• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar ben şimdi beden ölçülerine baktım netten ;
38BEDEN OLMAK İÇİN ; 40BEDEN OLMAK İÇİN;
göğüs 90 göğüs 94
bel 70 bel 74
basen 96 basen 100 olmalıymış:26:

baslayalım ölçülerimi yazmaya ne dersiniz :)

göğüs 90
bel 85
basen 105

üstte 38 beden olmamma rağmen çok dar hoşlanmıyorum. o yüzden genelde L giyiyorum.
altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor
40 bedenler ise çok dar oluyor.

göğüs 90
bel 85
basen 105

üstte 38 beden olmamma rağmen çok dar hoşlanmıyorum. o yüzden genelde L giyiyorum.
altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor

canım ben yazmıştım daha önce şimdi yazmayayım şu plates yada jilliana başlamadan evvel yazacağım tam 20 gün olacak bakalım ne kadar küçülmüşüm sırasıyla yazarım ozaman :1:azıcık bekleteyim seni ama senin ölçülerinden fazlaydım ben oldukça:19::43:

canım ben yazmıştım daha önce şimdi yazmayayım şu plates yada jilliana başlamadan evvel yazacağım tam 20 gün olacak bakalım ne kadar küçülmüşüm sırasıyla yazarım ozaman :1:azıcık bekleteyim seni ama senin ölçülerinden fazlaydım ben oldukça:19::43:

ben pazartesi baslamayı düşünüyorum. söyle bir baktım jilliana videosuna hareketler platese göre daha az zorlayıcı gibi geldi bana. jiliana baslayacağım pazartesi ve öncesindeki ölçülerim bunlar olsun benimde. bakalım 10, 20, 30 gün sonra ne kadar değişecek.

senide bekleyelim bakalım umarım küçülme vardır.

canım paya götürmüşsün dün :1::1::20:hem ekmek hem patates kızartma hem azıcık makarna :37:
iyiki yürüyüş yapmışşın valla :46::46:
bazen kaçıyo ipin ucu di mi ne yapcan:34:

tabi cnm, ben arada böyle yapıyorum :51:

bacım ödül vermişsin kendine maşallah, haftada 1olur kendimizi şımartmalıyız değil mi?
bugün acısını çıkart bakalım :1:

ayyy ne güzel her şeyi yiyor eşin. benim eşim ağzına sebze sürmez:50: çok zorlanıyorum o yüzden ne yapsam diye..
bi gün tavuk bigün et bigün sadece pilavının üstüne kıyma kavurup koyuyorum önüne işim çok zor:37:
bende evlenmeden önce sadece köfte yerdim, eşim alıştırdı şimdi kuzu eti yemeye başladım ama köfte daha güzel tabii

tamam canım süpperrr:52: ben 3ünü de internetten indirdim.
1mayısta başlıyoruz o zaman. ben şimdiden kendi kendime 1-2 mekik çekiyorum evde ip elimde olmasada holayıp duruyorum hamlığım gitsin 1 mayısa kadar. vücudum esnesin biraz odun gibiyim:27:
cezmut sende varsın bizimle süper 1-10mayıs level 1 bitsin. tabii pazar günleri nasıl yapıcam bilmiyorum eşimi gündüz uyutur yaparım:1:

bugün zor gibi. arkadaş gelecekti. hala belli değil ama...sabahtan bu yana temizlik yapıyorum. çok düzensiz yedim. ne saat belli, ne yediğim. akşama da şekerpare yaptım. yemek yapmaya da başladım, gelmezlerse hepsini ben yerim herhalde sinirden :27::27:

kızlar ben şimdi ara öğün olarak 1ceviz ve 2gün kurusu yedim
1cevizin gramını ölçtüm 6grammış yediğim

kalori sepetinde
gram ile cevizi yazınca 42 çıktı
1adet yazınca 27 çıktı hangis doğruki:26:

[1] CEVİZ 1 adet 27
[2] Ceviz 6 GRAM 42

gram olarak iç ceviz hesapla. kabuklu tarttıysan tanedir. (bana göre)

kızlar maşallah allah muhabbetimizi artırsın :nazar::nazar: sabahtan beri çamaşır yıka katla bulaşık makinesi boşalt doldur yok mikrodalgaydı fırındı davlumbazdı derken gelemedim. ay bu kocaları hafta sonuda mı çalıştırsak ne (ah bi kıyabilsem şımarığa :16:) diyet bozucu benimki.
10da kahvaltı yaptık
1 haşlanmış yumurta
1kk kaşar ve beyaz peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates salatalık
bi tutam maydanoz
1 dilim tam buğday
1 bardak çay

13:00 de 1 kuru incir yeşil çay
15:30da 1 tavuk baget (fırın)
1 biber dolma
limon aromalı maden suyu (eşim kola içiyordu bende böyle kandırdım kendimi)
17:00de yürüyüşe gitcem 1 saat gelincede bi meyve tabağı yaparım kendime yeter.
673 kalori olmuş 200de meyveden gelse 400de sporla düşse günü karda kapatırım inş. çok acıkırsam da meyveyle 1 tane galeta yerim artık. öpüyorum kızlar gelirim yine:16::54:

Son düzenleme:

göğüs 90
bel 85
basen 105

altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor

oo baya iyiymiş ölçülerin yaa belin basenin falan, boyun kaç cmdi?
tamam pazartesi başlıyayım bende eşit gidelim
pazartesi günü bende ölçülerimi yazarım
pazar günleri yapabilecek misin?

tabi cnm, ben arada böyle yapıyorum :51:

bugün zor gibi. arkadaş gelecekti. hala belli değil ama...sabahtan bu yana temizlik yapıyorum. çok düzensiz yedim. ne saat belli, ne yediğim. akşama da şekerpare yaptım. yemek yapmaya da başladım, gelmezlerse hepsini ben yerim herhalde sinirden :27::27:
gram olarak iç ceviz hesapla. kabuklu tarttıysan tanedir. (bana göre)

eyvah eyvah her şeyden ya ama şekerpare de dikkat et canım
arkadaşların gelmezse biz gelelim yemeye:131::131:

evet iç ceviz olarak 1tane ölçtüm

kızlar maşallah allah muhabbetimizi artırsın :nazar::nazar: sabahtan beri çamaşır yıka katla bulaşık makinesi boşalt doldur yok mikrodalgaydı fırındı davlumbazdı derken gelemedim. ay bu kocaları hafta sonuda mı çalıştırsak ne (ah bi kıyabilsem şımarığa :16:) diyet bozucu benimki.
10da kahvaltı yaptık
1 haşlanmış yumurta
1kk kaşar ve beyaz peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates salatalık
bi tutam maydanoz
1 dilim tam buğday
1 bardak çay

13:00 de 1 kuru incir yeşil çay
15:30da 1 tavuk baget (fırın)
1 biber dolma
limon aromalı maden suyu (eşim kola içiyordu bende böyle kandırdım kendimi)
17:00de yürüyüşe gitcem 1 saat gelincede bi meyve tabağı yaparım kendime yeter.

gayet iyisin canım hafta sonuna göre:1:
bende magnumumu pazar günü yemeyi bekliyordum ama bugün yicem
çünkü yarın pikniğe gidicez yarın kendimi sınırlamıcam sanırım
ekmek ve kola haricinde her şeyden yiyip içicem

Son düzenleme:
ben bursadayım canım, emine izmirde yaşıyordu
benim kızımda 2009 temmuz 2 doğumlu. 2-3gün var aralarında demekki:1:
Aynı ilde olsak görüşürdük kızlarımızda yaşıt oyun oynarlardı:1:

Sezeryan olduğu için yaz ayı daha iyi benim için. Ben çok üşüyen biriyim ayaklarımdan hemen soğuk kaparım
yaz ayına geldiğinde her gün yıkarım bebeğimi diye düşünüyorum
çünkü evim doğalgaz sobalı 3odada soba olmasına rağmen yine de petekli olmasını isterdim bu yüzden soğuk günlerde zor olur bakması. Yoksa daha güzel kışın büyüt yazın dışarı çık gezdir bebişini

bir mazeretim daha var. şuan 66kiloyum 60 kilo olmam lazım 59ları görmem lazım, 11kilo almıştım kızımda
bunda çok kilo almaktan korkuyorum ama dediğim gibi hamileliğim çok kötü geçiyor

doğum kilolarınıda beraber veririz artıkk:1:

güler doğum kiloları 11 kilodan bahsediyosun ya benim gini 30 kilo alan biri olsaydın ve ilk 4 aya kadar kilo
veren biriyim

ikiside kışın oldu ve benimde evim doğalgaz sobalı evet zor oluyo kışın zor
kışın ii yanıda yıka bebği sar uyut herşeyin hayırlsıı inşallah

oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın :1:
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi

Son düzenleme:

bugün toplam 1425.075 kal. almışım
1mini magnum 156 kalori
200gr börek 455 kalori

yarında piknikteyim bu hafta sonum böyle geçicek sanırım ama pazartesiye bomba gibi geliyorum

bunlarda benim ölçülerim diyete başlarken not almıştım

2 şubat 27 nisan

BEL: 87 77
BASEN:106 96
GÖBEK:101 92
BACAK(T):68 62

gayet iyisin canım hafta sonuna göre:1:
bende magnumumu pazar günü yemeyi bekliyordum ama bugün yicem
çünkü yarın pikniğe gidicez yarın kendimi sınırlamıcam sanırım
ekmek ve kola haricinde her şeyden yiyip içicem
keşke kalsaydım burda kaynımla eltim çaya geliyormuş bakalım ne yicem eşim kurabiye almaya gitti 2 taneyi aşmam umarım kek yaptım bide.:14: neyse 1 saat yürüyüşümü yaptım ama.:8: uffffffff bu hafta sonları olmasa nolur yaaa:53:

kızlar maşallah yiyen yiyene:1::20::20:
ben bugünü 810 kalori ile kapatıyorum:21:
sabahtan sporumu yapmıştım allahtan:46:aslında şimdide yürüyüş planlıyordum ama çok başım başladı ağrımaya sabahtanda çok yürüdüm diye canımda pek istemiyo :26:
eşler evdeyken fena oluyo valla..temin yürüyüşe çıktık oğlumu gezdirdik arabasıyla ordanda amca kızına geçtik mangal yapıyorlardı zorla yarım kanat tattırdılar:20:eşim çekirdekleri götürdü valla:1::1:bende minik yeğenime 2 avuç temizledim gram atmadım ağzıma başlasam sonu gelmezdi çünkü eminim :37::37:çok şükür tuttum kendimi :34::34:
şimdi yatayım biraz yarın bakalım neler bekliyor bizi bi planımız yok ama canım çok çiğ köfte çekiyo yarın 1 dürüm ısmarlatırım belki kendime öğle yemeği niyetine:26:

evet hafta sonu herkes firarda :27: ben o kadar yememe rağmen sporda yok:37:
kızlar hafta sonları ara vermesek gerçekten çekilmez olur diyet
5gün çok dikkat edicez, 2gün azar azar her şeyden yicez napalım kilo almayalım da
azaaar azaar gitsin yeter ki gitsin:33:

4 tane kurabiye göz açıp kapayıncaya kadar mideme indi ışık hızıyla. kek bana ben ona baktım ve yemedim 4 kurabiye yediğimi görünce neyse yinede durdum eşim ve misafirler 6 kurabiye 2 dilim kek yediler

aslında karın bölgem rahatsız etmiyor fazla ama incelsede kötü olmaz hani :) ama basenlerim var. boyum 168. 42 bedenler çirkin duruyor. 40 bedenlerde dar geliyor. ben çok rahat edemiyorum çok oturan pantolonlarla. eşimde hoşlanmıyor. o yüzden en azından 40 bedenin içinde rahat olabilsem yetecek bana.

spora baslamaya karar verdiğimden beri onu düşünüyorum. acaba hafta içi 5 gün video 1 yapsam, ikinci hafta 5 gün video2 mi yapsam diye. hafta sonu yapabileceğimden emin değilim. arada 2 gün kaçırsak çok sorun olurmu acaba. bilemedim bende ?????

oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın :1:
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi

cidden 11 kilo nedirki :) bende 20 kilo aldım hamileliğimde. 10 kilosu doğumla gitti. 5 kilosunuda işten ayrıldıktan yani doğumdan 2 yıl sonra evde dukan diyetiyle verdim. kalan 5 kilonun 2,5 da sizlerle burda gitti sayılır. kaldı 2,5............

kızlar gözlerinizi yumabilirsiniz :( bakmayın toplam kalorime :(

Ayran(eker) 1 ADET(330CC) 148
[2] Sosisli Sandviç 2 ADET 640 (aslında kumru yedim ama kalorisini bilmediğim için biraz yüksekten attım)
[3] fındık (1 adet) 12 adet 108
[4] fındık (1 adet) 6 adet 54
[5] Yürümek (Asfalt) 60 dak 336
[6] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[7] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Nane 10 GRAM 6.5
[10] Maydanoz 10 gr 4
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] Sucuklu Yumurta 0.5 PORSİYON 170
Toplam : 1011.952 kal.

yarında takılırım bu civarda. ama pazartesi bekle beni geliyorummmmmm

aslında karın bölgem rahatsız etmiyor fazla ama incelsede kötü olmaz hani :) ama basenlerim var. boyum 168. 42 bedenler çirkin duruyor. 40 bedenlerde dar geliyor. ben çok rahat edemiyorum çok oturan pantolonlarla. eşimde hoşlanmıyor. o yüzden en azından 40 bedenin içinde rahat olabilsem yetecek bana.

spora baslamaya karar verdiğimden beri onu düşünüyorum. acaba hafta içi 5 gün video 1 yapsam, ikinci hafta 5 gün video2 mi yapsam diye. hafta sonu yapabileceğimden emin değilim. arada 2 gün kaçırsak çok sorun olurmu acaba. bilemedim bende ?????

hmm boyun uzunmuş bize göre, boy büyük avantaj, benim 162 boyum
evet bende bilemedim eşim cts çalışyor o gün sorun olmaz yaparım ama pazar yapamam ben 9 + 9 + 9 yapıcam sanırım
ya da aklımda kalanları kafadan pazar günleri öylesine geçiştircem

Back
X