cnm hakkında hayırlısı umarım aşılaman tutar nurtopu gibi bir bebişin olur
cnm tebrikler ya azmine hayranım daha öncede söylemiştim
benim diyet iyi gitmiyor sürekli başağrıları yaşıyorum eşimde diyettesin bişey yemiyosun diyip duruyo kızdırıyo benii
62 temmuza kadar olurum cok sıkmıcam kendimi bende 58 gibi olunca 2.cocugu düşünücem az kiloyla hamile kalmak istiyorum bakalım kısmet
inş canım hayırlısı neyse hakkımda o olsun buda tutmazsa bayramdan sonra tüp bebek diyorum bakalım dr ne der. zaten aşılamanın tutma yüzdesi çok düşük devlet 2 aşılama yapmadan tüp bebeği ödemiyor o yüzden yapayım peş peşe bakalım allah ol dedikten sonra herşey boş ama pekte umudum yoktu zaten

bende 1 saat yürüdüm geldim
 bende 1 saat yürüdüm geldim  iyi geldi sabah sabah yoksa çok uykum vardı yatcaktım kahvaltıdan sonra eşimle attım kendimi dışarı
 iyi geldi sabah sabah yoksa çok uykum vardı yatcaktım kahvaltıdan sonra eşimle attım kendimi dışarı 

valla ben tam kaynana mağduruyum kızlarr bütün gün ordayım bir de evimiz uzak düşünün:44:
 valla ben tam kaynana mağduruyum kızlarr bütün gün ordayım bir de evimiz uzak düşünün:44: çok gösteriş meraklısı deli ediyor benii
 çok gösteriş meraklısı deli ediyor benii 

hiç memnun olmazlar zayıflarsın hastalıklı gibi davranırlar şişmanlarsın beğenmezler yaranılmıyor ki
 hiç memnun olmazlar zayıflarsın hastalıklı gibi davranırlar şişmanlarsın beğenmezler yaranılmıyor ki  

enerjiii doluyum
 enerjiii doluyum dişçiye gidicez onların orda mecbur ordan ona uğrucaz ama söz yarın bütün gün yazıcam buraya
 dişçiye gidicez onların orda mecbur ordan ona uğrucaz ama söz yarın bütün gün yazıcam buraya aldığın kilolarda cabası
 aldığın kilolarda cabası

çoook şükür bitti.patates biber kızarttım..ve klasik kahvaltılıklar..ben bi gül böreği yedim biraz patates kızartma biber kızartma 1 dilim ekmek 1 dilim salam 3 zeytin bool çay 1 dilim omlet :26:yarım dilim tiramisu...ardından şekersiz türk kahvesi ve 5gr çikolata:26: koştururken çook yoruldum ve şimdi herkes gitti bi taraflara evde oğluşumla sessiz sessiz kafa dinliyoruz
çoook şükür bitti.patates biber kızarttım..ve klasik kahvaltılıklar..ben bi gül böreği yedim biraz patates kızartma biber kızartma 1 dilim ekmek 1 dilim salam 3 zeytin bool çay 1 dilim omlet :26:yarım dilim tiramisu...ardından şekersiz türk kahvesi ve 5gr çikolata:26: koştururken çook yoruldum ve şimdi herkes gitti bi taraflara evde oğluşumla sessiz sessiz kafa dinliyoruz gelip birincilik bayrağını sallamam gerek artık yetti
gelip birincilik bayrağını sallamam gerek artık yetti 

bakalım yarın tartıda ne olacak
 bakalım yarın tartıda ne olacak