kızlar merhaba cookkk yoğun bı günden sonra ancak gelebildim aranıza.istanbula oğluma tekerlekli sandalye almaya gittik sabah erken cıktık yola şimdi girdik sayılır çorbamı koydum pişmeye bi göz atıp çıkacağım malum ev dandini

bugün spor olmayabilir doğru düzgün beslenemedim kahvaltıdan sonra baya bi yorgunluk çekiyorum şuan..akşama menümü yazmaya çalışırım yine.
Alıntı yaparak yazamayacağım bugün kusura bakmayın.ama aklımda kalan konulara şöyle bi yorum yapayım..bende çaykurun yeşil çayını kullalnıyorum tadı çok güzel evde içeçekler bunu yapsın üşenmeden derim.hatta geçen gün yanlışlıkla ben sallama yeşil çay almışım inanın 2 yıldır bildiğim bi tat ama o kadar kötü ki zorla bitsin diye içmeye çalışıyorum.yada dışarı falan çıktığımda mecburen yanıma almak için kullanırım artık

Diyet yaparken süt ekşimesi olayını bende ilk defa duydum ve çokta mantıklı gelmedi açıkcası.ama aklında soru işareti kalmasın diye bi diyetisyene sorabilirsin.gerçi bebeğinde büyümüş maşallah.allah sağlık sıhhat versin inş.
Güler100 incir kayısı ve kuru üzüm tatlı isteğini bastırıyor baya gibi geldi bana.en azından saralleden çokk daha masumlar tabi 3 tane incir kafi olmalı
Kızlar ben sabah bindim tartıya dayanamadım çokk moral oldu bana boğazımı kıstıkça kısasım geliyor valla artık muhteşem bi rakam gördümmm ama pazartesiyi bekleyeceğimm sizde azıcık merak edin

Haydi ben yemek yiyeyim artık ölüyorum açlıktan