldi herkese.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sıkmayın canınızı

Neden kadınların cinsel ihtiyaçları yok mu sadece erkeklerin mi var? Sadece cinsellik değil nedenim tabiki ama en büyük nedenlerden biri benim için

Tamam inancındır fikrindir de, o son paragraf buraya böylece yazılır mı?
Nasıl rencide edici bir şey yaptığının farkında mısın?

Yahu burada bin tane konuya evlilikte cinsellik çok önemli diye cevaplar gelmemiş olsa inanıcam kadın imanın yarısı deyince mi sorun oldu? Dini hassasiyete sahip cinsellik de kendisi için önemli olan birisi belli ki yok sevişmeye mi taktın yok ateşin mahalleyi tutuşturur. Zerre gram anlayış falan yok bazılarında sizdeki neyin ateşiyse alemi cihanı tutuşturmuşsunuz maşallah. Pes

imanimin yarısını kurtarmak içindi. Bunu da sağlayan eşinin cinsellik ihtiyaçlarını karsilamasidir. Sen ise ne benim istekli olmamı görmek istedin ne de sana dokunmami. Sen cinselliği gereksiz gören biri olarak nasıl imanimin yarısını kurtaracaksin peki? Evlendim ve hala kendi ihtiyacimi karsilayarak büyük bir günaha giriyorum. Bundan sen mesulsun sevgili eşim.
İmanın yarısı eşlerin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak midır ? Valla banlatacaksiniz bugun benı :) Lütfen hiç oralara girme .. sorun cinsellikse ve Duzelmiyorsa boşarsın olur biter ..şu okuduklarimdan sonra yukarda anlattıklarını unuttum :) bu arada imanın diğer yarısı ne diycem de ,banlanirim :KK53:

imanın yarısı cinsellik mi bu nedir yahu?
Herkesi cahil kabul edip imanın 8de 2si şu yarısı bu çeyreği şu gibi söylemlerde bulunmayın lütfen....
Sevmeyen kıla ,tüye , boy kilo herseyi sorun ediyorsa bırakın bence ona daha kalem oynatmaya değmez. .

Back
X