Sevgili/Eşinizle tanışmadan önce birbirinizden habersiz aynı ortamda bulundunuz mu?

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
Başlık çok net olmadı sanırsam ama demek istediğim şu. Yapılan bir araştırmaya göre çiflerin çok büyük bir çoğunluğu birbirlerini henüz tanımazlarken, birbirlerinin farkında değillerken, aynı ortamlarda tesadüf eseri bulunuyor hatta birbirlerini görüyor, yolda yürürken yanında geçiyormuş.

Örneğin ben nişanlımla bir arkadaşım vasıtasıyla üniversite yıllarında tanıştım. Oysa nişanlım lisedeyken, onun bir arkadaşı bizim apartmanda oturuyormuş ve sık sık onlara gidiyormuş. kim bilir kaç kere merdivende karşılaştık ya da kapıda. Bundan kaç sene sonra tanışıp bir ilişkiye başladık.

Bir arkadaşımda sevgilisiyle sürekli aynı kafeye takılıyormuş. Amam birbirlerinden habersiz. Daha sonra çok farklı bir yerde karşılaşıp, birbirlerini farkedip tanışmışlar. Çok sonra ise aynı kafeye takıldıklarını farketmişler hatta birbirlerini gördüklerini.

Sizin de böyle bir durumunuz oldu mu?

bızde esımle ortak arkadas sahıbı ımısık bırbırımızden haberımız yok mus.hatta oylekı bırhaftasonu denıze gıtmıstık.ortak arkadasım da onunla sahılde karsılasmıs ogun.ama bız karsılasmadık.daha sonra arkadasımızın evınde ramazanda ıftarda tanıstık.ara ara da carsıda karsılasırdık merhaba merhaba.hatta bırkeresınde restoranda karsılastık.2 2,5 sene aradan sonrada bırlıkte olmaya basladık.arkadasımız bıle sasırdı....kısmet ışte.nasıpte varsa oluyor

evet yurtta kaldığım dönemlerde yurdun yanındaki apt. arkadaşlarıyla 2 yıl oturmuşlar mutlaka karşılaşmışızdır diye düşünüyoruz. tabi benim okulum bitti o bakırköye taşınmış. aradan 4 yıl geçti iş yerinde ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık

evet biz iki yıl aynı okuldaymışız ne ben onu gördüm ne de o beni
liseye geçtik bir yıl da öyle aynı okuldaymışız gene tanışmadık bilmiyoruz birbirimizi
lise ikide allah artık bizi aynı sınıfa düürdü ve mutlu sonn :asigim:

bızde aynı sehırde yasamısız 8 sene
ve ben onun okuluna 5,6 defa cesıtlı bahanelerle gıttım hatta ıkısındede baska cocuklar ıcındı
mutlaka kı gormusumdur ama dıkkat etmemısımdır

Aynı durumu bizde yaşadık sevgilimle:) üniverstede tam 3 sene aynı fakültede aynı binalarda derse girmişiz. hatta ben bir sene onların sınıfından bir derse girdim. ama ne ben onu ne de o beni hiç hatırlamıyor. mezun olduktan sonra ortak bir arkadaşımız sayesinde iş sebebiyle tanıştık.hala konuşuruz bunu nasıl birbirimizi hatırlamıyoruz diye :)

bizde eşimle kıbrısta aynı otelde kalmısız o çalışıyordu bende eski sevgilimle tatile gitmiştm :kedi: ama hatırlamıorum hiç

Evet bende eşimle evlenmeden önce çok karşılaştım. Dayımın marketi vardı eşimde oraya sigara getiriyodu bende dershaneden çıkışta hep markete gidiyordum hep karşılaşıyoduk ama hiç dikkatimi çekmiyodu sonra nasıl olduysa tanıştık 2 yıldır beraberiz ve 2 aylıkda evliyiz. Sonrasında öğrendimki bizim oturduğumuz sitenin içindeki marketede sigara getiriyomuş nasip kısmet işte opuyorumnanaktan

aynı şirkette çalışıyormuşuz ama birbirimizi hiiiç görmemiştik ya da farketmemiştik

nişanlımla aynı dershenedeymişiz ve 1 yıl boyunca haftada 1 kez aynı sınıfta deneme sınavına girmişiz benim 2 arkamda oturuyodu yerimseniben ama birbirimizi hiç hatırlamıyoruz soyadlarımız soyleyınce jeton düşmüştü

hiç sanmıyorum karşılaşmış olabilirz ..ama önemli olan bugündür :asigim:

yakın oturuyormusuz aslında baya.. benım en yakın arkadasım onların yan apartmanında oturuyordu orda arkadasımla oturdugum oyun oynadıgım gezdıgım kac sene var.. o da ordaymıs o zaman ıcerısınde..
ustelık bu bız ortaokulda ıken.. sonra aynı lıselere gıdecekmısız az kalsın ama ben vazgecmıstım..
unıverstede tanıstık asıl olarak..

Eşimle ilkokul son sınıfta anadolu lisesi sınavı için aynı dershaneye gidiyormuşuz, daha 11 yaşındayken aynı ortamda bulunmuşuz, bir konuşma sırasında farkettik daha sonra.:)

eşimle ben aynı okulda okumuşuz :)
ben 1. sınıftayken o sanırım 5. sınıftaymış
belkide gördük birbirimizi ama tanışmıyoduk :))
ne ilginç dimi sneeler sonra tanışıyoruz evleniyoruz ve bi bebeğimiz oluyo :)

esim beni ben 15 yasindayken bisikletimle gezerken gormus, aslinda cok yakin oturuyormusuz ama nasip iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…